Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen
Wintersport Savoie - Arc 1950
Wintersport Savoie - Arc 1950
Wintersport Savoie - La Grand Domaine
Wintersport Savoie - La Grand Domaine
Wintersport Savoie - La Rosière
Wintersport Savoie - La Rosière
Wintersport Savoie - Les 3 Vallées
Wintersport Savoie - Les 3 Vallées
Wintersport Savoie - Arc 1950 Wintersport Savoie - La Grand Domaine Wintersport Savoie - La Rosière Wintersport Savoie - Les 3 Vallées

Wintersport in Savoie

Wanneer je voor Savoie hebt gekozen voor je wintersport, zul je niet van een koude kermis thuis komen. Deze hele regio straalt wintersport uit in zijn zuiverste vorm. Waar je ook kijkt, alles draait hier om de wintersport.

Informatie

 • Gesproken taal
  Frans
 • Valuta
  Euro
 • Skigebieden
  17
 • Gletsjergebieden
  2
 • Zomerskiën
  Ja
 • Après-ski
  Zeer Goed
 • Langlauf
  Redelijk
De grootste skigebieden ter wereld vind je in Savoie met de meest moderne wintersportfaciliteiten. Misschien is de aller bekendste skigebied ter wereld wel Les 3 Vallees. Waar het beroemde Val Thorens, Méribel en het mondaine Courchevel tot behoren. Meer dan 650 km aan pistes vind je nergens ter wereld. Maar niet alleen Les 3 Vallees is uniek in zijn soort, Savoie herbergt nog vele andere juweeltjes. Wat dacht je van de minstens net zo beroemde skigebieden van La Plagne, Les Arcs (Paradiski) en Tignes. Stuk voor stuk skigebieden die jouw wintersportvakantie tot een geweldige ervaring maken. Savoie heeft alles wat je wilt wensen. Een wintersport naar Savoie mag dan ook niet op je lijstje ontbreken!

Bereikbaarheid en vervoer naar Savoie

Wanneer je met het vliegtuig naar Savoie wilt afreizen vlieg je op Genève. Er zijn verschillende rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam en een vlucht duurt niet langer dan 50 minuutjes. Vervolgens nog even ‘pendelen’ naar je skigebied en je hele reis duurt niet langer dan drie uurtjes. Met de auto en met trein kan natuurlijk ook. Met de auto zijn de meeste skigebieden ongeveer 1100 km verwijderd vanaf Utrecht. De NS heeft een speciale dienst in de winter.

Met de trein op wintersport naar Savoie: NS International
Met het vliegtuig op wintersport naar Savoie: Transavia
Met de bus op wintersport naar Savoie: Interbus

Dorpen in Savoie

Skigebieden in Savoie

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: