Materialen & Kleding

Ski’s niet juist opgeslagen

Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

10 mei 2024 , Materialen & Kleding

De meeste mensen hebben ondertussen de ski's al wel weer een poosje in de kast staan. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

Alles over sneeuwschoenwandelen

Alles over sneeuwschoenwandelen

22 apr. 2024 , Materialen & Kleding

Sneeuwschoenwandelen is een leuke alternatieve activiteit als je even een dagje niet op de ski’s wilt staan. Ook voor mensen die nooit gaan skiën of snowboarden is sneeuwschoenwandelen een leuke activiteit om de omgeving van het skigebied te verkennen. Het eerste dat je je misschien af vraagt is: "Kan ik überhaupt sneeuwschoenwandelen?”. Het antwoord hierop is, ja natuurlijk kan dat!

Wintersportkleding wassen

Skikleding wassen

15 mrt. 2024 , Materialen & Kleding

Kan ik zomaar mijn skipak wassen? En mag ik alle wintersportkleding op dezelfde manier wassen? Dit is een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zeker de afgelopen weken, omdat de meeste mensen ondertussen op wintersport geweest zijn en de kleren weer opbergen voor de volgende winter.

Dynastar Speed Hybrid met Xpress 11

Dynastar Speed Hybrid met Xpress 11

23 feb. 2024 , Materialen & Kleding

Het team van Wintersport Live telt op het moment 11 personen. En wat hebben deze 11 personen allemaal gemeen? Juist, wij moeten met het juiste materiaal op pad. Toen DAKA dan ook ons vroeg om met hun Dynastar Speed Hybrid Xpress 11 een paar dagen mee de piste op te nemen, hoefden wij daar dan ook niet lang over na te denken

Korting bij Intersport via Wintersport Live

Korting bij Intersport via Wintersport Live

11 feb. 2024 , Materialen & Kleding

Wintersport Live is sinds deze winter de trotse partner van Intersport Ski Rental. Dat houdt in dat jij als volger van Wintersport Live van korting profiteert op de huur van je wintersportmateriaal in alle Alpenlanden. Intersport zorgt al voor standaard goede prijzen, maar als vriend van Wintersport Live ontvang je hoge kortingen.

Leki Spitfire 3D en Leki Griffin Pro 3D

LEKI Spitfire 3D en LEKI Griffin Pro 3D

20 jan. 2024 , Materialen & Kleding

De LEKI Spitfire 3D skistokken en de LEKI Griffin Pro 3D handschoenen. Een gewaagde kleurencombinatie. Maar wij namen deze skistokken en handschoenen de berg op om ze zelf eens te testen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze Leki skistokken en handschoenen.

Snowblades en Funblades

Funblades en Snowblades

01 jan. 2024 , Materialen & Kleding

Snowblades zijn een mix van een snowboard, ski’s en bigfoots. Snowblades zijn een soort ski's die korter zijn dan traditionele ski's. De snowblades zijn meestal tussen de 70 en 100 centimeter lang. Ze hebben meestal geen skistokken nodig omdat ze bedoeld zijn voor korte bochten en nauwkeurige controle bij lagere snelheden.

Sidas Ski Protect Socks

Sidas Ski Protect Socks

28 dec. 2023 , Materialen & Kleding

Wij namen op onze reizen in december de Sidas Ski Protect Socks mee om te testen. Het is een andere sok dan wij gewend waren. Eigenlijk om één simpele reden, de sok heeft een scheenbeschermer geïntrigeerd in de sok. En deze zogenaamde Shin Protector maakt deze sok uniek!

Warm en stijlvol de piste af

Warm en stijlvol van de piste Af: Tips om dit voor elkaar te krijgen

13 dec. 2023 , Materialen & Kleding

Als de winter nadert en de sneeuw begint te vallen, worden de skipistes druk bezocht door enthousiaste wintersportliefhebbers. Na een dag vol avontuur en plezier op de piste wil je natuurlijk warm en stijlvol van de berg afkomen. In dit artikel delen we enkele handige tips om dit voor elkaar te krijgen.

Schoenendrogers in onze webshop

Schoendrogers, het perfecte decemberkado

26 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Ben jij nog op zoek naar het perfecte decemberkado? Zoek niet verder... de schoenendrogers of schoenenwarmers die wij verkopen in onze Wintersport Live Shop zijn een must voor iedere wintersporter, wielrenner, wandelaar, voetballer of gewoon om je schoenen te verwarmen of droog te maken als de kids weer thuis komen met natte schoenen na het plassenstampen.