Materialen & Kleding

Schoenendrogers in onze webshop

Schoendrogers, het perfecte decemberkado

26 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Ben jij nog op zoek naar het perfecte decemberkado? Zoek niet verder... de schoenendrogers of schoenenwarmers die wij verkopen in onze Wintersport Live Shop zijn een must voor iedere wintersporter, wielrenner, wandelaar, voetballer of gewoon om je schoenen te verwarmen of droog te maken als de kids weer thuis komen met natte schoenen na het plassenstampen.

Therm-ic Powersocks

Met Therm-ic zijn koude voeten verleden tijd

24 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Heb jij regelmatig koude voeten tijdens de wintersport? Met Therm-ic is dit verleden tijd! Stel je eens voor: het is helder weer met een strakblauwe lucht en verse poedersneeuw. Alles is perfect voor een onvergetelijke dag in de sneeuw, behalve één ding: koude voeten die maar niet warm willen worden.

Winteropening DAKA November 2023

Winteropening DAKA 2023

17 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het hart van menig wintersportfanaat weer sneller begint te kloppen als de dagen weer korter worden. Om alvast in de wintersportsfeer te komen organiseert DAKA op 18 en 19 november een ski,- en snowboardevent. De voorpret op jouw wintersportvakantie kan nu officieel beginnen.

Wintertenen en Winterhanden

Wintertenen en winterhanden

15 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Je kent het vast wel, op een koude winterdag gaan je voeten en/of handen tintelen van de kou. Soms verkleuren je voeten en/of handen in een blauw-paarse kleur. Dit kan betekenen dat je wintertenen of winterhanden hebt. Wintertenen en winterhanden zijn aandoeningen waarbij de bloedvaten in de handen en voeten samentrekken en vernauwen bij koud weer.

Donnay Thermo Handschoen

Donnay Thermo Handschoen

15 nov. 2023 , Materialen & Kleding

Koude handen... wie heeft er geen hekel aan? Tijdens het skiën of snowboarden heb je goede handschoenen nodig. Deze moeten sterk, warm, comfortabel en functioneel zijn. Maar je hebt zeker niet altijd je wintersporthandschoenen aan. Sterker nog; je hebt ze zelfs zelden aan. Dan hebben we nu voor deze winter een tip voor jou. De warme Thermo Handschoenen van Donnay.

Welke ski past bij mij?

Welke ski past bij mij?

04 nov. 2023 , Materialen & Kleding

“Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wilt althans. Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

DAKA Winteropening 2023 Sölden

Winteropening 2023 met DAKA in Sölden

19 sep. 2023 , Materialen & Kleding

Kom testen in Sölden en geniet van 4 tot 7 november van de eerste sneeuw van dit seizoen. Ga jij voor het testen van de nieuwste gear, sneeuwgarantie en adembenemend uitzicht? Boek dan via DAKA jouw tickets voor de Sölden Winteropening van 2023 en ga voor heel veel wintersportplezier.

Skimateriaal klaarmaken voor de winter

Je skimateriaal klaarmaken voor de winter

13 sep. 2023 , Materialen & Kleding

De winter begint weer over een maand of vier. Dit is de perfecte tijd om je materiaal na te lopen en klaar te maken voor je eventuele wintersportvakantie. Een veel voorkomend misvatting is dat je ski’s pas net voor de wintersport moet waxen. Deels klopt dit, maar beter is het om je ski's in de zomerwax te hebben staan.

DAKA Leegverkoop

Scoor je wintergear met korting bij DAKA

21 aug. 2023 , Materialen & Kleding

Tijdens de wintersport leegverkoop vind je veel wintersport artikelen met kortingen tot 50% in de filialen Amersfoort, Rotterdam-Noord én online. Zo ook meer dan 16.000 artikelen in de categorie kleding bijvoorbeeld! Dit is het perfecte moment om te kijken wat je nog nodig hebt. Want voor je het weet, is het weer tijd om op wintersport te gaan!

Testen tijdens Dutchweek Val Thorens - DAKA

DAKA ook in Dutchweek Val Thorens

14 apr. 2023 , Materialen & Kleding

Het Test & Ride Center van DAKA mag natuurlijk niet missen tijdens de Dutchweek Snowtime Travelski van Val Thorens. De condities in de (Franse) Alpen zijn op het moment uitstekend. Én er komt nog meer sneeuw aan. Mis dus deze seizoensafsluiter niet en vertrek eind April nog naar de verse sneeuw in de Franse Alpen.