Materialen & Kleding

DAKA Dutchweek Zell am See

DAKA op Dutchweek Zell am See-Kaprun

18 jan. 2023 , Materialen & Kleding

De Dutchweek kick-off komt er al snel aan. De eerste in het lange rijtje Dutchweeks begint vandaag in Zell am See-Kaprun. Vanaf 18 tot en met 21 januari is DAKA aanwezig bij deze Dutchweek Kick-off en kun jij weer de nieuwste materialen testen en al je vragen kwijt aan de specialisten van DAKA on tour!

Een goggle uitkiezen voor de wintersport

Een goggle uitkiezen voor de wintersport

30 dec. 2022 , Materialen & Kleding

Een skibril, een goggle, een sportbril of een visor. Er is een groot aantal mogelijkheden om je ogen te beschermen tijdens de wintersport. Wij vroegen aan DAKA waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goggle en wat de verschillen zijn vergeleken met de andere skibrillen.

Korting op skihuur

Korting op Skihuur via Wintersport Live

22 dec. 2022 , Materialen & Kleding

Ga jij komende winter op wintersport en moet je nog je materiaal huren. Boek dan nu alvast vanuit je bureaustoel je ski's, snowboard en/of schoenen, zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen op je bestemming. Gewoon bij je vertrouwde skiverhuur op de plaats van je bestemming. Goedkoper en makkelijker!

Ski Touring LEKI

Ski touring, dé wintersportactiviteit van dit moment

17 dec. 2022 , Materialen & Kleding

Wat kijken we uit naar de wintersport! Genieten van de kou en een winters landschap met hopelijk veel sneeuw. Je kunt natuurlijk gaan skiën of langlaufen, maar wist je dat ski touring momenteel erg populair is én nog populairder wordt? Ski touring is een combinatie tussen skiën en hiken, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van skiliften.

Donnay Thermo Handschoen

Donnay Thermo Handschoen

01 dec. 2022 , Materialen & Kleding

Koude handen... wie heeft er geen hekel aan? Tijdens het skiën of snowboarden heb je goede handschoenen nodig. Deze moeten sterk, warm, comfortabel en functioneel zijn. Maar je hebt zeker niet altijd je wintersporthandschoenen aan. Sterker nog; je hebt ze zelfs zelden aan. Dan hebben we nu voor deze winter een tip voor jou. De warme Thermo Handschoenen van Donnay.

Een helm uitzoeken voor de wintersport

Een helm uitzoeken voor de wintersport

29 nov. 2022 , Materialen & Kleding

Een helm dragen tijdens je wintersportvakantie is tegenwoordig een logische keuze en absoluut noodzakelijk voor jouw veiligheid. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een helm? De wintersporthelm is er in diverse maten, kleuren, categorieën en prijzen. Wij vroegen het aan DAKA, de wintersportspecialist.

Ski & Snowboard Event - DAKA

Ski & Snowboard Event van DAKA

13 nov. 2022 , Materialen & Kleding

Het wintersportseizoen staat voor de deur en dat betekent de hoogste tijd voor gave wintersport events. Op zaterdag 19 november en zondag 20 november organiseert DAKA het Ski & Snowboard Event in de vestiging van DAKA Rotterdam Noord. Ontdek de nieuwste wintersport trends, profiteer van de scherpste deals én test je skills op de skibaan. De specialisten van DAKA staan heel de dag voor je klaar voor persoonlijk advies.

DAKA Wintersportspecialist

DAKA - De Wintersportspecialist

30 okt. 2022 , Materialen & Kleding

Matthijs Koolen is bij DAKA dé wintersportspecialist. Nee, dat zeggen we niet goed. Matthijs is één van de wintersportspecialisten binnen DAKA. Maar met zijn ervaring in de wintersportbranche en met zijn 'natuurlijke passie' om mensen zo goed mogelijk te helpen is hij binnen DAKA dé aangewezen persoon om wintersport en de consument optimaal met elkaar te kunnen verbinden.

LEKI Trigger 3D systeem en Freeride Classic 3D handschoenen

LEKI Trigger 3D systeem en Freeride Classic 3D handschoenen

27 okt. 2022 , Materialen & Kleding

Denk je aan LEKI, dan denk je aan kwalitatief hoogwaardige skistokken en -handschoenen. Het merk werkt hard en gepassioneerd om duurzame producten met ongeëvenaarde eigenschappen te maken. Het uitgangspunt van LEKI is het combineren van hoogwaardige prestaties met veiligheid en comfort.

Onderhoud ski's en Snowboard

Onderhoud ski en snowboard

18 sep. 2022 , Materialen & Kleding

Het is weer bijna tijd om de ski's en snowboard van zolder te halen. Maar voor je weer van de berg afdaalt heeft je materiaal wel wat onderhoud nodig om zo lekker mogelijk te glijden. In dit artikel vertellen we waar je op moet letten bij het onderhouden van je ski's en snowboard of je dit zelf kunt doen of dat je het onderhoud moet uitbesteden.