Op wintersport

Oplaadpunten naar wintersport voor Elektrische auto

Oplaadpunten naar wintersport voor Elektrische auto

07 dec. 2023 , Op wintersport

Ga je dit jaar met een elektrische auto de reis naar je wintersportbestemming maken? Bereid je trip dan goed voor en plan van tevoren waar je de accu kunt en wilt opladen. Dat is anders dan bij een benzine- of dieselauto, want tankstations vind je doorgaans in overvloed.

Arctic Bathin rivier Harads

Winterstad Luleå: magische winterstad boven de Poolcirkel

06 dec. 2023 , Op wintersport

De stad Luleå ligt in het noorden van Zweedse Lapland, direct aan de Botnische golf. Je bevindt je er ver boven de Poolcirkel. In deze arctische leefomgeving heb je nog echte lange winters met veel sneeuw en ijs waar zelfs auto’s overheen kunnen rijden. Het is een unieke locatie waar - als de omstandigheden goed zijn - het noorderlicht (aurora borealis) goed te zien is.

Buspendels Winterliner

Buspendels met Winterliner op wintersport

01 dec. 2023 , Op wintersport

Ga jij graag met de bus naar je wintersportadres? Een voordelige buspendel naar jouw wintersportbestemming in de Alpen boek je eenvoudig bij de Winterliner. Je reist in een luxe royal class touringcar van de Winterliner op een comfortabele, maar vooral ook duurzame manier naar de wintersport.

Ontdek het nieuwe UplandParcs Sauerland

Ontdek het nieuwe UplandParcs Sauerland

29 nov. 2023 , Op wintersport

Wintersport in Winterberg is ieder jaar weer populair bij Nederlanders en met goede reden. Winterberg ligt dicht bij de grens en het skigebied bestaat uit maar liefst 27,4 kilometer aan pistes. Dit jaar heeft UplandParcs een nieuw vakantiepark geopend op loopafstand van de pistes: UplandParcs Sauerland.

Last minute op wintersport tijdens de kerstvakantie

Last minute op wintersport tijdens de kerstvakantie!

28 nov. 2023 , Op wintersport

De maand december staat voor de deur! Daarmee komt ook de kerstvakantie toch erg dichtbij. Het is dan weer de tijd om gezellig met de familie lekker te eten, samen te zijn en te genieten van de leuke kerstnummers. Waar kun je dit nou beter doen dan in de Alpen tijdens een wintersportvakantie.

Tips voor een actieve vakantie in Lapland

Tips voor een actieve vakantie in Lapland

21 nov. 2023 , Op wintersport

Het allerfijnste aan wintersport? Actief bezig zijn in de buitenlucht! Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid, het is gezond en zeg nou zelf; er gaat niets boven opwarmen bij een haardvuur na een lange dag buiten zijn. Wist je dat de luchtkwaliteit in Lapland hoog scoort op Europees niveau?

Alles wat je moet weten over sneeuwkettingen

Alles wat je moet weten over sneeuwkettingen

20 nov. 2023 , Op wintersport

Sneeuwkettingen zijn voor de meeste mensen een product waar ze niet te lang bij stil willen staan en even snel kopen zodat er wat in achterbak ligt. Maar dat is onverstandig. De juiste sneeuwkettingen zijn essentieel voor je reis naar de wintersportbestemming. Zeker nu er ook steeds meer Electrische auto’s op de markt zijn.

Langlaufen in Zweden

Langlaufen in Zweden

18 nov. 2023 , Op wintersport

Dacht je dat langlaufen suf en oubollig was? Daar denken de Zweden heel anders over! Hier noemen ze het cross country skiing en zo’n beetje iedereen doet het, van jong tot oud. Zoals wij ’s avonds of ’s morgens in het weekend gaan joggen, pakken ze hier de ski’s voor een rondje langs één van de vele meren.

Wintersportbestemmingen

Wintersportbestemmingen: welke landen zijn het meest populair?

09 nov. 2023 , Op wintersport

Waar ga je naartoe, als je kiest voor een wintersportvakantie? Wordt het Oostenrijk of Italië? Frankrijk of Zwitserland? Duitsland misschien? Daarmee hebben we de vijf meest gekozen landen voor dit type vakantie benoemd. Maar er zijn nog een paar interessante opties, die voor de echte liefhebbers veel te bieden hebben.

Wintersport in Rauris - Time To Smile

TIME TO SMILE in Rauris

05 nov. 2023 , Op wintersport

Heb jij wel eens gehoord van TUI’s Time to Smile? Als je op zoek bent naar een verblijf dat verder gaat dan de standaard accommodaties, dan is het goed om een accommodatie binnen Time to Smile te overwegen. De accommodaties binnen Time to Smile zijn bedoeld om vakantiegangers een unieke en hoogwaardige ervaring te bieden tijdens bijvoorbeeld een wintersportvakantie.