Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Les & Techniek

 • Tiefschnee skiën. Kan iedere skiër dat?

  17-10-2018

  Om te kunnen skiën in tiefschnee zijn een aantal technieken en tactieken vereist. Over dit onderwerp sprak WinterTrex met Max Holzman. Hij is het hoofd van de skileraar opleiding van de Duitse skileraar Vereniging (DSLV) en gaf enkele goede tips en trucks.

 • Je eigen privé-leraar mee op wintersportvakantie

  11-01-2018

  Wij schreven vorig jaar al over Ski Like a Pro. Bij hun boek je je eigen privé-skileraar voor jouw wintersportvakantie. Geen gedoe meer ter plaatse en vanaf het eerste moment een eigen privé-leraar om alles aan te vragen! Techniek, plezier en progressie staat in hoog in het vaandel.

 • NK Freeride 2018 in Fieberbunn

  14-12-2017

  Na een jaar afwezigheid komt er in 2018 weer een officieel Nederlands kampioenschap in deze sterk aan populariteit winnende sport; die van het freeride skiën en snowboarden. De 4e editie van het NK wordt gehouden in de week van 18 tot 23 maart 2018 in Fieberbrunn.

 • Winteropening bij sneeuwbaan De Uithof

  13-10-2017

  Nog geen weekend plannen? Op zondag 15 oktober geeft skibaan De Uithof het startschot voor het nieuwe winterseizoen van de sneeuwbaan. Op deze dag laten zij de bezoekers zien wat er allemaal te beleven valt op en rondom de sneeuwbaan van De Uithof.

 • Ski Like a Pro Inskiweekend Kitzsteinhorn

  23-08-2017

  Heb jij ook al zo’n zin om de sneeuw in te gaan of om gewoon weer even die frisse berglucht op te snuiven? Ski like a Pro bereidt je optimaal voor op het nieuwe wintersportseizoen of laat je familieleden en vrienden versteld staan van je skikunsten.

 • Leren skiën, wat is de beste manier?

  05-05-2017

  Ga je voor het eerst skiën? Dan hoor je standaard dezelfde vraag; wat is de beste manier om te leren skiën? Het is vaak een discussie in de wintersportgroep als men voor het eerst gaat skiën! Vrienden die al heel lang en goed skiën, leren het je wel even. Anderen hebben vooral goed leren skiën door iedere vakantie in een klasje te gaan en voor weer een andere groep geldt dat zij zweren bij privéles.

 • Cool Movements aan start bij EK formatieskiën

  07-04-2017

  Nederlandse team Cool Movements aan start bij EK formatieskiën in Samnaun. Het Nederlandse team Cool Movements zal aanstaand weekend (8 en 9 april 2017) voor het eerst als Nederlands team deelnemen aan de Europese Kampioenschappen formatieskiën.

 • Cool Movements - Demoskiën in teamverband

  04-11-2016

  Skiën in teamverband? Dat kan inderdaad. Cool Movements richt zich namelijk op een tak van de skisport waarin je met een team traint, presteert en ook nog een hoop lol hebt. De skivereniging uit Zuid Limburg traint wekelijks in SnowWorld Landgraaf in het synchroon skiën, of ook wel ‘demoskiën’ genoemd.

 • Ski Like a Pro - Je eigen skileraar

  06-10-2016

  Altijd al je eigen ski-/snowboardleraar willen hebben? Dan kan dat! Wintersport Live kwam in contact met Avi en Max. Twee enthousiastelingen en zeer bekwame wintersporters die van hun passie hun werk hebben gemaakt: Ski Like a Pro

 • Wintersport voor mensen met een visuele beperking

  29-03-2016

  Roel van der Vegte vertelt over de wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking; “De Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging (NVSV) maakt wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking. ”Wij organiseren jaarlijks wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Zwitserland, waarbij mensen met een visuele beperking onder begeleiding skiën, snowboarden of langlaufen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube