Les & Techniek

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Wintersport voor mensen met een visuele beperking

  29-03-2016

  Roel van der Vegte vertelt over de wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking; “De Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging (NVSV) maakt wintersport mogelijk voor mensen met een visuele beperking. ”Wij organiseren jaarlijks wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen en Zwitserland, waarbij mensen met een visuele beperking onder begeleiding skiën, snowboarden of langlaufen.

 • Skileraar worden in Oostenijk

  29-10-2015

  Skilerares Monique: Laat de winter maar komen! De droom van iedere wintersportfanaat: de hele winter op de ski’s staan en genieten van de frisse berglucht en verse sneeuw! Helaas is een wintersportvakantie niet de goedkoopste en al helemaal niet als je het hele winterseizoen wil skiën.

 • Wanneer skiles Skitraining wordt?!

  05-10-2015

  Tjeerd Terpstra van Skitraining.nl heeft een frisse kijk op les geven en les krijgen. Tjeerd vertelt aan Wintersport Live over hun filosofie; Al jaren leven we in een meer en meer op het individu gerichte maatschappij.

 • Snow College - Opleidingsorganisatie voor skiërs en snowboarders

  19-01-2015

  Nieuwe internationale opleidingsorganisatie voor skiërs en snowboarders krijgt de naam ‘Snow College. Snow Academy slaat de handen ineen met Skidôme en de Niederösterreichischen Landesskilehrerverband (N.O.E.S.L.V.), een van de hoogst gerespecteerde skilerareninstanties van Oostenrijk.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube