Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

  Materialen & Kleding

  14-05-2021

  Het is half mei en de meeste mensen heeft ondertussen de ski's al ruim een jaar in de kast staan. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

 • Tiefschnee skiën. Kan iedere skiër dat?

  Les & Techniek

  07-05-2021

  Om te kunnen skiën in tiefschnee zijn een aantal technieken en tactieken vereist. Over dit onderwerp sprak WinterTrex met Max Holzman. Hij is het hoofd van de skileraar opleiding van de Duitse skileraar Vereniging (DSLV) en gaf enkele goede tips en trucks.

 • De nieuwe Söllereckbahn in Oberstdorf

  Skigebieden Magazine

  03-05-2021

  In Oberstdorf - Kleinwalsertal waren ze nog niet klaar met vernieuwen, want ook de werkzaamheden aan de nieuwe Söllereckbahn zijn afgelopen winter afgerond. Deze schitterende 10-persoonsgondel staat in de startblokken om gebruikt te worden. Lang zal de gondel niet meer stilstaan.

 • Nieuwe Nebelhornbahn in Oberstdorf

  Skigebieden Magazine

  29-04-2021

  Hij staat er al... de nieuwe Nebelhornbahn in Oberstdorf in het Duitse deel van het skigebied van Kleinwalsertal. Maar hij staat nog niet veel te doen. Door het gebrekkige wintersportseizoen is de officiële opening van deze gondel verschoven van winter '20 / '21 naar december 2021.

 • Fortini Express in Madonna di Campiglio

  Skigebieden Magazine

  22-04-2021

  Veel plezier hebben de wintersporters er nog niet aan kunnen beleven, maar in het skigebied van Madonna di Campiglio is de gloednieuwe gondel "Fortini Express" neergezet. De lift vervangt de oude Fortini lift en volgt hetzelfde traject als de oude 4-persoonsstoeltjeslift deed.

 • Wie wint de Gouden skischoen?

  Keep it cool

  21-04-2021

  Op een rollerband merk je pas echt hoe goed of slecht je skitechniek is. Daarnaast is op een rollerband skiën een stuk efficiënter. Op de berg zit je vaak de helft van de tijd in de lift of sta je te wachten voor de helft, op een rollerbaan staat je vaak 10 minuten non-stop te skiën dat gebeurt bijna nooit op de piste.

 • Bestemming Zell am See – Kaprun

  Skigebieden Magazine

  20-04-2021

  Een absolute topbestemming en bovenaan het favorieten-lijstje van velen is Zell am See – Kaprun. Dit skigebied ligt in het Salzburgerland en heeft voor elke wintersporter wel wat te bieden. Er zijn eigenlijk 3 skigebiedje te vinden die op de pistekaart vallen onder Zell am See – Kaprun

 • Winkl Link in Zauchensee - Flachauwinkl

  Skigebieden Magazine

  15-04-2021

  Dat Salzburger Sportwelt bovenaan de Oostenrijkse lijst staat met vernieuwingen is al twee jaar bekend. Het hele 'corona-debacle' heeft er voor gezorgd dat de plannen een beetje verschoven waren. Maar in 2021 gaat men weer met goede moed verder aan het project. Zo ook het project Winkl Link.

 • Maak kans op een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland!

  Keep it cool

  09-04-2021

  Nordic, onze partner voor de Scandinavische landen, start een prijsvraag. De prijs is niets minder dan een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland! Voor de meeste wintersporters is dat een droom die al lang op de bucketlist staat. Via deze prijsvraag komt de droom wellicht ietsjes dichterbij.

 • VAYA Galtür

  Op wintersport

  06-04-2021

  Sunweb biedt sinds een aantal jaren het VAYA concept aan als accommodatie in Oostenrijk. Daar komt vanaf deze winter VAYA Galtür bij. Schitterende accommodaties voor een betaalbare prijs is wat Sunweb en VAYA Resorts nastreeft. Een wintersportvakantie waar je niet alleen op de piste maar ook in je verblijf volop geniet.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube