Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersport nieuws via ons Wintersport Magazine. Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op.

 • Alleen tijdens de Wintersport

  Keep it cool

  22-09-2018

  Voor veel mensen is de wintersport dé vakantie van het jaar. De dag dat je terug bent raadpleeg je als eerst je agenda en gaan de raderen draaien: wanneer kunnen we weer? Wat is dat toch met die wintersport waarom dat zo aantrekkelijk is voor vele mensen. Want eerlijk is eerlijk… je doet tijdens je sneeuwvakantie dingen die je normaal nooit doet. Laat staan die je op vakantie doet!

 • Nieuwe 3S lift in Zermatt

  Skigebieden Magazine

  20-09-2018

  Vernieuwing in Zermatt: De nieuwe lift die op dit moment wordt gerealiseerd is een 3S lift, wat staat voor ‘Dreiseilumlaufbahn’ oftewel 3 kabels. Er komen 25 gondels aan met in elke gondel 28 comfortabele verwarmde zitplaatsen. Maar dit is nog niet alles.

 • Nieuwe Kohlmaisbahn in Saalbach

  Skigebieden Magazine

  14-09-2018

  Er is al een hoop over gesproken; de nieuwe Kohlmaisbahn in Saalbach. Éen van de meest spraakmakende projecten in de Alpen voor deze winter. De Saalbach-Hinterglemmfan hoeft niet lang meer te wachten. Want met de bouw in afrondende fase is de nieuwe 10-persoonsgondel echt aanstaande.

 • Vernieuwingen in Méribel en Méribel Mottaret

  Skigebieden Magazine

  07-09-2018

  Vorige week schreef ik over de vernieuwingen in de Vallée des Belleville (St Martin de Belleville, Les Menuires & Val Thorens). Vandaag deel ik met jullie de vernieuwingen in Vallée des Allues (Méribel en Méribel Mottaret) en het gebied van Courchevel (Courchevel 1850, Courchevel Village, Le Praz, Moriond en La Tania)

 • Nieuwe Sessellift Oberdamüls - Damüls

  Skigebieden Magazine

  05-09-2018

  In Damüls wordt naast het typische, pittoreske kerkje de 2-persoons stoeltjeslift vervangen door een gloednieuwe 6-persoons stoeltjeslift met een lengte van 1400 meter. Deze nieuwe lift is voorzien van alle comfort en luxe die je anno 2018 van een lift mag verwachten.

 • Kaartjes voor De Uithof via Saxion for re-integratie

  Keep it cool

  04-09-2018

  Werkplaats31@ is een organisatie welke personen met een arbeidsachterstand helpt om (weer) te integreren op de arbeidsmarkt. Om hun projecten mede te kunnen financieren verkopen zij enkele seizoensabonnementen van De Uithof Skibaan en Schaatsbaan voor een schappelijke prijs.

 • Vernieuwingen in Les 3 Vallées

  Skigebieden Magazine

  27-08-2018

  Wij hebben de afgelopen zomer doorgebracht in Les 3 Vallées met als uitvalsbasis Les Menuires. Zoals zoveel skigebieden timmert ook Les 3 Vallées flink aan de weg om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Vanaf hier uit hebben we de diverse werkzaamheden op de voet gevolgd.

 • Splash Your Mountain in Morgins

  Keep it cool

  07-08-2018

  Zoek je tijdens deze zomer verkoeling in de Zwitserse en/of Franse Alpen? Kom dan een dagje afkoelen in Morgins. Hier staat, voor de tweede keer, de grootste pop-up waterglijbaan van Europa. Het allerleukste, het is een klein Nederlands feestje, want dit geweldige evenement is opgezet door Nederlanders.

Uvex - Ractangle

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube