Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

  Materialen & Kleding

  27-03-2020

  Het is eind maart en iedereen heeft ondertussen de ski's wel opgeruimd. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

 • De mooiste skigebieden van de Verenigde Staten

  Skigebieden Magazine

  25-03-2020

  Als je op vakantie gaat met het doel om een wintersport te beoefenen dan zul je naar alle waarschijnlijkheid kiezen voor een reis naar de Alpen. Toch zou je ook een trip kunnen nemen naar de Verenigde Staten. Ja, dit is een stuk verder en normaliter duurder, maar dat is het waard.

 • Skisok - STOX Energy Socks

  Materialen & Kleding

  23-03-2020

  De STOX Energy Socks is een bekende naam als sok. Voor veel sportdisciplines maakt STOX sokken. Zo ook voor de wintersport. Het team van Wintersport Live ging deze winter op pad met de skisok van STOX Energy Socks. Een compressiesok met enkele interessante eigenschappen.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  Keep it cool

  17-03-2020

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2019 / 2020 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Wintersport Corona Update

  Op wintersport

  13-03-2020

  Volgens de laatste informatie sluiten de skigebieden van Tirol, Salzburgerland en Vorarlberg ná zondag 15 maart. De accommodaties sluiten 1 dag later. Tot op heden is er niks bekend over de skigebieden van Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

 • Op bezoek in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  Skigebieden Magazine

  04-03-2020

  Op nog geen 10 uur rijden (930 km vanaf Utrecht) ligt het Tiroolse skidiamantje Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Na een half uur de Oostenrijkse grens over, net voorbij Kufstein arriveer je al in het skigebied van bij elkaar een keurige 109 kilometer piste. Het gebied is verdeeld over vier bergen en twee dalen.

 • Het beste van wintersport in Canada

  Skigebieden Magazine

  28-02-2020

  Ga je op wintersport in Canada? Welk gebied je ook kiest, dat wordt sowieso genieten. Maar sommige plekken springen er om verschillende redenen uit. Weten waar je de beste poedersneeuw kunt vinden of waar je moet zijn voor de spannendste piste? Lees dan snel verder!

 • Milieuvriendelijk op wintersportvakantie

  Keep it cool

  27-02-2020

  Het is iets waar veel Nederlanders het hele jaar naar uitkijken: wintersport! Niet alleen het sporten, maar ook het prachtige landschap dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel. Hoe kun je nu bijdragen aan het behoud van die prachtige natuur? Wij geven je vijf tips om duurzaam op wintersport te gaan.

 • Der Weisse Ring in Lech

  Skigebieden Magazine

  21-02-2020

  Jasper en ik waren voor Wintersport Live 3 weken geleden een paar dagen in Lech en besloten een beroemde skiroute te nemen, genaamd; Der Weisse Ring. Dit is een rondje van 22 pistekilometers in de directe omgeving van Lech. Een adembenemende mooie route die je op je gemak kunt beskiën.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube