Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

  Materialen & Kleding

  29-04-2022

  De meeste mensen heeft ondertussen de ski's al wel weer een poosje in de kast staan. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

 • Skikleding wassen

  Materialen & Kleding

  21-04-2022

  Kan ik zomaar mijn skipak wassen? En mag ik alle wintersportkleding op dezelfde manier wassen? Dit is een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zeker de afgelopen weken, omdat de meeste mensen ondertussen op wintersport geweest zijn en de kleren weer opbergen voor de volgende winter.

 • Zoek je een betrouwbare budget reis?

  Op wintersport

  15-04-2022

  Het is een veel voorkomende misvatting dat je rijk moet zijn om de wereld rond te reizen. In feite zijn er veel verschillende manieren om te genieten van een budget reis, ongeacht uw inkomensniveau. In dit artikel zullen we kijken naar een paar tips over hoe om geld te besparen terwijl op vakantie.

 • Uitslag fotowedstrijd 2021/2022

  Keep it cool

  13-04-2022

  We hebben enkele honderden inzendingen gekregen van onze volgers met de meest uiteenlopende foto's. Wanneer je alle foto's als redactie achter elkaar mag bekijken dan zie je dat ondanks dat het valse start was, het uiteindelijk toch een geweldig wintersportseizoen is geworden.

 • Kidsproof wandelen door de Franse Alpen

  Op wintersport

  06-04-2022

  Voor de meeste mensen zit het wintersportseizoen er op. Maar als je een fan bent van de Alpen, dan kom je menig wintersporter ook in de zomer in de bergen tegen. In het Franse deel van Portes du Soleil kun je in de zomer heerlijk verblijven. En ben je in Morzine en Avoriaz met de hele familie dichterbij de natuur.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  Keep it cool

  30-03-2022

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2021 / 2022 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Nog een paar dagen winter

  Keep it cool

  28-03-2022

  Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer in Nederland? Wij wel. En niet alleen in Nederland was het lekker weer. Ook in de Alpen is het al een hele poos Kaiserwetter. Temperaturen van meer dan 20 graden in het dal was de afgelopen periode geen uitzondering. Maar, hier komt verandering in.

 • Lente in de Franse bergen

  Op wintersport

  16-03-2022

  In de lente naar de Franse bergen: waarom niet? Het is niet alleen een heerlijke periode waarin het zonnetje zich steeds meer laat zien en de schitterende natuur ontwaakt, maar het is ook het meest veelzijdige seizoen. Tot en met begin mei kun je nog steeds terecht in verschillende skioorden.

 • DAKA Ski Test ook tijdens Dutchweek

  Materialen & Kleding

  07-03-2022

  Tijdens het wintersportseizoen vind je de Ski Test op verschillende locaties in de sneeuw. Vorige week vertelde we al over de Ski Test in de indoor skihal van Snowworld en over de Ski Test dagen in maria Alm en Kitzski, maar DAKA is de komende maand ook te vinden tijdens de DUTCHWEEK winter events in Oostenrijk en Frankrijk.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube