Uvex - algemeen

Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersport nieuws via ons Wintersport Magazine. Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op.

 • Tsjecho Reizen: Even voorstellen

  Op wintersport

  11-11-2018

  Tsjechië is nog steeds koploper als het gaat om opkomende wintersportbestemmingen. Wie op zoek is naar een geslaagde wintersport, hoeft niet verder te kijken dan Tsjecho Reizen. Het aanbod op de website bestaat uit enkele honderden hotels, pensions of appartementen.

 • Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal

  Skigebieden Magazine

  10-11-2018

  In het skigebied van Ski-Optimal Hochzillertal, bij sommige beter bekend als Kaltenbach-Fügen, staat er een enorm project voor de nabije toekomst gepland. Maar ook deze winter zijn er enkele investeringen gedaan in mooie projecten.

 • Korting op wintersportjassen

  Materialen & Kleding

  09-11-2018

  Tip van de redactie. Alleen dit weekend (tot en met zondag 11 November) 20% korting op wintersportjassen. Hieronder vallen ook merken als O'neill, Brunottti, The North Face en Protest, Ice Peak en vele andere merken

 • Winterbanden in Duitsland

  Op wintersport

  09-11-2018

  Sinds afgelopen jaar zijn de regels voor het rijden met winterbanden in Duitsland aangescherpt. Kom niet voor verrassingen te staan tijdens je wintersportvakantie en check nog even goed of jouw banden wel volstaan aan de nieuwe wetgeving.

 • Goedkoop op wintersport

  Op wintersport

  05-11-2018

  Waar in Europa kunnen wij eigenlijk nog goedkoop op wintersportvakantie? De kosten voor een skipas en een accommodatie kunnen per bestemming zeer uiteenlopen. HomeToGo, ’s werelds grootste vergelijkingswebsite voor vakantiewoningen, zocht het uit.

 • 10 extreme afdalingen

  Keep it cool

  01-11-2018

  10 extreme afdalingen in de Alpen De Harakiri in Mayrhofen of de legendarische Streif in Kitzbühel: het zijn de pistes waaraan iedereen denkt als het gaat om de steilste pistes in de Alpen. Maar dat zijn niet de enige extreme afdalingen die je alleen als professional kunt bedwingen.

 • Skiresort Klínovec breidt uit

  Skigebieden Magazine

  26-10-2018

  Grootse vernieuwingen in het Ertsgebergte. In het westen van Tsjechië in het Ertsgebergte ligt Klínovec, een wintersportgebied dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een uitstekend alternatief voor de Alpen.

 • Waar in Les 3 Vallées

  Op wintersport

  24-10-2018

  Je hoort veel over Les 3 Vallées, maar twijfelt nog welk deel van het skigebied het beste past bij jouw wintersportvakantie? Dan help ik je graag verder met deze keuze. Want elk deel van het gebied heeft zijn eigen karakteristieken eigenschappen, de voor,- en nadelen.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube