Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Nieuwe Fleckalmbahn in Kirchberg

  Skigebieden Magazine

  15-08-2019

  Het zal je als liefhebber van de dorpen Kirchberg en Kitzbühel niet zijn ontgaan; de nieuwe Fleckalmbahn. Vorige week waren wij in Kirchberg en zagen de bouw van dit mooie project met eigen ogen. Maar wat verandert er precies en hoe komt de nieuwe Fleckalmbahn eruit te zien?

 • Nieuwe Gondel in Itter; Salvistabahn

  Skigebieden Magazine

  26-07-2019

  SkiWelt is één van de grootste skigebieden van Oostenrijk en enorm populair onder de Nederlandse wintersporter. Innovativiteit staat bij SkiWelt hoog in het vaandel en daarom zijn ze nu al bezig met de aankondiging van vernieuwingen voor het winterseizoen 2020 / 2021.

 • Nieuwe Brüggerhorn stoeltjeslift in Arosa

  Skigebieden Magazine

  19-07-2019

  Vlak voor de 50ste verjaardag van de stoeltjeslift Brüggerhorn is afgelopen april, op 49-jarige leeftijd, de oude 2-persoonsstoeltjeslift gesloopt. Maar daarmee is de bouw van een nieuwe lift gestart. En met een Porsche design lift, wordt het absoluut een eyecatcher op de berg.

 • De gemiddelde kosten voor een weekje wintersport

  Op wintersport

  19-07-2019

  Wintersportvakantie is vrij duur, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Ben je benieuwd wat een weekje wintersport gemiddeld kost? De kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Van plek van bestemming en skiuitrusting tot aan het eten en drinken op de piste.

 • Wintersport in Landal Maria Alm

  Op wintersport

  18-07-2019

  Het nieuwste park van Landal in de bergen is afgelopen winter geopend in Maria Alm. In de provincie SalzburgerLand. Wij hebben ondertussen een mooie rij Landal vakantieparken in Oostenrijk mogen bezoeken, maar we keken extra uit naar dit park, gelegen in het centrum van een gezellig skidorp.

 • Werken bij de Eisbar in Kirchberg

  Keep it cool

  12-07-2019

  Wil jij een winter werken in de Alpen? Dit is je kans. De Eisbar in Kirchberg is op zoek naar personeel. 5 dagen werken in een gaaf team en 2 dagen vrij om te skiën. Samen met leuke collega's, de gezelligste feestartiesten en fantastische gasten maak je van elke avond een feest in een bomvolle zaak.

 • Vernieuwingen in Oost-Zwitserland - deel 1

  Skigebieden Magazine

  10-07-2019

  In deze blog vertel ik jullie meer over de vernieuwingen in Oost-Zwitserland. Tot deze regio behoren de kantons Glarus, Schaffhausen, Appenzell, Sankt Gallen, Thurgau en Graubünden. Vooral in dit laatstgenoemde kanton staat het een en ander te gebeuren de komende jaren.

 • Nieuw in Berwang en Bichlbach

  Skigebieden Magazine

  05-07-2019

  Nieuwe gondels, nieuwe stoeltjesliften, een multifunctioneel gebouw met skiverhuur, skidepot en kinderdagverblijf, nieuwe sneeuwinstallaties. It's save to say; in Berwang-Bichlbach timmeren ze flink aan de weg! En dat is voor een hoop Nederlandse wintersport goed nieuws.

 • Nieuwe Rotkoglbahn in Sölden

  Skigebieden Magazine

  03-07-2019

  Hochsölden was al een aantrekkelijke plek om tijdens je wintersportvakantie te vertoeven, maar vanaf aankomende winter wordt dit nog net iets aangenamer. De authentieke 2 pers. stoeltjeslift maakt plaats voor een 10-persoons moderne gondel; de Rotkoglbahn.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Stubai

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube