Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersport nieuws via ons Wintersport Magazine. Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Haideralm en Schöneben worden samengevoegd

  Skigebieden Magazine

  19-07-2018

  In het noorden van Italië liggen twee kleinere skigebieden tegen de Oostenrijkse grens; Schöneben (Belpiano) en Haideralm (Malga San Valentino). Deze skigebieden hebben respectievelijk 40 kilometer en 20 kilometer pistes, waardoor het totaal van het nieuwe skigebied uit komt op 60 kilometers

 • Wintersportvakantie Landal Brandnertal

  Skigebieden Magazine

  13-07-2018

  De pistes voor de deur, de skilift op enkele meters van het appartement, de oefenweide op een steenworp afstand en een schitterend skigebied letterlijk in de achtertuin van je accommodatie. Wat wil je nog meer? Landal Brandnertal is de ideale bestemming voor een wintersportvakantie met de hele familie.

 • Zomerskiën

  Keep it cool

  21-06-2018

  Zomerskiën. Ja dat lees je goed, in de zomer skiën. Kan dat dan? Ja! In de meeste bergdorpen is het ’s zomers ook goed vertoeven, lekker wandelen en genieten van een koud pilsje bij soms wel 30 graden! Denk je dan aan skiën? Ja, ik wel. Europa biedt mooie plekken om in de zomer ook te kunnen skiën.

 • Snow+ in Ellmau

  Op wintersport

  22-03-2018

  Oostenrijk: Hetzelfde skipak, totaal verschillende snowboarders! Eens per jaar gaat Snow+ naar Ellmau, Oostenrijk. Ellmau is als een tweede thuis voor mij omdat ik daar al een aantal jaren les geef, zowel voor Snow+ als voor de lokale skischool.

 • Sneeuw en kou in maart

  Keep it cool

  15-03-2018

  Een laatste hick-up van dit seizoen? Zaterdag begint een periode met regelmatige sneeuwval en lage temperaturen in de Alpen voor een vrij lange periode. Een ideaal moment dus om nog richting de Alpen te gaan voor een korte of langere wintersportvakantie.

 • Schaatsen in Luleå - Zweden

  Op wintersport

  14-03-2018

  Afgelopen februari was er een groots schaatsevenement in Luleå - Zweden. Het evenement houdt in dat er 4 dagen lang een hoop Nederlanders op het ijs zijn om er in de vrieskou een episch gevecht met de elementen te leveren. Marco vertelt aan Wintersport Live over dit evenement.

 • Welke ski past bij mij?

  Materialen & Kleding

  12-03-2018

  “Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wil althans.Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

 • Op wintersport met een grote groep

  Op wintersport

  28-02-2018

  Gezelligheid en gezamenlijk actief zijn staan vaak centraal bij een wintersportvakantie. Wat is er nou leuker dan de passie voor de sneeuw en gezelligheid met een grote groep vrienden of familie te delen? Maar wat heb je nodig voor jouw groepsvakantie? Een grote accommodatie!

 • Gezocht: Gidsen voor wintersportvakanties

  Op wintersport

  22-02-2018

  Gezocht: fanatieke wintersporters die het leuk vinden om één of meerdere weken per jaar als ski-gids te werken. Bijvoorbeeld in Kirchberg of Tignes. In ruil voor een gratis vakantie en het werken als gids ga je samen met 50 singles op pad.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Gargellen

Bekijk meer video's op YouTube