Uvex - algemeen

Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Bestemming Zell am See – Kaprun

  Skigebieden Magazine

  21-01-2019

  Een absolute topbestemming en bovenaan het favorieten-lijstje van velen is Zell am See – Kaprun. Dit skigebied ligt in het Salzburgerland en heeft voor elke wintersporter wel wat te bieden. Er zijn eigenlijk 3 skigebiedje te vinden die op de pistekaart vallen onder Zell am See – Kaprun

 • Oostenrijk Après-ski awards 2019

  Après-ski & Culinair

  18-01-2019

  Wat is jouw favoriete après-ski tent? Stem nu! Oostenrijk is het après-ski land bij uitstek en in ieder dorp vind je wel een gezellige bar. Ondanks dat de meeste mensen voor de pistes komen, is een gezellige Schirmbar niet meer weg te denken uit de meeste Oostenrijkse dorpen.

 • Het gemak van met de auto op wintersport

  Op wintersport

  16-01-2019

  Tegenwoordig gaan er steeds meer mensen met het vliegtuig naar de wintersport. Lekker makkelijk, denken we dan. Geen gedoe met een lange autorit, eventueel een overnachting en een volgestouwde auto. Natuurlijk kan vliegen erg handig zijn.

 • Overvloed aan sneeuw

  Op wintersport

  14-01-2019

  Wat een sneeuw! Ik kom net terug uit Hochkönig en ik durf te zeggen dat ik nog nooit zoveel sneeuw heb gezien. Behalve dat het mooie beelden oplevert brengt het ook een hoop ellende en gevaarlijke situaties met zich mee.

 • Een snowdump waar je u tegen zegt

  Keep it cool

  04-01-2019

  De omstandigheden in de Alpen zijn op zijn zachts gezegd extreem. Aan de sneeuw geen gebrek. Dat wil zeggen, in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Want de snowdump gaat grotendeels voorbij aan Frankrijk en Italië.

 • Raquettes en sneeuwschoenen

  Materialen & Kleding

  02-01-2019

  Raquettes en sneeuwschoenen, een leuk alternatief op de wintersport. De meeste mensen gaan op wintersport om te skiën of te snowboarden. Toch zijn er ook nog andere leuke en sportieve activiteiten om af te wisselen. Raquette lopen is zo’n andere, leuke en zeer sportieve activiteit.

 • Een skilift, help!

  Keep it cool

  29-12-2018

  Er is geen wintersporter die zich niet soms, regelmatig of vaak ergert aan een skilift. Of beter gezegd, aan de gebruiker van een skilift. Jij en ik dus! Waarom is dat? Dat komt omdat je met andere mensen te maken hebt en niet iedereen is zo behendig als jij… toch?

 • Skileraar worden bij een skischool in de Alpen

  Les & Techniek

  27-12-2018

  Er kunnen genoeg redenen zijn om een sabbatical te nemen en die tijd in Oostenrijk te benutten als skileraar. In deze functie combineer je werk met de passie skiën en kun je vooral genieten. Om skileraar te worden in Oostenrijk moet je beschikken over het Anwärter diploma.

 • Warme dagen voor de boeg

  Keep it cool

  20-12-2018

  Op het moment zijn de omstandigheden op de meeste plekken in de Alpen uitmuntend. Maar daar komt met enkele warme dagen voor de boeg verandering in. Vanaf zaterdag de 22ste tot en met de 25ste föhnt het hard in de Alpen

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube