Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Eindelijk weer sneeuw

  Keep it cool

  15-01-2020

  Eindelijk weer neerslag voor aankomend weekend in de Alpen. En de neerslag gaat gepaard met lage temperaturen, hierdoor verdwijnen alle Alpenlanden onder een mooie, verse laag nieuwe sneeuw. It's about bloody time, want de dalen worden al behoorlijk groen.

 • Winter gaat weer een poging doen

  Keep it cool

  13-01-2020

  De winter gaat weer een nieuwe poging doen om zijn stempel te drukken op de Alpen. We zijn al een paar keer bij de neus genomen door de langere termijn voorspelling, daarom zijn we wat voorzichtig geworden met voorspellen. Maar voor dit weekend lijkt de winter dan toch eindelijk weer even terug te zijn.

 • Beste après-ski tent van 2020

  Après-ski & Culinair

  12-01-2020

  Voor het vierde jaar op rij houden wij een après-ski poll voor de meest favoriete après-ski tent van Oostenrijk. Wij hebben alvast een selectie voor jullie gemaakt. Kies uit onderstaande après-ski tenten jouw favoriete plek voor een heerlijke versnapering na het skiën.

 • Wintersport met het vliegtuig

  Op wintersport

  08-01-2020

  Het is weer winter en dat betekent maar één ding: wintersport. De ski’s en snowboards kunnen weer uit de kast getrokken worden voor een volgend tripje naar de Alpen. Volgens nagenoeg alle wintersporters is de wintersportvakantie de leukste vakantie van het jaar.

 • 10 tips om de voorjaarsvakantie op de piste te overleven

  Op wintersport

  03-01-2020

  Het blijft voor velen een twijfel: gaan we met de kinderen op wintersport in de voorjaarsvakantie of niet? Nadat het besluit is gevallen, is het natuurlijk ook tijd voor de voorpret! We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet om de wintersport in de voorjaarsvakantie goed door te komen, dus lees snel verder!

 • Snowdump wordt Nodump

  Keep it cool

  03-01-2020

  Vorige week stond er nog een snowdump van jewelste op het programma voor aankomende week. Daar is helaas weinig meer van over. Nagenoeg alle voorspelde sneeuw is letterlijk van de kaart vervaagd. We mogen dit weekend nog wel wat verse sneeuw verwachten, maar enthousiast worden we er niet van.

 • Koud en Sneeuwrijk weekend voor de boeg

  Keep it cool

  31-12-2019

  De sneeuwval van eind vorige week leverde plaatjes op om je vingers bij af te likken, ook de komende dagen staat vooral in teken van zon en warmte in de Alpen. Maar daar komt verandering in. Vanaf zaterdag is de winter in ieder geval tijdelijk weer even terug met sneeuwval en koude temperaturen.

 • 10 Peaks handschoenen

  Materialen & Kleding

  27-12-2019

  Een groot onderdeel van ons werk en filmen en foto's maken van de skigebieden tijdens onze bestemmingsbezoeken. Dat betekent handschoenen aan, handschoenen uit, handschoenen weer aan, etc... Maar daar is vanaf afgelopen seizoen een einde aangekomen met de 10 Peaks handschoenen.

 • Skiroutes - gecontroleerde vrijheid?

  Keep it cool

  24-12-2019

  We zien ze tegenwoordig steeds meer verschijnen op de verschillende pistekaarten van de skigebieden; de skiroutes. Maar wat zijn skiroutes nu eigenlijk, hoe herken je ze en wat kan en mag je van (de veiligheid) deze skiroutes verwachten? Is het hetzelfde als off-piste skiën of is het 'gewoon een ongeprepareerde piste'?

 • Onstuimige week voor de boeg

  Keep it cool

  15-12-2019

  Er staat een bijzonder weekje voor de boeg met grote verschillen tussen de verschillende Alpenlanden en sterk wisselende omstandigheden. Overal het algemeen wordt het vooral erg warm, maar er zijn ook temperatuurdipjes waar regen en sneeuw elkaar in hoog tempo opvolgen.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube