Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Nieuwe Krimml-X-Press in Zillertal

  Skigebieden Magazine

  23-07-2021

  Je zult nog heel even geduld moeten hebben, maar voor het Zillertal staan er voor volgend jaar enkele nieuwe projecten op stapel. Waaronder de nieuwe Krimml-X-Press. Er is nog niet veel over bekend, maar de locatie en het type lift is alvast prijsgegeven door het Zillertal.

 • Op bezoek in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  Skigebieden Magazine

  22-07-2021

  Op nog geen 10 uur rijden (930 km vanaf Utrecht) ligt het Tiroolse skidiamantje Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Na een half uur de Oostenrijkse grens over, net voorbij Kufstein arriveer je al in het skigebied van bij elkaar een keurige 109 kilometer piste. Het gebied is verdeeld over vier bergen en twee dalen.

 • Nieuwe Gondel Ladurns

  Skigebieden Magazine

  08-07-2021

  In het dorp en gelijknamige skigebied Ladurns is een mooie, gloednieuwe 10-persoons gondel geplaatst. Voor de naam van deze gondel was de inspiratie een beetje op. Hij heeft namelijk de naam 'Ladurns' gekregen. Omdat er in Italië afgelopen winter niet veel geskied is, is de opening voor de gondel verplaatst naar komende winter.

 • Nieuwe Madlochbahn tussen Zürs en Lech

  Skigebieden Magazine

  05-07-2021

  Men is in het skigebied van Ski Arlberg flink aan het vernieuwen. En dan met name in het Vorarlberg deel van het gebied. Zo komt er naast de eerder genoemde projecten ook een nieuwe verbindingslift tussen Zürs en Lech; De nieuwe Madlochbahn. Het project moet gereed zijn voor het nieuwe winterseizoen start.

 • Bijzonder overnachten in Lapland

  Op wintersport

  01-07-2021

  Altijd al gedroomd van een reis naar Winters Lapland? De unieke natuur en belevenissen maken dit een absolute bucketlistbestemming. Dit magische winter wonderland alleen al is ontzettend bijzonder, maar een reis naar Lapland kan nóg specialer worden. Hoe? Bekijk het noorderlicht met jouw geliefde vanuit de meest romantische plekjes of ga bijvoorbeeld back to nature en verblijf diep in de witte wildernis.

 • Club Med opent eerste clubdorp in Canada

  Op wintersport

  24-06-2021

  Net als all-inclusive Club Med-resorts in de Alpen is een verblijf in het 4 sterren resort (4 drietanden volgens Club Med) inclusief skipassen en -lessen, kinderclubs voor kinderen van vier tot 17 jaar, de hele dag gastronomisch eten en drinken, after-ski-activiteiten, entertainment en wifi.

 • Reisadvies voor Oostenrijk naar code geel

  Keep it cool

  23-06-2021

  Nu het reisadvies voor een aantal landen veranderd is naar ‘code geel’ en een reis naar Oostenrijk weer tot de mogelijkheden behoort, kunnen Nederlanders hun zomervakantie gaan plannen. Hoewel Oostenrijk weer open is voor de Nederlandse toerist, is dit nog niet geheel zonder beperkingen. Hoe ziet bijvoorbeeld een vakantiedag in Tirol er dit jaar uit?

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube