Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Lever Reizen zoekt skileraren snowboardleraren

  Op wintersport

  10-07-2020

  Lever Reizen zoekt skileraren, snowboardleraren en reisleiders voor enkele reizen of het gehele seizoen. Ook bieden wij stageplekken op onze Nederlandse groepen en bij skischolen in Oostenrijk. Als instructeur slaap je vaak in dezelfde accommodatie als de groep. Bij het ontbijt bespreek je met je collega’s en de begeleiding van school de dag door.

 • Nieuwe Hexenwasserbahn in Söll - SkiWelt

  Skigebieden Magazine

  09-07-2020

  Zoals alles in Söll tegenwoordig iets te maken heeft met Hexen (heksen), krijgt ook de nieuwe gondel de naam De Hexenwasserbahn. Geen verrassende naam dus, aangezien alles in Söll om de heksen draait. Heksen bestaan in sprookjes, deze gondel lijkt ook wel een sprookje. Het wordt het nieuwe juweeltje in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.

 • Boek je wintersport naar Canada of Amerika zonder risico

  Skigebieden Magazine

  08-07-2020

  Het zijn onzekere tijden. Het lijkt weer de goede kant op te gaan, maar hoe de wereld er over een paar maanden uitziet weet niemand. Jij hebt vast onwijs veel zin om je wintersportvakantie voor volgend seizoen te gaan boeken, maar vindt het misschien ook nog spannend. Dat snappen ze bij Wintersport Canada Amerika.

 • Nieuwe Schoberbahn in Reiteralm - Schladming

  Skigebieden Magazine

  01-07-2020

  Reiteralm behoort als 'deelskigebied' bij het grotere Schladming Dachstein. En ook dit skigebied wint aan populariteit, waardoor het vernieuwen van liften eigenlijk altijd aan de orde is. Voor deze zomer staat het project van Schoberbahn in Reiteralm op het programma.

 • Nieuwe Salvistabahn in Itter

  Skigebieden Magazine

  26-06-2020

  Officieel behoort de gondel bij Itter, maar hij is ook een beetje van Hopfgarten; de nieuwe Salvistabahn in Skiwelt Wilder kaiser Brixental. Dat de oude lift uit 1986 aan vervanging toe was, daar was iedereen het wel mee eens. En toch was het één van de meeste favoriete en nostalgische liftjes die nog in het SkiWelt stond.

 • Sidas Drywarmer Pro USB

  Materialen & Kleding

  11-06-2020

  Dit jaar gingen wij op stap met de Sidas Drywarmer Pro USB. De wat? De Sidas Drywarmer! Dat klinkt al een stuk makkelijker. Dit is een vernuftig apparaatje, waarvan wij zelf eigenlijk dachten; waarom gaan we daar nu pas mee richting de sneeuw? Want zeker met ons beroep moet je deze 'schoenendroger' eigenlijk altijd bij je hebben.

 • De mooiste skigebieden in Colorado

  Op wintersport

  08-06-2020

  Naar Colorado op skivakantie? Daar ga je geen spijt van krijgen! Deze staat heeft een heleboel geweldige skigebieden. Maar welke kies je voor jouw volgende wintersportvakantie? Welke eigenschappen hebben de verschillende skigebieden. Wij zetten de mooiste skigebieden van Colorado in Amerika voor je op een rijtje.

 • Summit Travel past annuleringsbeleid aan

  Op wintersport

  28-05-2020

  Met oog op komend winterseizoen merken we dat velen van ons alweer staan te springen om naar de Alpen te gaan om te wintersporten. Veel arrangementen komen in deze periode weer online bij Summit Travel, zodat je een ruime keuze hebt om een mooie wintersportvakantie uit te zoeken.

 • Wel of niet komende zomer op vakantie naar Oostenrijk?

  Keep it cool

  26-05-2020

  De Oostenrijkse accommodatie openen op 29 mei hun deuren. De grenzen tussen Nederland en Duitsland waren niet dicht; de opening van de grenzen tussen Duitsland en Oostenrijk staat vooralsnog gepland voor de 15e juni. Het is wachten het moment dat Oostenrijk door Buitenlandse Zaken van code oranje op geel of groen wordt gezet.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube