Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Tips voor fotograferen op wintersport

  Keep it cool

  13-12-2019

  Vakantie in het algemeen en wintersport in het bijzonder zijn mooie bestemmingen om te fotograferen. Zeker met de huidige mogelijkheden van smartphones en action camera's is foto's maken op de berg een 'makkie' geworden. Hierbij enkele tips en trucks waar je op moet letten bij het maken van foto's op de berg.

 • Bestemmingen Wintersport Live 2019/2020

  Op wintersport

  12-12-2019

  Ook dit jaar is ons team de gehele winter in de Alpen om onze volgers te voorzien van live informatie uit de skigebieden. De winter is roerig begonnen. Een hevige snowdump in November, (te) veel sneeuw in het zuiden van de Alpen en (te) weinig aan de noordkant.

 • Gratis Wax en Slijp Clinic

  Materialen & Kleding

  10-12-2019

  Wil je mee doen aan een gratis Wax Clinic. Dan kan dat op zaterdag 14 december en vrijdag 24 januari. Wil jij ook leren hoe je zelf je ski of snowboard moet onderhouden? Schrijf je in voor de clinic van Wax Guru en wordt een master in Waxen en Slijpen.

 • Sneeuw is onderweg naar de Alpen

  Keep it cool

  08-12-2019

  De afgelopen week verliep veelal droog en warm in de Alpen. Na de november dump hebben vooral de skigebieden in Oostenrijk al een poos geen verse sneeuw van betekenis mogen ontvangen. Daar lijkt de komende week veranderingen in te gaan komen met grote verschillen tussen de verschillende gebieden.

 • Langlaufen in Tsjechië

  Skigebieden Magazine

  04-12-2019

  Tsjechië heeft bergen, valleien, bossen en in de winter zijn deze vaak bedekt met een dik pak sneeuw. Ideaal voor wintersport en vooral voor liefhebbers van langlaufen. In veel gebieden kun je genieten van tientallen kilometers aan loipes. Van korte routes tot meerdaagse trajecten, er is voor ieder wat wils.

 • Dorpenreview prijsvraag

  Keep it cool

  02-12-2019

  Win met jouw review over een skidorp een reischeque ter waarde van 100 euro te besteden bij Sunweb. Sunweb is dé wintersportspecialist met een groot aanbod aan accommodaties in de Alpen voor skivakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Andorra.

 • Wintersport Black Friday

  Keep it cool

  29-11-2019

  Je kunt de TV niet aanzetten, je email niet checken of social media niet openen of het gaat over Black Friday. Een hype uit Amerika die steeds populairder wordt in Nederland. Maar ja, het levert vaak wel een hoop voordeel op. En welke wintersporter is er nu niet gek op voordeel?

 • Mini Ski met Winterliner

  Op wintersport

  29-11-2019

  Boek nu naast je vervoer ook je accommodatie en je skipas bij Winterliner. Normaal gesproken heb je een late check-in of vroege check-out en dat kan met een busreis soms net even onhandig zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om juist een vroege check-in te boeken of late check-out.

 • Vernieuwingen West-Zwitserland

  Skigebieden Magazine

  28-11-2019

  In deze blog vertel ik jullie meer over de vernieuwingen in West-Zwitserland, ook wel Romandië genoemd. Hier wordt veel Frans gesproken en de kantons Bern, Jura, Genf, Freiburg, Neuenburg, Vaud en een deel van Wallis vormen deze regio. Niet in al deze kantons kan geskied worden, maar in een aantal wel.

 • Een culturele wintervakantie in Tsjechië

  Skigebieden Magazine

  28-11-2019

  De Tsjechische bergen zijn ideaal voor een wintersportvakantie, maar wist je dat je in Tsjechië een wintersport ook prima kunt combineren met een stedentrip. Diverse skigebieden liggen in de buurt van mooie bezienswaardigheden. Stap ’s ochtends op de ski’s en geniet ’s middags van cultuur.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube