Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Win een wintersportvakantie met Sunweb

  Op wintersport

  25-02-2021

  Sunweb heeft een prijsvraag; Geef jouw favoriete après-skinummer door op de facebookpagina van Sunweb en win een wintersportvakantie voor twee personen naar Gerlos. Is jouw favoriete nummer een Hollandse carnavalskraker of een Duitse Schlager?

 • 5 tips om beter te skiën

  Les & Techniek

  24-02-2021

  Je herkent het vast: het gevoel dat je veilig de pistes af komt op je ski’s, maar dat je onderaan staat uit te hijgen en je kramp al begint op te spelen. Waarschijnlijk kun je heel aardig skiën, heb je een prima basistechniek, maar maak je ook nog een paar kleine foutjes.

 • Skikleding wassen

  Materialen & Kleding

  16-02-2021

  Kan ik zomaar mijn skipak wassen? En mag ik alle wintersportkleding op dezelfde manier wassen? Dit is een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zeker de afgelopen week, met de winter in ons land, is skikleding vaak gedragen en vraagt men zich af of je dit zomaar mag wassen.

 • SkiWelt en kunstsneeuw

  Skigebieden Magazine

  12-02-2021

  Ondanks dat SkiWelt Wilder Kaiser Brixental één van de meest favoriete wintersportbestemmingen is onder de Nederlanders, is het geen geheim dat het skigebied niet erg hoog ligt. Daarom is kunstsneeuw een belangrijk punt om de 280 pistekilometers van sneeuw te kunnen voorzien.

 • Voor het eerst met je gezin op wintersport

  Op wintersport

  11-02-2021

  Je was verknocht aan skiën of snowboarden... en daar waren ze dan, de kinderen. Ach ja, waarschijnlijk ging je een paar jaar maar even niet meer op wintersport in die baby- en peuterfase. Dit jaar loopt het allemaal wat anders, maar ga jij volgend jaar weer op wintersport met de kids?

 • Sneeuwpret in bijna het hele land

  Keep it cool

  08-02-2021

  Bijna in heel Nederland hebben de meeste mensen kunnen genieten van een originele winterdag. Zoals we deze vroeger wel vaker kenden. Koude temperaturen, een gure wind en vooral lekker veel sneeuw. Heerlijk. Wij als wintersportliefhebbers kunnen dan maar één ding; volop genieten!

 • Winter in Nederland

  Keep it cool

  04-02-2021

  Het lijkt dan toch echt te gaan gebeuren. Toch nog een beetje winter(sport), maar dan in eigen land. Delen van het land hebben natuurlijk al een paar keer een mooi laagje sneeuw gekregen de afgelopen 2 maanden, maar het wordt een flink tandje kouder en een berg meer sneeuw.

 • Whatsapp met Wintersport Live

  Keep it cool

  03-02-2021

  Wintersport Live is nu ook te bereiken via Whatsapp. Heb je vragen of ben je op zoek je informatie over een wintersport gerelateerd onderwerp? Zoek je een accommodatie of deel je graag je foto met ons? Dan zijn we nu ook te bereiken via Whatsapp: 085-7738377.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube