Magazine

Blijf op de hoogte van het laatste wintersportnieuws via ons Wintersport Magazine.

 • Uvex Athletic FM goggle

  Materialen & Kleding

  16-04-2019

  De medewerkers van Wintersport Live worden regelmatig gevraagd om nieuw materialen te testen. Zo ook goggles en helmen. Afgelopen winter gingen wij met de Uvex Athletic FM goggle en met de Uvex Visor 400 de piste op. In deze review vertellen wij over de Uvex Athletic goggle.

 • Dutchweek Val Thorens

  Op wintersport

  12-04-2019

  In de meivakantie kun je in sommige skigebieden nog goed genieten van een heerlijke wintersportvakantie. Dé bestemming voor de meivakantie is Val Thorens. Hier vindt al sinds jaar en dag de beroemde en befaamde Dutchweek plaats. Zin om nog één keer de piste op te gaan?

 • Prijswinnaars wintersport fotowedstrijd 2019

  Keep it cool

  07-04-2019

  Na enkele honderden inzendingen zijn wij eruit. Er zaten heel veel mooie foto's bij. Bedankt voor alle inzendingen. Het leverde bij onze redactie dan soms ook wat verhitte discussies op. Maar de prijswinnaars voor de wintersport fotowedstrijd van 2019 zijn bekend.

 • Vrijwillger FIS Ski World Cup Finals Andorra 2019

  Keep it cool

  04-04-2019

  Een tijdje geleden heb ik hier een stukje geschreven over mijn ervaring als vrijwilliger bij de FIS Ski World Championships en in tussentijd heb ik alweer diverse ski evenementen meegemaakt, o.a. FIS Ski World Cup St. Moritz 2018, FIS Ski World Championships Åre 2019 en de FIS Ski World Cup Finals Andorra 2019.

 • Voordelig op wintersport in april

  Op wintersport

  03-04-2019

  Kun jij geen genoeg krijgen van wintersport, of ben je dit jaar nog niet geweest? Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar het is nog niet te laat! Bovendien heeft het verschillende voordelen om wat later in het seizoen te gaan skiën of snowboarden.

 • Nieuwe lift Skiarena Andermatt – Disentis – Sedrun

  Skigebieden Magazine

  02-04-2019

  Het skiseizoen loopt bijna ten einde, maar bijna is nog niet helemaal. In het Zwitserse skigebied Skiarena Andermatt – Disentis – Sedrun gaat er vanaf begin april een nieuwe skilift open. Een ongebruikelijk moment is het wel. Meestal wordt een gondel gebouwd in het zomerseizoen en gaat deze open bij de start van een nieuw seizoen.

 • Nieuwe Zinsbergbahn Brixen im Thale

  Skigebieden Magazine

  25-03-2019

  SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is één van de grootste, zo niet hét grootste skigebied van Oostenrijk en timmert daardoor altijd aan de weg. Mooie projecten en nieuwe gondels staan jaarlijks op het menu. Voor komende winter staat in Brixen im Thale de nieuwe Zinsbergbahn op het programma.

 • De gondel van Planai gaat op wereldreis

  Skigebieden Magazine

  21-03-2019

  33 jaar heeft de hoofdgondel van Planai dienst gedaan in Schladming. 33 jaar oud is voor een gondel een respectabele leeftijd. Maar in plaats van dat deze gondel wordt afgeschreven, wordt er juist nieuw leven in geblazen. En wel in Argentinië, waar hij dienst mag doen in het skigebied van Las Leñas.

 • Goede voorbereiding op uw wintersportvakantie

  Op wintersport

  21-03-2019

  Nederland is niet een land bij uitstek om een warme zomervakantie te vieren en ook geen land met uitgebreide wintersportmogelijkheden. Gelukkig zijn er genoeg landen om ons heen die deze mogelijkheid wel aanbieden. Veel mensen doen dit dan ook en kiezen er ook voor om met de auto te gaan.

 • Slechte wintersportervaring

  Les & Techniek

  20-03-2019

  Wat doe je als je eerste ski ervaring niet leuk was? Hoe krijg je dan weer plezier in skiën en wintersportvakanties? Durf je het nog eens te proberen? Mariska, mijn stiefzusje, wel! En ik ben mega trots op haar, want het plezier is volledig terug na een volle wintersportweek!

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Stubai

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube