Onze nieuwe vloggers

Onze nieuwe vloggers
Onze nieuwe vloggers

Maak kennis met onze nieuwe vloggers. Dit jaar gaat het team van Wintersport Live weer op stap met de camera's om de meest gave vlogs voor jullie te maken. Onze avonturen in de sneeuw leggen we vast op de gevoelige plaat voor onze social media kanalen en natuurlijk op film voor de gaafste vlogs op ons YouTube-kanaal. Abonneer nu gratis.

Heb jij de introductie van onze nieuwe vloggers al gezien? Check het onderstaande filmpje, dan stellen we er enkele aan jullie voor:

Het team bestaat dit jaar uit een groot aantal nieuwe bloggers, vloggers en content creators. En dat allemaal om jullie op de hoogte te houden van de sneeuw en piste condities in de Alpen en om jullie de mooiste skigebieden te laten zien. Abonneer je nu gratis op het YouTube-kanaal van Wintersport Live

Dit jaar gaan we op pad met; Ivo, Patrick, Jasper, Rudi, Lennaert, Saskia, Krista, Esmee, Mirthe, Irene, Margriet en Annemieke.

Bestemmingen deze winter

Dat zijn er veel... heel veel. Bijna te veel om op te noemen, maar we gaan toch een poging wagen: Zillertal, SkIWelt Wilder Kaiser Brixental, Säfsen, Sälen, Gastein, Valle d'Aosta, Innsbruck, Leogang, Seefeld in Tirol, Ski Juwel Alpbachtal - Wildschönau, Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Schladming Dachstein, Grossarltal, Brandnertal, Silvretta Montafon, Damüls-Mellau, Diedamskopf, Warth-Schröcken, Savoie Mont Blanc en nog meer andere !

Social Media van Wintersport Live

Wil je niets missen van de Live updates uit de bergen en vanuit de dalen. Volg ons dat op Social Media voor de gaafste Reels, Stories, Posts, Films en Vlogs:

We zien je op de piste..... of online

Servus, Team Wintersport Live

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen