De gaafste bijbaan van Nederland

De gaafste bijbaan van Nederland
De gaafste bijbaan van Nederland

14 mrt. 2023

Ivo

Keep it cool

Wij hebben voor jou de gaafste bijbaan van Nederland ! Wil jij voor Wintersport Live op pad naar een skigebied om live verslag te doen vanaf de bergen en vanuit de dalen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste wintersporters die niet cameraschuw zijn en een kei zijn in social media. Als jij dat ben, dan sturen wij jou naar de Alpen op onze kosten!

Wintersport Live groeit hard... erg hard. En wij zoeken daarom super enthousiaste wintersporters die voor ons naar de Alpen willen om te vloggen, te bloggen en onze social media kanalen middels onze richtlijnen te voorzien van super gave content in reels, stories en posts.

Wintersport Live in de sneeuw

Zeggen bovenstaande termen je niks? Dan ben ik bang dat de job niet aan jou is besteed. Maar kun je goed skiën of boarden en ben je daarnaast ook nog eens heel fanatiek op social media en creatief genoeg om goede foto's en films te maken. Dan zijn wij zeker weten op zoek naar jou.

Foto's maken tijdens je reis

In dat geval sturen wij jou op pad naar een skigebied en ga jij gewapend met een GoPro, Gimbal en Fototoestel (goede telefoon) voor ons verslag doen van jouw reis. Wij zorgen voor een skipak van Wintersport Live, een skipas, je accommodatie, je ontbijt, je diner en voor reiskostenvergoeding. Alleen je lunch en de drankjes tijdens of na je skidag is voor eigen rekening.

Op je buik social media

Afhankelijk van de opdracht ga jij tijdens jouw bezoek aan het skigebied voor ons aan de slag. Dat houdt meestal in dat je een gave vlog moet maken over het skigebied voor ons YouTubekanaal, dat je foto's maakt gedurende de dag voor Social media en dat je deze gedurende dag post op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast maak je thuis na je reis een reisverslag over jouw bezoekje aan de sneeuw.

Als jij denkt "ze zijn op zoek naar mij" stuur ons dan een mailtje naar redactie@wintersportlive.nl met een motivatie waarom jij een kei in wintersport én een kei in Social Media bent. En wie weet maak jij dan voor ons volgend jaar één of meerdere reisjes naar de bergen !

Auteur: Ivo

Oprichter en mede-eigenaar van Wintersport Live. Wintersport is mijn passie... en dan blijft het niet alleen bij skiën. Het totale sfeertje in de bergen is mijn verslaving! It's a way of life! Favoriete bestemmingen: Maria Alm, SkiWelt, Damüls-Mellau, Serfaus