Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
SNOW+ webinar wintersport voor mensen met beperking
SNOW+ webinar wintersport voor mensen met beperking

SNOW+ webinar wintersport voor mensen met beperking

Wintersport Live Wintersport Live

Bij SNOW+ hebben we één passie: wintersportplezier voor iedereen!! Wintersportplezier ervaren gaat bij veel mensen gelukkig vanzelf, alleen hebben mensen met een geestelijke beperking hier soms de juiste aandacht bij nodig. Als je als ski- of snowboardleraar aan het werk bent, krijg je soms iemand in de groep met een beperking.

Dit werkt dan net even anders dan je gewend bent. Gelukkig zien steeds meer leraren dit als een leuke uitdaging in plaats van een last! Het belangrijkste doel van SNOW+ is om ervoor te zorgen dat iedereen het wintersportplezier kan beleven.

Dan kan het als (toekomstige) wintersportleraar helpen om net wat meer tips & tricks te kennen. Daarom organiseren wij twee gratis webinars voor alle ski- en snowboardleraren. Tijdens de webinar leer je hoe je beter kan afstemmen tijdens de lessen, de juiste persoonlijke aandacht kan geven en welke dingen je kan doen om voor hen het wintersportplezier te vergroten.

Ben jij wintersportleraar en wil je meer weten over het lesgeven aan mensen met een beperking? Volg onze gratis webinars op 10 en 17 januari van 19:00 - 20:30! Deelnemen? Mail naar info@snowplus.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.