Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
Bergans Freeride Experience 2019
Bergans Freeride Experience 2019

Bergans Freeride Experience 2019 in Kleinwalsertal

Wintersport Live Wintersport Live

Voor het derde jaar op rij organiseert Bergans of Norway de Bergans Freeride Experience in het Kleinwalsertal in de provincie Vorarlberg, Oostenrijk. Van 24 t/m 27 januari 2019 draait het een weekend lang om maar één ding; freeriden.

De lokale gidsen van Bergschule Kleinwalsertal zullen ervoor zorgen dat jij een volledige Freeride Experience mee gaat maken. Zo zal je stukken gaan hiken (naar boven lopen met je ski’s/board op je rugzak), tourskien of splitboarden en misschien wel een stukje mountaineering. En dit alles met 1 doel; poeder scoren! Het mooie van freeriden is dat je te midden van de prachtige natuur op zoek gaat naar onverspoorde poedervelden en dat je de drukte van de pistes en de wachtrijden voor de lift achter je laat. Het gevoel van poeder rijden is iets magisch en is een ervaring om nooit meer te vergeten. Afhankelijk van je niveau en de omstandigheden zal je misschien wel je allereerste poederbocht draaien, je eerste tour maken of van cliffs gaan springen. Het doel is om jou de ultieme Freeride Experience mee te geven!

Bergans freeride experience

De BFE is toegankelijk voor ervaren freeriders, maar ook voor diegene die nog nooit buiten de pistes zijn geweest en graag een eerste bocht in de poeder willen zetten. We maken groepen van diverse niveaus, zowel skiërs als snowboarders zijn welkom. Heb je geen eigen freeride materiaal dan kan je de beste freeride gear van Salomon en Atomic voor een klein bedrag huren.

Tijdens dit weekend verblijven we in de KWT Lodge in Baad. Deze moderne lodge beschikt over 2-persoonskamers, een sauna en een loungeruimte waar je kunt genieten na een actieve dag bij de houtkachel onder het genot van een drankje. Er zullen meerdere freeride gerelateerde workshops gegeven worden, er is tijd voor after-freeride drinks bij de lodge en in de avond is het genieten van lokale gerechten en mooie (en sterke) poeder verhalen.

Freeriden

Heb jij zin een gezellig weekend met andere “like minded” wintersporters? Schrijf je dan in voor de Bergans Freeride Experience en beleef het ultieme freeride weekend! Er is echter beperkt plek, dus wacht niet te lang! Deelnemen aan de Bergans Freeride Experience kost € 620,-.

Voor meer informatie over dit weekend, check

https://www.kleinwalsertallodge.com/nl/events/bergans-freeride-experience-2019

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.