Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Kaltenbach of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Kaltenbach

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kaltenbach, misschien wel ondanks dat ik 2 dagen eerder naar huis moest de vakantie ooit. Het is perfect een gezellig dorpje, met leuke appartement voor een goede prijs en een leuke bar waar je na het skiën een drankje kan doen. Het skigebied is perfect, van makkelijke blauwe tot een paar uitdagende zwarte. Ook voor de freerider is genoeg te doen, van een paar goede weilanden en bossen tot een dikke hike om vanaf de Marchkopf het dal in te rijden. Is het weer niet zo lekker dan kan je met je zillertal pas te trein in springen en ben je in 15 min in de Zillertal Arena.

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk skigebied, met vooral een hele goede kinderopvang gelijk bovenaan de skilift. Voor beginnende skiërs is het nog wel goed te doen, ben je al iets gevorderd dan ben je redelijk snel uitgekeken. Gelukkig hoort de rest van het zillertal ook bij de skipas, dus met de skibus zit je zo in mayerhofen of zell am ziller, dan heb je genoeg variatie voor een week. De apres-ski in kaltenbach is nihil.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door remco nijenhuis op 09 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kaltenbach is een gebied met veel schaduw hellingen, daardoor blijft de sneeuw lang goed. Doordat er vanaf beneden 2 gondels naar boeven gaan valt het qua wachttijden bij drukte wel mee. In de weekenden komen hier veel mensen voor een dag of weekendtrip skiën. De verbinding met Hoch Fügen en Fügen zorgt er voor dat je behoorlijk wat kilometers kan maken. Over het algemeen zijn de pistes goed geprepareerd en de liften zijn zeer modern. Het skigebied Hoch Zillertal beschikt over een aantal zeer goede restaurants/hütten, zoals de wedelhütte en de kristalhütte. Aan het eind van de dag ski je naar beneden via de Stefan Eberharter goldpiste en eindig je in de Postalm voor een zeer gezellige apres ski.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Jeffrey van de Velde op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie omgeving. Prima gebied om te skiën. De route naar Gerlos is erg leuk om te doen. In het dorp genoeg mogelijkheden om lekker te eten als je zelf niet wilt koken.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Jeanet op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kaltenbach is een typisch Oostenrijks dorpje. Is je verblijft verder buiten het centrum is er een enorm parkeerterrein voor de lift. Zoek je nog een ontbijtje of wil je alvast je lunch scoren dan kan dit bij de Spar die hier ook gevestigd is. Als je de medewerkers lief aankijkt willen ze zelfs je broodjes alvast beleggen. Als je aan het einde van de dag terug komt skien is het al gezellig bij de Bar die aan het einde van de piste ligt. Is het weer nou minder loop dan de andere kant op en pak de trein naar Zell am Ziller, met een klein half uurtje ben je al onderweg om in Gerlos te lunchen.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Max Vreeken op 05 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Het dorp Kaltenbach is klein en niet heel bijzonder maar het in het dorp verkeken 2 liften naar boven waar je in een heerlijk skigebied terecht komt. Parkeren is super goed geregeld in Kaltenbach.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Marit schermer op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ongezellig dorp vooraan in het Zillertal. We enorme parkeermogelijkheid bij het dalstation, maar ondanks 2 gondelbahnen omhoog, toch erg druk. Niet echt geschikt voor beginners; de blauwe Z piste gaat dwars door het gebied en is eigenlijk altijd overvol. Soms lange wachttijden bij een aantal liften. Wel moderne liften, maar qiua capaciteit in het hoogseizoen toch vaak onvoldoende. Restaurants zijn zeker in orde zowel qua prijs als kwaliteit. Erg gezellige après-ski in de Postalm bij het dalstation. Zowel na het skien als in de late uurtjes!

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Hans op 25 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heeeerlijk gebied om te skiën, heerlijke brede pistes waar je op je gemakje kan skiën. Apres ski is heel gezellig vooral bij de postalm!!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Yvonne op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    ideaal gebied met een ruim aanbod. een ideale bestemming voor de nederlander

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door koen op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wat mij betreft het mooiste ski gebied van het Zillertal. Mooie brede piestes voor ieder wat wils. super aprés ski onderaan de lift. Gebied is beslist een must have bij een bezoek aan het Zillertal.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Maikel Kronenberg op 17 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Kaltenbach

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: