Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Val Thorens of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Val Thorens

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Paar jaar geleden naar Dutchweek geweest in Val Thorens. Heerlijk weer, goedkoop (accommodatie) en lekkere restaurantjes. De apres ski was ook leuk maar de muziek in de 360 vond ik niks. Ook zijn de drankjes een stuk duurder dan in Oostenrijk.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Linda de Boer op 05 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super mooi en groot gebied waar altijd sneeuw is. Appartement Frans klein (4pers is 2 pers), houd daar rekening mee. Appartement lag aan de piste en dus echt ski-in ski-out. Wil je een snelheid record maken op ski's, dan op naar de gletsjer en zo zo door naar het dorp.....100km/h is makkelijk haalbaar ( 's-ochtends vroeg, heeft niemand last van je....). Eten is niet bijzonder en op de piste zijn consumpties echt duur. Voor jongeren is de dutch-week geweldig; zelf waren we tijdens de Belgische week en ook dat was erg leuk en gezellig.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Arjan Ruizendaal op 04 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Val Thorens is een bijzonder dorp op alle vlakken. Je moet er natuurlijk als wintersporter een keer geweest zijn en de pistes en het skigebied van les 3 vallees zijn immens groot en cool. Aan de andere kant stoor ik me aan de onaardige Franse locals en de torenhoge prijzen. Dus neem dat voor lief als je naar Val Thorens gaat of wanneer je weer weer dat je je hier aan gaat storen kun je beter ergens anders heen gaan.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Ivo op 02 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hier betaal je voor de naam, je kan beter het dorpje ernaast nemen en doorskieen om de kosten te drukken. Het skigebied is zeer uitdagend en uitgebreid . Alle liften komen bij elkaar uit waardoor je een ruime keuze hebt aan mogelijkheden. Mooie verbindingen tussen de 3 gebieden zorgt voor een gevorderde skieer voor de perfecte uitdaging. Zeer levendige apres ski begint al in de vroege namiddag tot in de vroege uurtjes dan staan de discotheken voor je paraat. Het autovrijedorp is zeer aangenaam voor te verblijven, alles is op wandelafstand bereikbaar.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Carolien Vrijders op 18 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Echt een supergebied met uitgestrekte prachtige pistes die nooit helemaal vol lijken te zijn. Skiën kan tot de voordeur, het is heel gemakkelijk tussen de middag even in het apartement terug te komen. Zo kun je de kosten goed drukken! Wanneer je met een grote groep in een appartement gaat kun je echt voordelig uit zijn, mits je de restaurants en apres ski links laat liggen. En door de hoogte sneeuwzeker, ik ga hier zeker nog eens naar terug.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Mildred Blom op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    tsja wat kun je er nog aan toevoegen. 660 km uitdagende pistes. Super apres-ski. rodelen, zwem paradijs, welnesscenter..... hier kun je als wintersporter je hart ophalen. op tijd uit je bed, boterhammen smeren voor in de rugtas, als eerste bij de lift, en vervolgens mega lange tochten maken door het gebied, de dag afsluiten met gezelligheid en s avond kats kapot naar bed, Het wekkertje zetten voor de volgende dag en met een smile beginnen aan weer een nieuw avontuur

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Emiel Morrenhof op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ik ben een Oostenrijk-ski-type, dus dan valt de prijs en après ski heel erg tegen. Er zijn leuke discotheken en bars maar niet echt met DE après ski muziek. De pistes zijn geweldig breed en fijne sneeuw, maar toen ik er was,was het heel koud, dus kleed je goed aan. Voor een lekkere kaasfondue moet je in val thorens zijn!

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Wilhelmien Jansen op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Frankrijk staat bekend om zijn mooie brede pistes, dat bewijst Val Thorens. Hele mooie omgeving en lange pistes zorgen ervoor dat je maximaal geniet van een lange skitocht. Ook is Val Thorens sneeuwzeker om zijn hoge ligging. Als je Oostenrijk gewend bent valt de Apres Ski wel tegen. Behalve in de Dutchweek die hier ook jaarlijks wordt georganiseerd. Wel een prijzig gebied, maar hiervoor krijg je ook wat.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Max van Diepenbeek op 04 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super mooi skigebied maar veel te duur. Cola â € 8,- is niks. Wel leuk dat alles in het dorp samen komt.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Rachel op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heerlijk skiën in een enorm gebied. Val thorens ligt ontzettend hoog dus de sneeuw is erg goed, de pistes zijn lang breed en uitgestrekt. Voor de off piste skiër is dit de perfecte plaats, je zit boven de bomen grens dus kunt bijna overal off piste.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Lizzy op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Val Thorens

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: