Familie Tips voor op wintersport
Familie Tips voor op wintersport

Familie tips voor op wintersport

Wintersport Live Wintersport Live

Wintersport, het zit in de genen bij jou en je familie. Met paps en mams konden jullie ieder jaar op wintersport, dus als 4-jarig meisje stond je al op de latten. Jij wist niet beter dan dat je in de winter in de sneeuw te vinden was.

En hebt zelf ook nog een aantal winters in de sneeuw gewerkt, want het bleef kriebelen. Inmiddels hebben jij en je broers een gezin en besluiten jullie om met zijn allen op wintersport te gaan. Juist om de mooie tijden van vroeger ook weer te doen herleven en de tijd voor elkaar te hebben om bij te kletsen.

En zo gebeurt het. Het chalet is geboekt, de auto is gepakt en iedereen is klaar om te gaan!

Het voordeel is dat je met een grotere groep bent, hierdoor kon je een leuk chalet boeken in Frankrijk, in Avoriaz. Frankrijk heeft naast de vele appartementen ook erg mooie chalets. Een aantal van deze chalets zijn zelfs met catering bij te boeken, zodat je alle tijd hebt voor elkaar. Echter is je broer een echte keukenprins en heeft hij al het menu bedacht voor de komende week. Heerlijk lang aan tafel, terwijl de kinderen alweer aan het spelen zijn.

En zo’n chalet klinkt enorm luxe, dat is het stiekem ook wel. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer en badkamer en de kinderen liggen bij elkaar in een slaapkamer. De woonkamer heeft een open haard en een balkon, om na het skiën een aperitief te drinken. Heb je zin om te ontspannen, daal de trap af en kom bij in de privé sauna. Groots genieten!

Tip van de redactie: Avoriaz - Chalet Cridelf

Avoriaz - Chalet Cridelf
Avoriaz - Chalet Cridelf

Voordelen van met zijn allen op vakantie gaan?

  • In een keer alle boodschappen in Nederland halen, zodat je op vakantie kunt genieten van de tijd en een heerlijk ontbijt, lunch en diner.
  • Tijd voor elkaar. Als de avond valt heb je alle tijd om bij te kletsen, spelletjes te spelen of een film te kijken.
  • De kooktaak. Als je een chalet met catering boekt, dan hoef je helemaal nergens aan te denken, maar kook je zelf, dan hoef je maar 1 of 2 keer te koken als er om de beurt wordt gekookt. Dat is toch veel fijner dan iedere dag zelf in de pannen staan te roeren.
  • De kinderen, die kunnen met elkaar optrekken en leren weer de vetste truckjes in de sneeuw van elkaar. Het fijne is ook nog eens dat je met zijn allen de piste op kunt, maar ook weer in kleinere groepen kunt opsplitsen. Zo kun jij je grenzen een keer verleggen of juist relaxed cruisen met de kids.

Wat zijn jouw tips voor een wintersport met de familie?

Tip van de redactie: Alpe d'Huez - Chalet Melusine

Alpe d'Huez - Chalet Melusine
Alpe d'Huez - Chalet Melusine

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties