De uithof - Saxion for re-integratie
De uithof - Saxion for re-integratie

Kaartjes voor De Uithof via Saxion for re-integratie

Wintersport Live Wintersport Live

Werkplaats31@ is een organisatie welke personen met een arbeidsachterstand helpt om (weer) te integreren op de arbeidsmarkt. Om hun projecten mede te kunnen financieren verkopen zij enkele seizoensabonnementen van De Uithof Skibaan en Schaatsbaan voor een schappelijke prijs.

Werkplaats31@ en Saxion vinden dat deze personen een tweede kans verdienen om zich nuttig te maken in de maatschappij. Dit zijn onder andere mensen met een burn-out, geestelijke of lichamelijke beperking of vluchtelingen.

Deze mensen worden onder andere begeleid zodat zij hun verborgen talenten kunnen achterhalen. Hun doel met de actie is om twee pipowagens aan te schaffen. Dit is een (gerenoveerde) pipowagen:

Met het geld dat zijj hopen op te halen gaan ze naast twee gebruikte pipowagens ook de materialen aanschaffen waarmee de wagens gerenoveerd kunnen worden. Deze wagens worden dan door de leden van Werkplaats31@ gerenoveerd, met als uiteindelijke doel twee Bed and Breakfasts.

Deze Bed and Breakfasts zullen voor 26 weken per jaar verhuurd worden voor een reguliere prijs. De andere 26 weken zullen deze gratis verhuurd worden aan minderbedeelden. Dit wordt allemaal gefinancierd door de opbrengst van de eerste 26 weken.

Nu moet het geld ingezameld worden!

De Uithof in Den Haag heeft vriendelijk een aantal vrijkaarten ter beschikking gesteld. Het betreft:

2x Jaarkaart voor de sneeuwbaan á €270 per stuk

2x twaalfrittenkaart voor de ijsbaan á €80,- per stuk.

Deze kaartjes willen zij graag verkopen. Uiteraard tegen een schappelijke prijs!

Bij interesse voor de kaarten kan Saxion for re-integratie bereikt worden via hun Facebook op: www.facebook.com/Saxion-voor-re-integratie-2662794103946682/

Mocht u meer informatie omtrent de actie willen kan dit gelezen worden op hun Facebook- of donatiepagina.

www.doneeractie.nl/saxion-for-re-integratie/-29789

Voor iedere geïnteresseerde, veel sneeuwplezier!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties