Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Een skilift, help!

  11-01-2021

  Er is geen wintersporter die zich niet soms, regelmatig of vaak ergert aan een skilift. Of beter gezegd, aan de gebruiker van een skilift. Jij en ik dus! Waarom is dat? Dat komt omdat je met andere mensen te maken hebt en niet iedereen is zo behendig als jij… toch?

 • Aanhoudende winter in de Alpen

  05-01-2021

  Droomscenario's in de Alpen. Het weerbeeld waar iedere wintersporter op hoopt tijdens het seizoen; temperaturen net onder nul. Nu en dan wat verse sneeuw en met regelmaat zon. Alsof de duvel er mee speelt. Precies nu we NIET op wintersport kunnen, zijn de condities nagenoeg perfect.

 • Nog meer sneeuw onderweg naar de Alpen

  08-12-2020

  Na de dump van afgelopen dagen is het voorlopig nog niet klaar met de sneeuw in de Alpen. Ook de komende dagen, met uitzondering van vrijdag, sneeuwt het vrolijk door. Normaal gesproken een droomstart van het seizoen. Een situatie waar je als wintersporter ieder ander jaar alleen maar op kan hopen!

 • Grote hoeveelheid sneeuw op weg naar de Alpen

  01-12-2020

  De temperaturen dalen flink. Niet alleen is dit merkbaar in ons eigen landje, maar ook de Alpen bevinden zich momenteel in een koude luchtstroom. In Frankrijk sneeuwt het ondertussen al flink door. In Oostenrijk is het nog even wachten, maar ook daar gaat het vanaf het weekend hard sneeuwen.

 • Opnieuw sneeuw op weg naar de Alpen

  07-10-2020

  De afgelopen 10 dagen is het bijzonder onstuimig geweest in de Alpen. Na een schitterende snowdump kregen de Alpenlanden te maken met overstromingen en modderrivieren. Het is nog maar paar dagen weer wat rustiger in de atmosfeer, maar het volgende koufront met sneeuw is weer op weg naar de Alpen.

 • Een september dump is in de maak

  23-09-2020

  Dat het rond de herfst in de meeste skigebieden wel eens sneeuwt gebeurt regelmatig, maar een snowdump van deze grootte komt niet vaak voor. Als het is zoals de weerkaarten aangeven, dan mogen de pistes boven de 1300 meter zich opmaken voor meer dan een meter sneeuw.

 • Wel of niet komende zomer op vakantie naar Oostenrijk?

  26-05-2020

  De Oostenrijkse accommodatie openen op 29 mei hun deuren. De grenzen tussen Nederland en Duitsland waren niet dicht; de opening van de grenzen tussen Duitsland en Oostenrijk staat vooralsnog gepland voor de 15e juni. Het is wachten het moment dat Oostenrijk door Buitenlandse Zaken van code oranje op geel of groen wordt gezet.

 • Uitslag Fotowedstrijd 2019 - 2020

  20-04-2020

  Iets later dan gepland, maar hierbij dan toch de uitslag van de Fotowedstrijd van 2019 / 2020. We hebben enkele honderden foto's binnen gekregen. De één nog mooier dan de andere. Ben je dit jaar geen prijswinnaar? Niet getreurd. Ook volgend jaar houden wij in samenwerking met Sunweb weer een fotowedstrijd.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  17-03-2020

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2019 / 2020 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Milieuvriendelijk op wintersportvakantie

  27-02-2020

  Het is iets waar veel Nederlanders het hele jaar naar uitkijken: wintersport! Niet alleen het sporten, maar ook het prachtige landschap dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel. Hoe kun je nu bijdragen aan het behoud van die prachtige natuur? Wij geven je vijf tips om duurzaam op wintersport te gaan.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube