Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Lermoos of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Lermoos

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Makkelijk aan te rijden met de auto. Leuke plaats in leuk gebied, Veel mogelijkheden, ook in de omringende plaatsen waar de skipas ook geldig is. Niet zo heel veel restaurants , wel veel hotels. Voor de kids een leuke ski school/weide met super kabine lift. Heel handig voor de kleintjes. Een heerlijke wintersport bestemming.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Anita van Dorp op 04 januari 2019
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zeer leuk kleinschalig skigebied net over de grens van Oostenrijk. Genoeg pistes voor mooie afdalingen. Zeker voor de beginner is dit een prima gebied. Er is niet veel après-ski maar in de Lamhe Ante is het super gezellig vertoeven. Het is een klein dorpje met een aantal goede restaurantjes. Een aanrader!

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Danielle Karreman op 09 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ik als beginner werd gek van de drukte, maar mijn reisgenoten hebben mooie tochten en afdalingen kunnen maken.Dorp is klein met een paar leuke restaurantjes

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door irene op 25 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    wij noemen het ook wel een gekscherend ' Vollmoos ' Het kan hier vreselijk druk zijn. Daarentegen is het pisteaanbod wel erg divers en is er voor ieder wat wils

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Corrie Reparon- de Greef op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk skigebied met pistes voor elke moeilijkheidsgraad. Let wel op met de drukte: het kan hier in het hoogseizoen erg ( vervelend ) druk zijn.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Rick Reparon op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    niet ver rijden vanuit nederland. voor de rest klein maar genoeg, zeker met kinderen.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtige uitzichten, wel erg druk

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Charlotte Reparon op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk gemoedelijk skigebied

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Henja op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk skigebied en niet ver rijden vanaf Nederland! Goed voor de beginners!

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Leander frik op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Lermoos is een gezellig knus dorpje, wel wat klein als je grotere wintersportdorpen bent gewend. Wel is het erg gemoedelijk en kun je je er goed een week vermaken met uitstapjes naar de omliggende skigebiedjes en een avondje rodelen in Ehrwald. Apresskien kun je in de Lahme Ente, maar 's avonds kan het daar en op andere plekken wat rustig zijn. erg geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. :)

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Marloes Pieper op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Lermoos

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: