Bekijk de reviews van andere wintersporters over Stubai of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Stubai

 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Echt een gaaf gebied, vooral in het voor en naseizoen wanneer de lagere skigebieden al weer groen worden. Probeer wel een accommodtie te vinden dicht bij de gletjser, anders ben je best veel tijd kwijt aan het rijden met de bus elke dag.

  Gemiddeld cijfer 8
  Door Ivo op 14 november 2018
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Super gletschergebied, zeker in het naseizoen. Wij gaan jaarlijks eind april begin mei ons seizoen afsluiten in Stubai. Qua prijs/kwaliteit een echte topper; in Ischgl of Sölden ben je al gauw het dubbele kwijt voor verblijf, skipas en après-ski. Après-ski aan de Mutterberger Alm is legendarisch, maar ook in Neustift is het gewoon feest . Qua gebied geweldige pistes zowel voor beginners als gevorderden. Voor de laatsten: vele uitdagende skiroutes op de Gletscher. Kortweg, topgebied!

  Gemiddeld cijfer 8.3
  Door Hans op 25 oktober 2017
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Ik begin eerst over het skigebied. Met de nieuwe lift ga je van een grote, saaie parkeerplaats naar een magische wereld bovenin. Het skigebied is extreem uitgebreid, je kunt hier makkelijk een week skiën en elke dag verschillende zaken zien. Genoeg zwarte, rode en blauwe pistes en vooral aan te raden: de routes. Vooral die naar beneden is de moeite waard, omdat je de hele magische trip naar boven de andere kant op kan meemaken met uitzichten waar je U tegen zegt. Het dorp zelf is meer een doorrijdorp, er zijn niet veel horecagelegenheden, maar alles is wel slim aan de weg gepositioneerd, zodat je elke dag snel de pistes op kunt. Daar is uiteraard wel veel te beleven en aan de voet van de Gletscher kun je wel heerlijk eten/drinken en zelfs après-skien.

  Gemiddeld cijfer 7.7
  Door Roman op 07 oktober 2017

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: