Bekijk de reviews van andere wintersporters over Sankt Anton am Arlberg of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Sankt Anton am Arlberg

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Twee jaar geleden in dit mooie dorp verbleven. Met het appartement aan de piste! Ideaal en zeker aan te bevelen. Alhier topcondities gehad wat sneeuw en weer betreft op de laatste dag na. Al de sneeuw werd door de harde wind weggeblazen waardoor er een harde laag ijs overbleef, voor mij als beginnend snowboarder, echt verschrikkelijk. Maar dat hoort erbij. Heerlijk gegeten en gedronken voor prima prijzen. Heel fijn ook dat het skigebied in verbinding staat met Lech, wel duurder maar ook daar heel fijn snowboarden.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door D Luteijn op 04 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Sankt Anton is één van mijn favoriete gebieden. Veel soorten pistes en tochtjes naar Lech, Zürs zijn top! Er zijn wel veel vlakke kruispunten, met veel mensen is dat chaos. Er mogen geen auto’s in het dorp, dit geeft een knus gevoel. Er gaan voldoende skibussen, maar helaas niet tot laat. Apres ski en restaurants in overvloed! De prijs voor dit gebied is wel wat hoger dan gemiddeld, maar de faciliteiten zijn het waard.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Marjolein op 29 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Nu een paar jaar achter elkaar in Sankt Anton geweest. Een geweldige bestemming voor zowel de beginners als de gevorderden. Er is ook voldoende off-piste mogelijkheid voor de gevorderde skiër/snowboarder. Om half 4 4 uur in de middag kun je heerlijk genieten van het oh zo gezellige apres ski, namelijk: mooserwirt!! Het enige minpunt wat ik over deze bestemming heb is dat de skipas behoorlijk prijzig is. Sneeuw en pistekwaliteit is zeer goed! Dit komt uiteraard doordat het een sneeuwzeker gebied is. Helaas kan ik aankomende wintersport niet gaan ivm besparingen. Maaaaaar, volgend jaar gaan we er zeker weer voor !! :)

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Frank Hiddink op 26 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig plekje met ontzettend veel mogelijkheden. Wel een wat duurdere plaats, maar daar krijg je dan ook weer oneindige ski-mogelijkheden voor terug. Verder ook heel sneeuwzeker en alle faciliteiten zijn in de buurt.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rick Reparon op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een mooie tijd in St Anton gehad. Geweldige off piste mogelijkheden hier. Het gebied vond ik niet heel bijzonder vergeleken met Zillertal of Mayrhofen. De prijs ligt hier ook wat hoger dan in bovenstaand genoemde. 1 x bezoeken is voor mij voldoende

    Gemiddeld cijfer 7
    Door pascal haxe op 05 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een sneeuwzeker en heel gezellig dorp

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Laura Boon op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    St Anton is een mooie hooggelegen wintersportplaats en daardoor heel sneeuwzeker. Er is verbinding met Lech en Zürs. De pistes zijn relatief vrij moeilijk.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super leuk gebied voor de skiër die al een beetje ervaring heeft ...in ieder geval voor zijn eigen skie plezier. Verder kun je prima vertoeven in een van de naastgelegen dorpen. Rijden voldoende bussen die je aan de lift afzetten.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Rob Winthagen op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gigantische lekkere pistes Goede restaurants T centrum vind ik persoonlijk minder gezellig. Laatste jaren veel Russische gasten. Al om al voor ieder wat wils

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Frank op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi modern skigebied met genoeg kilometerslange piste. Goede diversiteit in restaurants. Voor elk wat wils.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Frank op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Sankt Anton am Arlberg

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: