Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Bruck of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Bruck

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wij vonden dit gebied niet zo leuk. Te weinig mogelijkheden om tochten te maken en je komt steeds weer op hetzelfde punt.

    Gemiddeld cijfer 4.7
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gebied! Brede pistes en wat een hoop afwisseling. Sneeuwzeker hoe dan ook! Hup de gletsjer op. Goede kwaliteit van prepareren. Dus mooie pistes en zelf als het drukker is zoals in de weekenden is het nog goed te doen. Tja de Oostenrijkse gezelligheid daar kan niets tegenop! Ook de aprea ski is hier prima!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Bonnie op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig skigebied met super vertier voor jong en oud. Al heel wat jaren geleden dat ik er ben geweest, maar een echte aanrader.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Mirjam op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Altijd een geweldige uitvalbasis voor ons gezin geweest. Enige minpuntje zijn de prijzen hier: die liggen wel wat hoog. Verder kan ik alleen maar zeggen: van jong tot oud, beginner tot super ervaren...... iedereen kan hier een fantastische vakantie beleven

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Corrie Reparon- de Greef op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wakker worden aan het prachtige meer, hier word je vrolijk van! Wat ik het grootste voordeel vind hier dat zijn de liften, het bussennetwerk ... alles is zeer recent en hypermodern. De pistes zijn zeer uitdagend en voor ieder wat wils. Het enige nadeel vind ik hier dat de hotels ( of dat van ons allesinds toch ) wat verder van de pistes liggen.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Carolien Vrijders op 18 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dynamisch gebied. Groot gebied. Veel jongeren. 18-25 jarige en gezinnen met grote en kleine kinderen. Leuk centrum met leuke en lekkere restaurantjes

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Maartje op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ik heb hier leren skieen en daar heb ik nog altijd heel erg veel plezier van. Wat zo fijn was voor mij was dat ik hier makkelijk een Nederlands sprekende lerares kon krijgen die mij ontzettend goed begeleid heeft. Ofwel voor kinderen een paradijs, voor de ouders net zo goed, want dit gebied heeft heel erg veel te bieden en ligt op een geweldige plek..

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Rick Reparon op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk en gezellig skigebied. Black mambo is een uitdaging

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Marina op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Bruck ligt naast de dorpen Kaprun, Zell am See en vlakbij de Gletscher. Bruck ligt niet aan een skipiste waardoor je per bus of per auto naar de grote skigebieden kan. Het voordeel hiervan is dat de prijs wat lager ligt voor een woning. Nadeel na de Après ski moet je een stukje met de auto rijden. Het dorp is rustig en ligt aan de voet van de Großglocknerstrasse.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door Kevin van Heun op 04 oktober 2018

Reviews in de omgeving van Bruck

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: