Team

Wintersport Live publiceert Wintersport gerelateerde artikelen en blogs in 6 verschillende categorieën;
1. Après-ski & Culinair 2. Keep it cool 3. Les & Techniek 4. Materialen & Kleding 5. Op Wintersport en als laatste 6. Skigebieden Magazine

Vind jij het ook leuk om als wintersportliefhebber een blogger te worden op onze website. Houd je van schrijven en kun je leuk vertellen over wintersport gerelateerde onderwerpen? Stuur ons dan een e-mail en wie weet sta jij binnenkort in onderstaande lijst als teamlid van Wintersport Live.

Het team van Wintersport Live:

Ivo
Ivo

Oprichter en mede-eigenaar van Wintersport Live. Wintersport is mijn passie... en dan blijft het niet alleen bij skiën. Het totale sfeertje in de bergen is mijn verslaving! It's a way of life!
Favoriete bestemmingen: Maria Alm, SkiWelt, Damüls-Mellau, Serfaus

Stephan
Stephan

Mede eigenaar van Wintersport Live en groot fan van de Oostenrijkse Alpen. De vrijheid die je ervaart tussen de bergen en het genot van een biertje na een skidag... daar doe ik het allemaal voor!
Favoriete bestemmingen: Flachau, Sölden, Mayrhofen

Emma
Emma

Sport is mijn leven! Ik volg een studie Sportkunde en in mijn vrije tijd sta ik op het hockeyveld. In de winter ben ik veel in de bergen om elke veel kilometers te skiën.
Favoriete bestemmingen: Damüls-Mellau, Ski Arlberg

Fleur
Fleur

Ik blog sinds 2016 voor Wintersport Live over algemene wintersport onderwerpen en als gepassioneerde synchroonskiër over Cool Movements. Het enige Demoteam in Nederland op professioneel niveau.
Favoriete bestemmingen: Maria Alm

Olaf
Olaf

Van jongs af aan sta ik op de ski's en ga ik graag regelmatig naar andere skigebieden om op ontdekking uit te gaan. Op de berg en in de sneeuw ben ik in mijn element.
Favoriete bestemmingen: Damüls-Mellau, Ski Arlberg

Evelien
Evelien

Ik ben geregeld in de bergen te vinden. De skigebieden rond Zermatt en Saas-fee kom ik al van jongs af aan. Schrijven en bloggen over wintersport doe ik al sinds de start van Wintersport Live
Favoriete bestemmingen: Zermatt, Grächen, Saas-Fee

Bapke
Bapke

Bapke skiet en snowboard al bijna haar hele leven. Ze voelt zich nergens beter dan bovenop een berg in de sneeuw (of 's zomers op haar SUP in de zee).
Favoriete bestemmingen: Ski Amadé, Skijuwel

Ben
Ben

Ik houd van de bergen, zowel in de zomer als in de winter. Kletteren, huttentochten en heel veel snowboarden en kiten;)! Ik ben groot fan van de Oostenrijkse Alpen (en cultuur)!
Favoriete bestemming: Serfaus-Fiss-Ladis

Max
Max

Enthousiast snowboarder & blogger voor Wintersport Live. Sinds 2013 specialiseren wij ons in ski- en snowboard onderhoud voor onze onderneming. Check voor meer info onze website: www.waxguru.nl
Favoriete bestemmingen: Konigsleiten, Flaine, Les Arcs

Michael
Michael

Mede oprichter van Snow+, ski,- en snowboardlessen voor mensen met een beperking. Ik snowboard sinds mijn 10e en ben elke winter in de sneeuw te vinden!
Favoriete bestemmingen: SkiWelt, Les Deux Alpes

Marc
Marc

Ik ben onder andere bij de FIS aanwezig als vrijwilliger bij grote evenementen. Daarnaast ben ik groot liefhebber van sneeuw, skien en bergen.
Favoriete bestemmingen: St. Moritz, Zugspitze

Bram
Bram

Medewerker van Wintersport Live en staat het liefst op zijn snowboard. Skiën is overigens ook geen probleem. Zomers op de kite en in de winter in de sneeuw!
Favoriete bestemmingen: Konigsleiten

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.