Team

Wintersport Live publiceert Wintersport gerelateerde artikelen en blogs in 6 verschillende categorieën;
1. Après-ski & Culinair 2. Keep it cool 3. Les & Techniek 4. Materialen & Kleding 5. Op Wintersport en als laatst 6. Skigebieden Magazine.

Vind jij het ook leuk om als wintersport fan een blogger te worden op onze website. Houd je van schrijven en kun je leuk vertellen over wintersport gerelateerde onderwerpen? Stuur ons dan een email en wie weet sta jij binnenkort in onderstaande lijst als teamlid van Wintersport Live.

Het Team:

Ivo
Ivo

Oprichter en mede eigenaar van Wintersport Live :) Wintersport is mijn passie... en dan blijft het niet alleen bij skiën. Het totale sfeertje in de bergen is mijn verslaving! It's a way of life!
Favoriete bestemmingen: SkiWelt, Flachau, Saalbach-Hinterglemm

Stephan
Stephan

Mede eigenaar van Wintersport Live en groot fan van de Oostenrijkse Alpen. De vrijheid die je ervaart tussen de bergen en het genot van een biertje na een skidag... daar doe ik het allemaal voor!
Favoriete bestemmingen: Flachau, Sölden, Mayrhofen

Evelien
Evelien

Ik ben geregeld in de bergen te vinden. De skigebieden rond Zermatt en Saas-fee kom ik al van jongs af aan. Schrijven en bloggen over wintersport doe ik al sinds de start van Wintersport Live
Favoriete bestemmingen: Zermatt, Grächen, Saas-Fee

Bram
Bram

Medewerker van Wintersport Live en staat het liefst op zijn snowboard. Skiën is overigens ook geen probleem. Zomers op de kite en in de winter in de sneeuw!
Favoriete bestemmingen: Konigsleiten

Rolf
Rolf

Rolf is fervent snowboarder en liefhebber van de Franse skigebieden. Pakt het liefst de eerste lift naar boven en pakt graag een feestje mee.
Favoriete bestemmingen: Les Arcs

Max
Max

Ik ben een groot fan van de wintersport in het algemeen, een vervend boarden en oprichter van mijn eigen wax bedrijf; www.waxguru.nl
Favoriete bestemmingen: Konigsleiten

Michael
Michael

Mede oprichter van Snow+, skie en snowboard lessen voor mensen met een beperking. Ik snowboard sinds mijn 10e en ben elke winter in de sneeuw te vinden!
Favoriete bestemmingen: SkiWelt, Les Deux Alpes

Ger
Ger

Ger is al zijn hele leven dol op de bergen zowel winter als de zomer maar nog het meest op skiën. Het totale plaatje van een mooie omgeving en goede sfeer maakt een wintersportvakantie voor mij compleet. 
Favoriete bestemmingen: Sölden, Obergurgl, Engelberg, Mittelberg

Jeroen
Jeroen

Jeroen is een specialist en een echte kenner van het skigebied Saalbach-Hinterglemm. Hij is hier dan ook met regelmaat te vinden en houd je up to date! Hij heeft tevens een eigen Instagramaccount: Vol_Lassig
Favoriete bestemmingen: Saalbach-Hinterglemm

Fleur
Fleur

Ik blog sinds 2016 voor Wintersport Live over algemene wintersport onderwerpen en als gepassioneerde synchroon skiër over Cool Movements. Het enige Demoteam in Nederland op professioneel niveau.
Favoriete bestemmingen: ..., ..., ...

Lars
Lars

Voor de winter van 2017 ga ook ik het een en het ander over mijn passie wintersport met jullie delen! Zelf probeer ik zoveel mogelijk naar de sneeuw te gaan als reisleider en skileraar maar daarnaast geef ik ook les op de rolbaan.
Favoriete bestemmingen: ..., ..., ...

Marc
Marc

Ik ben onder andere bij de FIS aanwezig als vrijwilliger bij grote evenementen. Daarnaast ben ik groot liefhebber van sneeuw, skien en bergen.
Favoriete bestemmingen: St. Moritz, Zugspitze

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.