Unieke wintervakanties met SNP Natuurreizen
Unieke winter vakanties met SNP Natuurreizen

Unieke vakanties in de sneeuw

Wintersport Live Wintersport Live

Houd je van skiën, maar ben je vooral gek op sneeuw in het algemeen? Bekijk dan eens het aanbod aan unieke vakantie in de sneeuw verzorgd door SNP Natuurreizen. Wij hebben de mogelijkheden en hun ervaring aan gespecialiseerde winterreizen even voor je op een rijtje gezet.

De sneeuw plopt boven je van de bomen, terwijl je diep ademhaalt en van de frisse lucht proeft. Je ogen raken niet uitgekeken over het witte landschap. *Kraak*. De sneeuw maakt ruimte voor je stappen. Welkom in het winterwonderland!

Bijzondere winterbestemmingen

Ben je op zoek naar een unieke wintervakantie, weg van de massa? Maak dan kennis met de actieve wintervakanties van SNP Natuurreizen! Tijdens deze bijzondere reizen ontdek je de mooiste plekjes van Europa. Er valt zoveel meer te beleven in de sneeuw dan wat je tijdens traditionele wintervakanties ervaart!

Op https://www.snp.nl/reizen/actief-in-de-sneeuw vind je alle wintervakanties.

Actieve vakanties in de sneeuw

Trek je sneeuwschoenen aan voor een verkwikkende wandeling. Of bind je skilatten onder voor een spectaculaire afdaling. Langlaufen, cross-country en meerdere activiteiten in een en dezelfde reis zijn natuurlijk ook mogelijk. Dat is zo fijn van een reisorganisatie die veel ervaring heeft met unieke winterreizen: voor iedereen is de perfecte reis te vinden met activiteiten die hij leuk vindt.

Sneeuwwandelen met SNP Natuurreizen
Sneeuwwandelen met SNP Natuurreizen

Groene winterreizen

Reis je met SNP, dan ga je zeker naar een unieke bestemming, ver weg van de massa. SNP-reizen staan in het teken van natuur en cultuur. Het is leuk om je tussen de lokale bevolking te begeven, zonder dat je de dagelijkse gang van zaken verstoort. Bovendien gebruik je tijdens je reis dus zoveel mogelijk milieuvriendelijke vervoermiddelen. Lukt dat niet? Dan compenseert de reisorganisatie de uitstoot via een andere weg. Zo houd je de impact van je reis op het milieu minimaal.

Zo maakt SNP jouw wintervakantie bijzonder

Je las het al: SNP staat bekend om de unieke wintervakanties. Hoe zorgt de reisorganisatie ervoor dat jij straks een heel speciale sneeuwreis maakt, die echt anders is dan andere reizen?

  • Er zijn reizen met bijzondere themareizen. En je kunt altijd elementen toevoegen aan je reis die niet via elke organisatie te boeken zijn. Denk aan tochten met een huskyslede en aan trektochten (te voet of op langlaufski’s) van de ene naar de andere blokhut in de sneeuw. Tijdens de verschillende reizen doorkruis je UNESCO-werelderfgoed of bijzondere mooie natuurparken.
  • Je verblijft altijd op leuke, kleinschalige accommodaties. De reisexperts van SNP bezoeken alle locaties altijd eerst zelf, zodat ze zeker weten dat je verblijf onvergetelijk is.
  • Je viert je vakantie op een plek die niet wordt overspoeld door andere toeristen. Authentieke dorpen, ongerepte natuur: met SNP reis je naar gebieden die ver weg liggen van het massatoerisme.
  • Voor iedereen wordt het een heerlijke, actieve vakantie! Of je nu van langlaufen, skiën, wandelen of een andere activiteit houdt: het kan allemaal!
  • Maak je een groepsreis? Dan maak je deel uit van een groep gelijkgestemden, die het leuk vinden om te genieten van de natuur en die respect hebben voor de lokale culturen.
  • Ook met kinderen zijn de winterreizen van SNP ontzettend leuks. Er zijn zelfs speciale family-reizen. Die bevatten voldoende activiteiten voor kinderen (en activiteiten voor het hele gezin).
Hondenslee tochten met SNP Natuurreizen
Hondenslee tochten met SNP Natuurreizen

Meer weten?

Kun jij niet wachten om overdag vakantie te vieren in de sneeuw en je ’s avonds in je blokhut gezellig bij het warme vuur te settelen? Bekijk dan het aanbod op https://www.snp.nl/reizen/actief-in-de-sneeuw vind alle unieke wintervakanties.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de reisorganisatie via info@snp.nl of 024-3277000. De SNP-reisadviseurs helpen je graag met het samenstellen van je droomvakantie.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties