geopende liften
Geopende liften Les Trois Vallées. Foto: SkiFan

Liften in Les 3 Vallées

Skifan Skifan

Een aantal liften is in de zomer open voor het publiek (ouvert au public), aan alle andere liften wordt in de zomer groter of kleiner onderhoud gepleegd in Les 3 Vallées. Onderdeel van dit onderhoud is ook dat alle liften getest worden.

Dit testen gebeurd soms op een snelheid die veel hoger is dan wanneer de lift voor het publiek toegankelijk is, dit is goed te zien aan de beelden van de Tougnète stoeltjeslift die op zeer hoge snelheid draait.

Dit testen gebeurt soms op een snelheid die veel hoger is dan wanneer de lift voor het publiek toegankelijk is. Dit is goed te zien aan de beelden van de Tougnète stoeltjeslift die op zeer hoge snelheid draait.

Ook moeilijk voorstelbaar is dat er bij Courchevel le Praz in de zomer wordt gewaterskied.

Behalve de liften is ook goed te zien hoe het landschap verandert van voorjaarsgroen naar herfstkleuren en uiteindelijk de eerste sneeuw in Val Thorens.

Bekijk mijn video met alle liften die we deze zomer hebben zien test draaien of die op waren in het gebied van in Les 3 Vallées.

Auteur

Skifan
Skifan

Ik woon zowel in Nederland als Frankrijk. Les Menuires is mijn thuisbasis wanneer ik de Franse Alpen ben. Wanneer ik tijdens de schoolvakanties in Nederland verblijf kun je ons appartement huren: www.vacanski.com
Favoriete bestemmingen: Les Menuires, Val Thorens en Les 3 Vallées