Skigebieden Magazine

 • SkiResort Lipno: Kindvriendelijk & Veelzijdig

  29-11-2018

  Brede pistes, een kinderpark, een rodelbaan en Fox de Vos die gezellig langskomt. Lipno is familiebestemming nummer 1! Lipno ligt in het zuiden van Tsjechië niet ver van de grens met Duitsland en Oostenrijk.

 • Mid Season Sale bij Sunweb

  22-11-2018

  Wil je graag weer op wintersport, maar heb je nog geen vakantie geboekt? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het is momenteel namelijk Mid Season Sale bij Sunweb. Dat betekent dat je jouw wintersport naar verschillende bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië nu boekt met zeer hoge kortingen!

 • Nassfeld, een pareltje in Karinthië!

  20-11-2018

  Wintersport Live sprak met Lineke, eigenaresse van Nassfeld Holiday Parcs, over het nog relatief onbekende pareltje in Karinthië: Nassfeld met 110 km aan piste, één van de meest sneeuwzekere en aantrekkelijkste skigebieden van Oostenrijk.

 • SkiWelt investeerd in kunstsneeuw

  16-11-2018

  Ondanks dat SkiWelt Wilder Kaiser Brixental één van de meest favoriete wintersportbestemmingen is onder de Nederlanders, is het geen geheim dat het skigebied niet erg hoog ligt. Daarom is kunstsneeuw een belangrijk punt om de 280 pistekilometers van sneeuw te kunnen voorzien.

 • Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal

  10-11-2018

  In het skigebied van Ski-Optimal Hochzillertal, bij sommige beter bekend als Kaltenbach-Fügen, staat er een enorm project voor de nabije toekomst gepland. Maar ook deze winter zijn er enkele investeringen gedaan in mooie projecten.

 • Langlaufen door het Boheemse Woud in Tsjechië

  07-11-2018

  Wie op de kaart kijkt van Tsjechië ziet in het zuiden een groot groen vlak dat ook een deel van Duitsland bedekt. Deze groene strook wordt het Boheemse Woud genoemd en is samen met het Beierse Woud het bosrijkste natuurgebied van Centraal-Europa.

 • Bijzondere Europese wintersportbestemmingen: Sierra Nevada

  06-11-2018

  De meeste Nederlanders kiezen een van de Alpenlanden als wintersportbestemming. Oostenrijk is veelal favoriet, maar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië zijn ook veel gekozen wintersport bestemmingen. Elk land heeft zo zijn charme.

 • Skiresort Klínovec breidt uit

  26-10-2018

  Grootse vernieuwingen in het Ertsgebergte. In het westen van Tsjechië in het Ertsgebergte ligt Klínovec, een wintersportgebied dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een uitstekend alternatief voor de Alpen.

 • Nieuwe gondels Maria Alm - Sonnbergbahn en Natrunbahn

  18-10-2018

  De nieuwe gondels van de Sonnbergbahn en Natrunbahn verbinden vanaf aankomende winter het lager gelegen deel van het skigebied rondom Maria Alm met de Königstour. Hierdoor ontstaat er ook vanuit Maria Alm, zonder omweg, de aansluiting tot het gehele skigebied van Hochkönig.

 • Liften in Les 3 Vallées

  15-10-2018

  Een aantal liften is in de zomer open voor het publiek (ouvert au public), aan alle andere liften wordt in de zomer groter of kleiner onderhoud gepleegd in Les 3 Vallées. Onderdeel van dit onderhoud is ook dat alle liften getest worden.

Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube