Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Skigebieden Magazine

 • Nieuwe GaisKogelBahn in Kühtai

  22-10-2021

  Ook deze lift staat al een klein jaartje te pronken en hoort dus eigenlijk tot de nieuwe projecten van vorig jaar. Maar zoals in de meeste skigebieden, krijgt de nieuwe GaisKogelBahn zijn officiële opening in het aankomende seizoen. Ook omdat pas nu echt álle werkzaamheden zijn afgerond.

 • De SkiWelt Tour

  19-10-2021

  De meeste grote skigebieden hebben gave, uitdagende en vooral lange tochten die je kunt volgen. Vanaf deze winter zijn er in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental ook een tweetal tochten bijgekomen. De groene variant met maar liefst 34 liften en 69 pistekilometers en de nog langere oranje variant.

 • Heliskiën in Canada

  15-10-2021

  Heliskiën in Canada? Great Canadian Heliski is klein, maar heel fijn! Staat hij ook op jouw bucketlist? Heliskiën in Canada staat voor veel skiërs heel hoog op het lijstje. Met een helikopter vlieg je naar de mooiste plekken, waarvandaan je prachtige tochten maakt. De rust, het gevoel van vrijheid, de adrenaline die door je lijf giert.

 • Nieuwe Mooslehenbahn in Filzmoos

  06-10-2021

  Niet veel mensen staan er bij stil, maar Filzmoos hoort ook tot het skigebied van Ski Amadé en Salzburger Sportwelt, niet ver van het skigebied van Snow Space Salzburg (Flachau & Wagrain). En aangezien ze in dit gebied toch al aan het investeren waren, kan er in Filzmoos ook nog wel een lift worden vervangen.

 • Nieuwe Kapaunsbahn in het Zillertal

  23-09-2021

  Een stukje extra piste, een upgrade in comfort maar vooral een hoop winst in tijd. De oude 2-persoonstoeltjeslift van bijna 30 jaar oud wordt vervangen door een moderne 8-persoonsstoeltjeslift in het skigebied van het Zillertal. Dit is slechts één van de projecten die gepland staan voor volgend jaar.

 • Flying Mozart en Panorama Link in Snow Space Salzburg

  16-09-2021

  Dat Flachau en omgeving flink bezig is met aanpassingen doorvoeren en verbeteringen aanbrengen was bekend, maar met de twee nieuwe projecten, Flying Mozart en Panorama Link, staat Snow Space Salzburg van winter 2021 / 2022 weer volledig op de kaart.

 • Nieuwe Gondelcabines in Golm - Montafon

  15-09-2021

  Men heeft besloten om na 25 jaar de gondelcabines in Golm te vervangen voor nieuwe 'bakken'. Een opmerkelijke keuze. Want meestal wordt het totale traject vervangen. Maar dat is niet altijd nodig. Zeker niet wanneer het doel is om het comfort te verhogen en niet zo zeer om de capaciteit op te schroeven.

 • De 3TälerPass in het Bregenzerwald - Vorarlberg

  16-08-2021

  Voor Wintersport Live ga ik al 6 jaar in de winter op pad voor het verzamelen van content. Dit doe ik door reisverslagen te maken, te filmen en de social media kanalen te voorzien van Live content. Mensen vragen mij vaak; welk skigebied vind je het gaafst? Dat is een lastige keuze, maar de 3TälerPass in Bregenzerwald (Vorarlberg) staat zeker in mijn top 3.

 • Der Weisse Ring in Lech

  09-08-2021

  Jasper en ik waren voor Wintersport Live in januari 2020 een paar dagen in Lech en besloten een beroemde skiroute te nemen, genaamd; Der Weisse Ring. Dit is een rondje van 22 pistekilometers in de directe omgeving van Lech. Een adembenemende mooie route die je op je gemak kunt beskiën.

 • Nieuwe lift en pistes in Les Sybelles

  29-07-2021

  Het skigebied Les Sybelles in het Franse Savoie zit niet bij de pakken neer en investeert enorm in het gebied. Zo komen er enkele nieuwe pistes bij en wordt de dubbele skilift “Torret” vervangen voor een moderne stoeltjeslift met de mooie Franse naam: Gaston Express - sector Ouillon.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube