Skigebieden Magazine

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Nieuwe 3S lift in Zermatt

  20-09-2018

  Vernieuwing in Zermatt: De nieuwe lift die op dit moment wordt gerealiseerd is een 3S lift, wat staat voor ‘Dreiseilumlaufbahn’ oftewel 3 kabels. Er komen 25 gondels aan met in elke gondel 28 comfortabele verwarmde zitplaatsen. Maar dit is nog niet alles.

 • Nieuwe Kohlmaisbahn in Saalbach

  14-09-2018

  Er is al een hoop over gesproken; de nieuwe Kohlmaisbahn in Saalbach. Éen van de meest spraakmakende projecten in de Alpen voor deze winter. De Saalbach-Hinterglemmfan hoeft niet lang meer te wachten. Want met de bouw in afrondende fase is de nieuwe 10-persoonsgondel echt aanstaande.

 • Vernieuwingen in Méribel en Méribel Mottaret

  07-09-2018

  Vorige week schreef ik over de vernieuwingen in de Vallée des Belleville (St Martin de Belleville, Les Menuires & Val Thorens). Vandaag deel ik met jullie de vernieuwingen in Vallée des Allues (Méribel en Méribel Mottaret) en het gebied van Courchevel (Courchevel 1850, Courchevel Village, Le Praz, Moriond en La Tania)

 • Nieuwe Sessellift Oberdamüls - Damüls

  05-09-2018

  In Damüls wordt naast het typische, pittoreske kerkje de 2-persoons stoeltjeslift vervangen door een gloednieuwe 6-persoons stoeltjeslift met een lengte van 1400 meter. Deze nieuwe lift is voorzien van alle comfort en luxe die je anno 2018 van een lift mag verwachten.

 • Vernieuwingen in Les 3 Vallées

  27-08-2018

  Wij hebben de afgelopen zomer doorgebracht in Les 3 Vallées met als uitvalsbasis Les Menuires. Zoals zoveel skigebieden timmert ook Les 3 Vallées flink aan de weg om weer helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Vanaf hier uit hebben we de diverse werkzaamheden op de voet gevolgd.

 • Vernieuwingen in KitzSki voor aankomend seizoen

  13-08-2018

  Ook het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg, ook wel bekent als KitzSki timmert aan de weg voor komend wintersportseizoen. Enkele vernieuwingen staan gepland op de Kitzbüheler Horn, waar as we speak liften en gondels worden gerenoveerd, vervangen en uitgebreid.

 • Bijzondere Europese wintersportbestemmingen: Schotland

  03-08-2018

  De meeste Nederlanders kiezen een van de Alpenlanden als  wintersportbestemming. Oostenrijk is veelal favoriet, maar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië zijn ook veel gekozen wintersport bestemmingen. Elk land heeft zo zijn charme.

 • Haideralm en Schöneben worden samengevoegd

  19-07-2018

  In het noorden van Italië liggen twee kleinere skigebieden tegen de Oostenrijkse grens; Schöneben (Belpiano) en Haideralm (Malga San Valentino). Deze skigebieden hebben respectievelijk 40 kilometer en 20 kilometer pistes, waardoor het totaal van het nieuwe skigebied uit komt op 60 kilometers

 • Wintersportvakantie Landal Brandnertal

  13-07-2018

  De pistes voor de deur, de skilift op enkele meters van het appartement, de oefenweide op een steenworp afstand en een schitterend skigebied letterlijk in de achtertuin van je accommodatie. Wat wil je nog meer? Landal Brandnertal is de ideale bestemming voor een wintersportvakantie met de hele familie.

 • Bijzondere wintersportbestemmingen: Grandvalira in Andorra

  28-06-2018

  De meeste Nederlanders kiezen een van de Alpenlanden om naar de wintersport te gaan. Oostenrijk is veelal favoriet, maar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië zijn ook veel gekozen wintersport bestemmingen. Elk land heeft zo zijn charme.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube