Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Skigebieden Magazine

 • Nieuwe Krimml-X-Press in Zillertal

  23-07-2021

  Je zult nog heel even geduld moeten hebben, maar voor het Zillertal staan er voor volgend jaar enkele nieuwe projecten op stapel. Waaronder de nieuwe Krimml-X-Press. Er is nog niet veel over bekend, maar de locatie en het type lift is alvast prijsgegeven door het Zillertal.

 • Op bezoek in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  22-07-2021

  Op nog geen 10 uur rijden (930 km vanaf Utrecht) ligt het Tiroolse skidiamantje Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Na een half uur de Oostenrijkse grens over, net voorbij Kufstein arriveer je al in het skigebied van bij elkaar een keurige 109 kilometer piste. Het gebied is verdeeld over vier bergen en twee dalen.

 • Nieuwe Weißseejochbahn voor de Kaunertal Gletsjer

  13-07-2021

  De Kaunertal Gletsjer hoopt deze zomer een flink aantal vakantiegangers te verwelkomen, maar om deze mensen naar het topje van de berg te brengen kan alleen nog met de bestaande liften. De nieuwe Weißseejochbahn wordt deze zomer gerealiseerd en moet klaar zijn voor komende winter.

 • Nieuwe Gondel Ladurns

  08-07-2021

  In het dorp en gelijknamige skigebied Ladurns is een mooie, gloednieuwe 10-persoons gondel geplaatst. Voor de naam van deze gondel was de inspiratie een beetje op. Hij heeft namelijk de naam 'Ladurns' gekregen. Omdat er in Italië afgelopen winter niet veel geskied is, is de opening voor de gondel verplaatst naar komende winter.

 • Nieuwe Madlochbahn tussen Zürs en Lech

  05-07-2021

  Men is in het skigebied van Ski Arlberg flink aan het vernieuwen. En dan met name in het Vorarlberg deel van het gebied. Zo komt er naast de eerder genoemde projecten ook een nieuwe verbindingslift tussen Zürs en Lech; De nieuwe Madlochbahn. Het project moet gereed zijn voor het nieuwe winterseizoen start.

 • Nieuwe Zugerbergbahn in Ski Arlberg

  15-06-2021

  Een gloednieuwe, ultra moderne 10-persoonsgondel wordt er deze zomer gebouwd in het skigebied van Ski Arlberg. Om exact te zijn; in het skidorpje Zug. Beter bekent als het skigebied van Sankt Anton en Lech. De gondel draagt de naam; Zugerbergbahn en vervangt het gelijknamige 2-persoonsliftje uit 1969 !!

 • SkiResort Lipno: Kindvriendelijk & Veelzijdig

  08-06-2021

  Brede pistes, een kinderpark, een rodelbaan en Fox de Vos die gezellig langskomt. Lipno is familiebestemming nummer 1! Lipno ligt in het zuiden van Tsjechië niet ver van de grens met Duitsland en Oostenrijk.

 • Valisera Bahn wordt Silvretta Park

  25-05-2021

  In het laatste weekend van februari 2021 nam de Valisera Bahn na meer dan 40 jaar afscheid voor een welverdiend pensioen. Op de plaats waar de gondel staat, zal tegen het begin van het winterseizoen 2021/2022 een nieuw Silvretta Montafon-project worden gebouwd .

 • De nieuwe Söllereckbahn in Oberstdorf

  03-05-2021

  In Oberstdorf - Kleinwalsertal waren ze nog niet klaar met vernieuwen, want ook de werkzaamheden aan de nieuwe Söllereckbahn zijn afgelopen winter afgerond. Deze schitterende 10-persoonsgondel staat in de startblokken om gebruikt te worden. Lang zal de gondel niet meer stilstaan.

 • Nieuwe Nebelhornbahn in Oberstdorf

  29-04-2021

  Hij staat er al... de nieuwe Nebelhornbahn in Oberstdorf in het Duitse deel van het skigebied van Kleinwalsertal. Maar hij staat nog niet veel te doen. Door het gebrekkige wintersportseizoen is de officiële opening van deze gondel verschoven van winter '20 / '21 naar december 2021.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube