Skigebieden Magazine

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Bestemming Zell am See – Kaprun

  21-01-2019

  Een absolute topbestemming en bovenaan het favorieten-lijstje van velen is Zell am See – Kaprun. Dit skigebied ligt in het Salzburgerland en heeft voor elke wintersporter wel wat te bieden. Er zijn eigenlijk 3 skigebiedje te vinden die op de pistekaart vallen onder Zell am See – Kaprun

 • Uitbreiding Espace San Bernardo

  12-12-2018

  Het heeft gedumpt in de Alpen en hoe! Een prima moment om het eens over de uitbreiding van het skigebied Espace San Bernardo te hebben. Espace San Bernardo is een skigebied in twee landen, Frankrijk en Italië. De dorpen La Thuile (IT) en La Rosière (FR) maken onderdeel uit van dit skigebied.

 • Winterstart Val Thorens 2018

  29-11-2018

  Ik ben inmiddels alweer 2 weken in Les 3 Vallées en ik heb het van groen/bruin naar wit zien worden. De opening van Val Thorens was gepland voor 17 november maar moest door de hoge temperaturen worden uitgesteld.

 • SkiResort Lipno: Kindvriendelijk & Veelzijdig

  29-11-2018

  Brede pistes, een kinderpark, een rodelbaan en Fox de Vos die gezellig langskomt. Lipno is familiebestemming nummer 1! Lipno ligt in het zuiden van Tsjechië niet ver van de grens met Duitsland en Oostenrijk.

 • Mid Season Sale bij Sunweb

  22-11-2018

  Wil je graag weer op wintersport, maar heb je nog geen vakantie geboekt? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het is momenteel namelijk Mid Season Sale bij Sunweb. Dat betekent dat je jouw wintersport naar verschillende bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië nu boekt met zeer hoge kortingen!

 • Nassfeld, een pareltje in Karinthië!

  20-11-2018

  Wintersport Live sprak met Lineke, eigenaresse van Nassfeld Holiday Parcs, over het nog relatief onbekende pareltje in Karinthië: Nassfeld met 110 km aan piste, één van de meest sneeuwzekere en aantrekkelijkste skigebieden van Oostenrijk.

 • SkiWelt investeerd in kunstsneeuw

  16-11-2018

  Ondanks dat SkiWelt Wilder Kaiser Brixental één van de meest favoriete wintersportbestemmingen is onder de Nederlanders, is het geen geheim dat het skigebied niet erg hoog ligt. Daarom is kunstsneeuw een belangrijk punt om de 280 pistekilometers van sneeuw te kunnen voorzien.

 • Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal

  10-11-2018

  In het skigebied van Ski-Optimal Hochzillertal, bij sommige beter bekend als Kaltenbach-Fügen, staat er een enorm project voor de nabije toekomst gepland. Maar ook deze winter zijn er enkele investeringen gedaan in mooie projecten.

 • Langlaufen door het Boheemse Woud in Tsjechië

  07-11-2018

  Wie op de kaart kijkt van Tsjechië ziet in het zuiden een groot groen vlak dat ook een deel van Duitsland bedekt. Deze groene strook wordt het Boheemse Woud genoemd en is samen met het Beierse Woud het bosrijkste natuurgebied van Centraal-Europa.

 • Bijzondere Europese wintersportbestemmingen: Sierra Nevada

  06-11-2018

  De meeste Nederlanders kiezen een van de Alpenlanden als wintersportbestemming. Oostenrijk is veelal favoriet, maar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië zijn ook veel gekozen wintersport bestemmingen. Elk land heeft zo zijn charme.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube