Skigebieden Magazine

 • Ook in Zwitserland in quarantaine

  07-01-2021

  De laatste mogelijkheden om naar de Alpen af te reizen als wintersporter zonder dat je in quarantaine hoeft op de plaats van bestemming, wordt vanaf 15 januari a.s. aan banden gelegd. Zwitserland heeft aangekondigd dat vanaf deze dag de inkomende reiziger voor 10 dagen aan zijn hotelkamer gebonden is.

 • Op bezoek in Serfaus-Fiss-Ladis

  23-11-2020

  Aan het eind van het seizoen, in de laatste dagen van maart 2019 waren wij in Serfaus. Het dorp was iets te groen naar ons zin, maar de pistes waren uitmuntend. Het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis is één van de skigebieden in Oostenrijk die perfect geschikt zijn voor een bezoekje eind maart of zelfs begin april.

 • De 3TälerPass in het Bregenzerwald - Vorarlberg

  19-10-2020

  Voor Wintersport Live ga ik al 6 jaar in de winter op pad voor het verzamelen van content. Dit doe ik door reisverslagen te maken, te filmen en de social media kanalen te voorzien van Live content. Mensen vragen mij vaak; welk skigebied vind je het gaafst? Dat is een lastige keuze, maar de 3TälerPass in Bregenzerwald (Vorarlberg) staat zeker in mijn top 3.

 • Corona cashback voor Wintersportvakanties bij Summit Travel

  13-10-2020

  Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Deze situatie zorgt voor veel onzekerheid, zo ook in de reisbranche en niet in de minste plaats bij jou als consument. Summit Travel wil het voor iedereen mogelijk maken om aankomende winter weer op de latten te staan en te genieten van de wintersport.

 • De vijf mooiste skigebieden in het Reuzengebergte

  13-10-2020

  De meeste bergen in Tsjechië zijn te vinden aan de grens met Duitsland en Polen, zo ook het Reuzengebergte in het uiterste noorden van Tsjechië. Dit heuvelachtige gebied met bergtoppen tot 1603 meter zijn ideaal voor een wintersportvakantie en sneeuwliefhebbers.

 • Een dagje Kitzsteinhorn

  05-10-2020

  De Kitzsteinhorn is een absoluut begrip onder de doorgewinterde wintersporters. Bijna het gehele jaar door kan er hier geskied worden. Hier wordt dan ook door verschillende landen gretig gebruik van gemaakt. Zo worden er bijvoorbeeld ’s zomers Nederlandse skileraar cursussen gegeven.

 • Nieuwe 8-persoonslift Lärchkogel in Schladming

  10-09-2020

  Eerder vertelden we jullie al over de nieuwe Schoberbahn in het skigebied van Schladming-Dachstein in Ski Amadé, maar op de Planai is men ook druk bezig met het tweede nieuwe project voor komende winter. De gloednieuwe 8-persoonslift Lärchkogel, volledig in de Planai kleuren. Die valt op!

 • Nieuwe projecten in skigebied Saalbach-Hinterglemm

  07-09-2020

  De afgelopen winter heeft het skigebied van Saalbach-Hinterglemm veel geïnvesteerd in nieuwe liften en meer 'skicapaciteit'. Dit jaar staan er geen projecten op de agenda wbt nieuwe liften, maar dat houdt niet in dat er niet aan vernieuwingen wordt gewerkt.

 • Nieuwe 12er-Bahn in Fiss

  10-08-2020

  Voor aankomende winter staat er in het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis een nieuwe 8-persoonstoeltjeslift te pronken. Je vindt deze nieuwe, state-of-the-art lift, in het uiterste puntje van het skigebied, bij de Zirmabfahrt in Fiss. De 12er-bahn vervangt de Zwölferbahn (klinkt als).

 • Uitbreiding Salzburger Sportwelt naar 250 pistekilometers

  24-07-2020

  Zonder twijfel is de uitbreiding van het Salzburger Sportwelt het grootste project in de Alpen voor komende winter. Al jaren staat op de planning om het skigebied van Zauchensee en Kleinarl te combineren met het skigebied van Flachau. Maar die uitbreiding wordt zelfs nog iets verder doorgevoerd.

Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube