Tomorrowland Winter 2023

Tomorrowland Winter 2023
Tomorrowland Winter 2023

Hoog in de prachtige Franse Alpen komen 25.000 festivalgangers van over de hele wereld samen! Regel nu je pakketdeal bij Sunweb en je bent erbij. Tomorrowland keert in 2023 terug naar Alpe d'Huez voor de derde editie van Tomorrowland Winter! Een sensationeel festival in een magische omgeving.

Een ultieme wintersportvakantie wanneer je van festivals en feesten houdt

De Tomorrowland winter 20223 editie worden gehouden van 18 tot 25 maart 2023 staat het Franse skigebied Alpe d’Huez.

Het totale event staat in het teken van skiën, snowboarden en feesten in een magische Tomorrowland-setting.

Al voor de derde keer zorgt de intensieve samenwerking tussen de drie partijen – skigebied Alpe d’Huez, festivalorganisator Tomorrowland en touroperator Sunweb – voor de organisatie van het grootste dancefestivalterrein in de bergen, met verschillende podia die exclusief toegankelijk zijn voor de People of Tomorrow.

Tomorrowland Wintersport

De wintereditie van 2023 staat opnieuw garant voor een indrukwekkende beleving met meer dan 100 van de beste DJ’s ter wereld, onderwie;

  • Netsky
  • Afrojack
  • Lost Frequencies
  • Martin Garrix
  • Dimitri Vegas
  • Like Mike

Deze artiesten van wereldformaat staat op een hoogte tussen de 2.000 en 3.300 meter hoogte jouw te entertainen.

Ook deze keer bundelen Sunweb, de grootste festivalorganisator en Alpe d'Huez opnieuw hun krachten voor de meest ultieme wintersportvakantie en festivalervaring in de Franse Alpen.

Alpe d’Huez stelt haar skigebied exclusief ten dienste van het festival, Tomorrowland Winter zorgt voor een ongekende ervaring.

Diehard wintersporters zijn ook meer dan welkom Via de eventsite van Tomorrowland Winter zijn de pakketten te boeken met verblijf in Alpe d’Huez voor de full experience.

De diehard wintersporters, waar alles draait om het skiën of snowboarden in een van de beste skigebieden ter wereld, kunnen terecht bij Sunweb om het unieke festival overdag op de piste in het skigebied te beleven. De speciale Mountain Pass is exclusief te boeken via de Sunweb website met verblijf in de omliggende dorpen Oz-en-Oisans of Villard-Reculas.

Festivalgangers die het feest 's avonds willen voortzetten in Alpe d'Huez kunnen hun festivaltickets via Sunweb boeken voor één avond of upgraden voor hun hele verblijf (zolang de voorraad strekt). Ook is het mogelijk om via de touroperator een transfer te boeken terug naar je verblijfplek.

Tomorrowland Alpe d'Huez

De 7-daagse pakketten met verblijf in Alpe d’Huez zijn te boeken via de eventsite van Tomorrowland Winter. De pakketten van 7 dagen met verblijf in de omliggende dorpen kunnen dezelfde dag in de avond worden geboekt via Sunweb. Vanaf respectievelijk 1 oktober en 14 oktober start de verkoop van de 4-daagse pakketten en de 1-daagse tickets, zowel voor verblijf in Alpe d’Huez via eventsite van Tomorrowland Winter als in de omringende dorpen via Sunweb.

Auteur: Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.