mini ski met de bus
Mini-ski met de bus

Mini-ski met de bus. Comfortabel en voordelig

Wintersport Live Wintersport Live

De mini skivakantie is in opmars en is erg gunstig in combinatie met een busreis.  Heerlijk om er eventjes een lang weekend tussenuit te glippen en dan ook nog eens 2-3 dagen op de piste kunnen doorbrengen. Summit Travel vertelt je waarom.

Reis comfortabel en voordelig en haal het meeste uit jouw wintersportvakantie met een mini skivakantie.

Slim reizen

Met ons drukke schema lukt het niet altijd om een volledige 7-daagste skivakantie te boeken, althans vaak niet ieder jaar. Om toch naar de sneeuw te kunnen kiezen daarom steeds meer wintersporters ervoor om een korte skivakantie, ook wel ‘mini ski’ te boeken. Je verblijft dan meestal van donderdag tot zondag of van zaterdag tot dinsdag. Zo pak je slim het weekend mee en kost het je niet al te veel vrije dagen.

Pistetijd besparen

De mini ski is het gunstigst wanneer je kiest voor een gebied dat relatief dichtbij ligt. Daarnaast kun je slim reizen met de bus. Je hoeft je dan zelf niet druk te maken over het vervoer naar je bestemming of op woensdagavond of donderdagochtend vroeg achter het stuur te gaan zitten. In plaats daarvan stap je ’s avonds in de bus, slaap je tijdens de reis, en arriveer je donderdag in de ochtend / begin van de middag op plaats van bestemming. Zo win je piste-tijd en dat wil je natuurlijk graag wanneer je korter verblijft.

Comfortabel en voordelig

Naast tijdsbesparing heeft wintersport met de bus nog meer voordelen. Zo bespaar je geld op het vervoer en neem je gemakkelijk je spullen mee. Daarnaast is het wanneer je met vrienden, familie of collega’s reist natuurlijk best gezellig en werkt de busreis veelal sfeer verhogend.

Het ideale aan de combi busreis-mini ski is dat je de reis als het ware op maat samenstelt. De bus brengt je tenslotte van de opstapplaats tot aan je bestemming. Daarnaast zijn de pendelbussen naar de Alpen vandaag de dag erg modern en comfortabel. De stoelen kun je een stuk naar achter klappen en met een dekentje kun je prima slapen.

Grote groepen boeken eigen bus

Als je met een grote groep gaat, dan is het mogelijk een eigen touringcar te reserveren. Je wordt opgehaald vanaf een afgesproken punt, bijvoorbeeld je bedrijf en de hele groep wordt direct tot aan de deur van je accommodatie gebracht. Er zijn diverse soorten bussen en het arrangement wordt op maat uitgewerkt voor jouw groep.

 Er zijn diverse populaire wintersportbestemmingen die zeer geschikt zijn voor een korte skivakantie. De bus brengt je linearecta naar de desbetreffende bestemmingen en helpt je het maximale uit jouw wintersportvakantie te halen. Benieuwd naar mini ski met de bus? Bekijk dan het aanbod van Summit Travel!

De beschikbare busreizen zijn boekbaar voor wintersportvakanties tot half maart en voor de Dutchweek in eind april.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties