Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • Prijsvraag gratis Wintersportvakantie

  20-10-2021

  Eindelijk... na 2 jaar afwezigheid staat hij weer online. Onze prijsvraag; een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Seefeld in Tirol voor 2 personen. Al drie keer eerder hebben we deze prijsvraag gehouden en wij vinden het enorm leuk dat we de prijsvraag weer voor onze volgers en bezoekers kunnen verzorgen.

 • Een autobahnvignet voor Oostenrijk kopen

  17-10-2021

  Wanneer moet je een autobahnvignet voor Oostenrijk kopen en wat gebeurt er wanneer je dit niet doet en een boete krijgt? Wij krijgen zeer regelmatig vragen over dit onderwerp. De hoogste tijd dus om een korte uitleg te geven over het kopen van een Oostenrijkse autobahnvignet en wanneer je een boete krijgt.

 • Verblijf tijdens je wintersportvakantie op een A-locatie

  14-10-2021

  Het wintersportseizoen komt gelukkig steeds dichterbij. Naast de faciliteiten van de accommodatie is de locatie natuurlijk ook erg belangrijk. Ver lopen met je ski’s naar de skilift, of naar de andere kant van het dorp moeten voor een gezellige après-skibar, daar zitten we natuurlijk niet op te wachten.

 • Een witte kerstvakantie in Lapland

  12-10-2021

  Ieder jaar in december hopen we er weer op: een witte kerst. Want binnen gezellig cadeautjes uitpakken, terwijl er buiten sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen is natuurlijk het perfecte kerstplaatje. Om vervolgens, dik aangekleed met muts op en sjaal om, buiten sneeuwpoppen te bouwen en een sneeuwballengevecht te houden.

 • Op zoek naar een nieuw avontuur? Een skihuttentocht door Oostenrijk!

  01-10-2021

  Jaap en Frits, beide momenteel 28 jaar hebben elkaar in 2015 leren kennen op de Skischool Fiss-Ladis. Het klikte meteen goed en ook in de jaren daarna bleven ze goed contact houden. Na een aantal jaren les te hebben gegeven in de Oostenrijkse Alpen, misten Jaap en Frits het wintersporten toch wel heel erg toen ze eenmaal na hun studententijd met hun baan waren begonnen.

 • Busreis naar de wintersport

  24-09-2021

  Comfortabel, maar vooral ook duurzaam reizen naar jouw wintersportbestemming. Dat zijn de speerpunten van Winterliner. Dé buspendeldienst naar jouw wintersportbestemming. Momenteel leven we met elkaar in een rumoerige tijd. De Winterliner komt haar reizigers graag tegemoet door flexibele voorwaarden te hanteren en extra garanties te bieden.

 • Deze winter weer Tomorrowland in Alpe D’Huez

  20-09-2021

  Van 19 tot 26 maart 2022 staat er een nieuwe editie van Tomorrowland Winter gepland in het Franse skigebied rond Alpe D’Huez. Na twee jaar afwezigheid, door de inmiddels bekende problemen in de wereld, hopen ze het succes van 2019 te evenaren en te overstijgen!

 • Ideale wintersport in Lapland met de hele familie

  17-09-2021

  Lapland vormt het perfecte wintersportplaatje. Een dikke laag sneeuw bedekt ‘s winters het noorden van Zweden en Finland. Midden in de wildernis vind je sfeervolle lodges, waarvandaan je binnen één stap de meest bijzondere avonturen beleeft. In het weids uitgestrekte landschap liggen ook knusse wintersportdorpjes.

 • De leukste accommodaties voor een familiewintersport met vroegboekkorting!

  09-09-2021

  De zomervakantie is afgelopen en voor je het weet doet de herfst alweer zijn intrede. Dat betekent: tijd om de wintersportvakantie te plannen! Wij kunnen niet wachten en hebben daarom leuke familiebestemmingen uitgezocht met een aantal toffe accommodaties van Summit Travel, die je allemaal met een leuke vroegboekkorting boekt.

 • Fit op wintersport

  06-09-2021

  Fit en gezond zijn is altijd belangrijk, maar op het moment wellicht nog essentiëler dan we gewent zijn. Een goede basis helpt. Ook bij je wintersport! Zoals ik in dit blog al schreef combineer ik het skiën graag met crossfit. De basisoefeningen die ik bij crossfit leer, zijn namelijk een ideaal uitgangspunt bij het skiën.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube