Skihut winter

Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Mini-ski met de bus. Comfortabel en voordelig

  16-02-2018

  De mini skivakantie is in opmars en is erg gunstig in combinatie met een busreis.  Heerlijk om er eventjes een lang weekend tussenuit te glippen en dan ook nog eens 2-3 dagen op de piste kunnen doorbrengen. Summit Travel vertelt je waarom.

 • Handige tips voor je wintersportreis

  02-02-2018

  Rechtstreeks uit de categorie “het is ook nooit goed” willen we alle wintersporters die de komende dagen richting de Alpen vertrekken waarschuwen voor een bijzonder koude reis. In oost-zwitserland en Italië gaat dit gepaard met hevige sneeuval. Ga goed voorbereid op weg.

 • Snow+: uitdaging vinden met bureau Energiek

  29-01-2018

  Het nieuwe jaar heb ik ingeluid met een mooie reis met de kinderen van bureau Energiek. Bureau Energiek is een organisatie die hulp verleent aan kinderen en jongeren met een PGB. Op 1 januari stond ik om 10:00 klaar om met de hele groep naar Mautendorf, Oostenrijk te rijden.

 • Wintersport in Frankrijk

  19-01-2018

  Wintersport in Frankrijk heeft een ander karakter dan bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk. Er zijn een flink aantal supergrote en internationaal gerenommeerde skigebieden, denk aan Les Trois Vallées of Paradiski. Hier kan elke doorgewinterde kilometervreter zijn hart ophalen.

 • Veel winterplezier en een beetje skiën

  17-12-2017

  Dat is pas gezellig! Met z'n allen in een arrenslede door de besneeuwde bossen. Gaan opa en oma ook mee? Dan doen we een sneeuwballengevecht: de meiden tegen de jongens! Papa, hak jij straks een gat in het ijs? Dan gaan we lekker ijsvissen!

 • Wintersportkorting met Husk

  09-12-2017

  Tip van dit weekend: Husk heeft tot 17 december 2017 de Schnitzel weken. Mooie kortingen voor alle aankomstdata met bestemming Oostenrijk. Husk is dè wintersport organisatie voor jongeren en studenten. Top bestemmingen voor aantrekkelijke prijzen.

 • Wat ga je doen als de pistes sluiten?

  07-12-2017

  Wat doe jij zodra de skidag erop zit? Duik je gelijk de après-ski in, schuif je aan tafel voor een warme hap of sluit je kort de ogen om energie bij te tanken? Keuze genoeg! Want er zijn meer activiteiten dan alleen skiën of snowboarden tijdens je wintersportvakantie.

 • Blogger

  06-12-2017

  Michael van Snow+ blogt deze winter voor Wintersport Live en stelt zich aan je voor: Toen ik 10 jaar oud was begon ik met snowboarden. Ik had plezier in de groep en kon genieten van alles wat wintersport met zich meebracht. Geweldig om een week in de sneeuw te zitten en elke dag leerde ik wel iets bij!

 • Wintersport met jonge kinderen

  05-12-2017

  Voor ouders met kinderen is de organisatie van een wintersportvakantie niet altijd een gemakkelijke opgave. Waar moet je precies op letten en wat maakt de wintersportvakantie met kleine kinderen tot een onvergetelijke ervaring? Pharos Reizen wintersportvakanties aan op maat van elk type gezin.

 • De kosten van een skipas

  01-12-2017

  ALPINRESORTS.com onderzocht de verschillende prijzen per kilometer piste van 10 populaire wintersportgebieden. De verschillen zijn aanzienlijk. Check waar de wintersporter het meeste waar krijgt voor zijn geld. De verschillen zijn aanzienlijk, maar niet geheel onverwacht.