Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • VAYA Galtür

  06-04-2021

  Sunweb biedt sinds een aantal jaren het VAYA concept aan als accommodatie in Oostenrijk. Daar komt vanaf deze winter VAYA Galtür bij. Schitterende accommodaties voor een betaalbare prijs is wat Sunweb en VAYA Resorts nastreeft. Een wintersportvakantie waar je niet alleen op de piste maar ook in je verblijf volop geniet.

 • Toch geen versoepelingen in Oostenrijk

  22-03-2021

  Net als in Nederland gaan de gehoopte versoepelingen ook in Oostenrijk niet door. De slag om de arm wordt er bij het melden van de mogelijke versoepelingen altijd bij verteld "indien de cijfers het toelaten". En ook nu laten die het weer niet toe. Toch is er ook positief nieuws.

 • Wintersport 2021-2022 boeken bij Summit Travel

  18-03-2021

  Een jaar geleden werd de wereld letterlijk op zijn kop gezet en werden de eerste vakanties geannuleerd. Nu, een jaar later, zouden we niets liever willen dan weer op de latten staan en de corona kilo’s eraf skiën. Summit Travel blijft positief en heeft vertrouwen in wintersportseizoen 2021-2022

 • Stichting Alpbeleving

  17-03-2021

  Mart en Sylvia jagen hun droom na: een appartementencomplex in Oostenrijk voor mensen met een beperking. In de winter of in de zomer: ontspannen op vakantie in Oostenrijk is hun motto. Het verhaal begint bij Shos; Stichting GeHandicapten op Ski's.

 • Corona versoepelingen in Oostenrijk

  01-03-2021

  Niet alleen in Nederland worden er met regelmaat persconferencies gehouden, ook in Oostenrijk houdt de regering om de zoveel weken een paar uurtjes vrij om de pers te informeren over de laatste ontwikkelingen. Zo ook vandaag. En... er is voorzichtig positief nieuws.

 • Win een wintersportvakantie met Sunweb

  25-02-2021

  Sunweb heeft een prijsvraag; Geef jouw favoriete après-skinummer door op de facebookpagina van Sunweb en win een wintersportvakantie voor twee personen naar Gerlos. Is jouw favoriete nummer een Hollandse carnavalskraker of een Duitse Schlager?

 • Voor het eerst met je gezin op wintersport

  11-02-2021

  Je was verknocht aan skiën of snowboarden... en daar waren ze dan, de kinderen. Ach ja, waarschijnlijk ging je een paar jaar maar even niet meer op wintersport in die baby- en peuterfase. Dit jaar loopt het allemaal wat anders, maar ga jij volgend jaar weer op wintersport met de kids?

 • Hollanders bouwen grootste vakantiepark van Tirol

  08-02-2021

  Wintersport Live komt al enkele jaren in Seefeld in Tirol om live verslag te doen. Vaak rond half december om het seizoen te starten. Ook dit jaar stond een bezoekje op de planning. Maar om de bekende redenen is dat een jaartje verschoven.

 • Inspiratie voor volgende winter. Skiën in Canada of Amerika

  19-01-2021

  Boek je 21/22 wintersport naar Canada of Amerika zonder risico. Het zijn onzekere tijden. Het lijkt weer de goede kant op te gaan, maar hoe de wereld er over een paar maanden uitziet weet niemand. Jij hebt vast onwijs veel zin om je wintersportvakantie voor volgend seizoen te gaan boeken, maar vindt het misschien ook nog spannend.

 • To ski or not to ski

  22-12-2020

  "To ski or not to ski, that's the question". Shakespeare schreef er al over rond 1580. Hij wilde waarschijnlijk ook graag naar de sneeuw. Maar wat is het antwoord op deze vraag anno 2020 ? Kunnen we deze winter nog skiën. Ons schnappsglaasje is lang half vol geweest. Maar we neigen er naar om het glaasje ad fundum achterover te slaan.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube