Op wintersport

 • Wintersport met het vliegtuig

  08-01-2020

  Het is weer winter en dat betekent maar één ding: wintersport. De ski’s en snowboards kunnen weer uit de kast getrokken worden voor een volgend tripje naar de Alpen. Volgens nagenoeg alle wintersporters is de wintersportvakantie de leukste vakantie van het jaar.

 • 10 tips om de voorjaarsvakantie op de piste te overleven

  03-01-2020

  Het blijft voor velen een twijfel: gaan we met de kinderen op wintersport in de voorjaarsvakantie of niet? Nadat het besluit is gevallen, is het natuurlijk ook tijd voor de voorpret! We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet om de wintersport in de voorjaarsvakantie goed door te komen, dus lees snel verder!

 • Bestemmingen Wintersport Live 2019/2020

  12-12-2019

  Ook dit jaar is ons team de gehele winter in de Alpen om onze volgers te voorzien van live informatie uit de skigebieden. De winter is roerig begonnen. Een hevige snowdump in November, (te) veel sneeuw in het zuiden van de Alpen en (te) weinig aan de noordkant.

 • Mini Ski met Winterliner

  29-11-2019

  Boek nu naast je vervoer ook je accommodatie en je skipas bij Winterliner. Normaal gesproken heb je een late check-in of vroege check-out en dat kan met een busreis soms net even onhandig zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om juist een vroege check-in te boeken of late check-out.

 • Handige tips voor je wintersportreis

  27-11-2019

  Ga jij deze winter op pad naar de Alpen, zorg dan dat je goed voorbereid onderweg gaat. Dat scheelt een hoop frustraties, tijd en ergernis. Zo zijn er enkele tips en trucks die je makkelijk toe kunt passen om je autoreis naar de wintersport een stuk aangenamer te laten verlopen.

 • Je eerste wintersport

  26-11-2019

  Ga jij deze winter voor het eerst op wintersport? Leuk! Wintersport is anders dan een zomervakantie, en als je voor het eerst op wintersport gaat kan het lastig zijn om je voor te stellen hoe het is. Wij geven je drie tips voor de allereerste wintersport.

 • VAYA Galtür

  25-11-2019

  Sunweb biedt sinds een aantal jaren het VAYA concept aan als accommodatie in Oostenrijk. Daar komt vanaf deze winter VAYA Galtür bij. Schitterende accommodaties voor een betaalbare prijs is wat Sunweb en VAYA Resorts nastreeft. Een wintersportvakantie waar je niet alleen op de piste maar ook in je verblijf volop geniet.

 • Skiën in de Dolomieten

  22-11-2019

  Skiën in Italië, het begint steeds meer aan populariteit te winnen onder de Nederlanders. Bedenk eens: prachtige pistes in de overweldigende natuur gecombineerd met heerlijk eten en fantastische wijnen. Dat is Italië in de winter! Waarom zou je naar Italië, in het bijzonder naar de Dolomieten moeten deze winter?

 • Skiën in Toscane? Ja, dat is mogelijk!

  18-11-2019

  Veel mensen gaan in de winter niet naar Toscane omdat ze denken dat er minder dingen te doen zijn. Ja, het is kouder, maar de regio barst nog steeds van winterse activiteiten, mooie vakantieverblijven en goede wijnen! Er zijn veel redenen om van het winterse Toscane te houden, zoals bijvoorbeeld het skiën.

 • Tips voor een perfecte wintervakantie

  13-11-2019

  Het kan soms lastig zijn om je eigen vakantie uit te stippelen maar nog moeilijker wordt het als je met meerdere personen gaat, vinden sommige boekers. Dat valt reuze mee hoor! Zolang je eerst maar bij jezelf te raden gaat wat jij wil en rekening houdt met de wensen van de andere reisgenoten. Ik help je hierbij!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube