Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • De gemiddelde kosten voor een weekje wintersport

  19-07-2019

  Wintersportvakantie is vrij duur, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Ben je benieuwd wat een weekje wintersport gemiddeld kost? De kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Van plek van bestemming en skiuitrusting tot aan het eten en drinken op de piste.

 • Wintersport in Landal Maria Alm

  18-07-2019

  Het nieuwste park van Landal in de bergen is afgelopen winter geopend in Maria Alm. In de provincie SalzburgerLand. Wij hebben ondertussen een mooie rij Landal vakantieparken in Oostenrijk mogen bezoeken, maar we keken extra uit naar dit park, gelegen in het centrum van een gezellig skidorp.

 • Met het vliegtuig op skivakantie: waar parkeer je de auto?

  15-07-2019

  Zo, de all inclusive wintersportvakantie voor dit jaar is weer geboekt. Vliegtickets, skipas, verblijf, skilessen, jij hoeft je voorlopig nergens meer zorgen over te maken. Vergeet echter niet dat je ook nog moet bedenken hoe je bij het vliegveld komt.

 • Crazy Booking Week van WinterTrex

  01-07-2019

  WinterTrex bestaat in juli 20 jaar en dat willen ze graag met jouw als doorgewinterde wintersporter vieren! Midden in de zomer hebben zij een hele week lang knalprijzen! Tijdens de Crazy Booking Week ontvang je € 60,- korting per persoon op een groot aanbod wintersportvakanties.

 • Tips en regels voor sneeuwkettingen

  26-06-2019

  De meeste wintersporters kennen het wel; het heeft hard gesneeuwd, de grip van je winterbanden is weg... ja hoor, de sneeuwkettingen moeten om worden gelegd. De één is er een kei in en de andere staat al vloekend met bevroren handen op een onhandige plek geparkeerd.

 • Dutchweek Val Thorens

  12-04-2019

  In de meivakantie kun je in sommige skigebieden nog goed genieten van een heerlijke wintersportvakantie. Dé bestemming voor de meivakantie is Val Thorens. Hier vindt al sinds jaar en dag de beroemde en befaamde Dutchweek plaats. Zin om nog één keer de piste op te gaan?

 • Voordelig op wintersport in april

  03-04-2019

  Kun jij geen genoeg krijgen van wintersport, of ben je dit jaar nog niet geweest? Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar het is nog niet te laat! Bovendien heeft het verschillende voordelen om wat later in het seizoen te gaan skiën of snowboarden.

 • Goede voorbereiding op uw wintersportvakantie

  21-03-2019

  Nederland is niet een land bij uitstek om een warme zomervakantie te vieren en ook geen land met uitgebreide wintersportmogelijkheden. Gelukkig zijn er genoeg landen om ons heen die deze mogelijkheid wel aanbieden. Veel mensen doen dit dan ook en kiezen er ook voor om met de auto te gaan.

 • Veilig en zonder boete met winterbanden naar de wintersport

  11-03-2019

  Wie op wintersport gaat, reist vaak per auto naar het skigebied. Wanneer je ’s winters per auto door Europa reist, is het van belang om rekening te houden met winterse omstandigheden Een onderdeel van deze voorzorg is het zorgen voor goede winterbanden onder de auto.

 • Dutchweek Events in maart en april

  01-03-2019

  De winter is nog niet voorbij! Aankomende periode dalen de temperaturen en gaat er ook weer wat sneeuw vallen. Waar wacht je nog op? Ga nu nog genieten van de sneeuw van dit seizoen! Een tip is om naar een Dutchweek event te gaan. Waar je naar toe kunt? Sauze d’Oulx, Saalbach, Gerlos, Myrkdalen of Val Thorens. Is dat iets voor jou?

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Stubai

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube