Op wintersport

 • Skiën in de Dolomieten

  22-11-2019

  Skiën in Italië, het begint steeds meer aan populariteit te winnen onder de Nederlanders. Bedenk eens: prachtige pistes in de overweldigende natuur gecombineerd met heerlijk eten en fantastische wijnen. Dat is Italië in de winter! Waarom zou je naar Italië, in het bijzonder naar de Dolomieten moeten deze winter?

 • Skiën in Toscane? Ja, dat is mogelijk!

  18-11-2019

  Veel mensen gaan in de winter niet naar Toscane omdat ze denken dat er minder dingen te doen zijn. Ja, het is kouder, maar de regio barst nog steeds van winterse activiteiten, mooie vakantieverblijven en goede wijnen! Er zijn veel redenen om van het winterse Toscane te houden, zoals bijvoorbeeld het skiën.

 • Tips voor een perfecte wintervakantie

  13-11-2019

  Het kan soms lastig zijn om je eigen vakantie uit te stippelen maar nog moeilijker wordt het als je met meerdere personen gaat, vinden sommige boekers. Dat valt reuze mee hoor! Zolang je eerst maar bij jezelf te raden gaat wat jij wil en rekening houdt met de wensen van de andere reisgenoten. Ik help je hierbij!

 • Wintersport in Landal Maria Alm

  11-11-2019

  Het nieuwste park van Landal in de bergen is afgelopen winter geopend in Maria Alm. In de provincie SalzburgerLand. Wij hebben ondertussen een mooie rij Landal vakantieparken in Oostenrijk mogen bezoeken, maar we keken extra uit naar dit park, gelegen in het centrum van een gezellig skidorp.

 • Buspendels met Winterliner op wintersport

  01-11-2019

  Ga jij graag met de bus naar je wintersportadres? Een voordelige buspendel naar jouw wintersportbestemming in de Alpen boek je eenvoudig bij de Winterliner. Je reist in een luxe royal class touringcar van de Winterliner op een comfortabele, maar vooral ook duurzame manier naar de wintersport.

 • Tsjecho Reizen: Even voorstellen

  27-10-2019

  Tsjechië is nog steeds koploper als het gaat om opkomende wintersportbestemmingen. Wie op zoek is naar een geslaagde wintersport, hoeft niet verder te kijken dan Tsjecho Reizen. Het aanbod op de website bestaat uit enkele honderden hotels, pensions of appartementen.

 • Kamperen tijdens je wintersportvakantie

  15-10-2019

  De meeste wintersporters denken bij het zoeken van een accommodatie aan een hotel of een appartement/chalet. In nagenoeg elk skigebied vind je dat type accommodatie. Maar waar niet iedereen aan denkt, is de wintercamping. ’s Zomers gaan er ontelbaar veel Nederlanders met de camper of caravan richting La Douce France, of richting Lago di Garda in Italië.

 • Wintersport, yoga en wellness in Gastein

  11-10-2019

  Als je houdt van wellness en yoga in combinatie met een (ski)vakantie in de Alpen, dan is Gastein de ‘place to be’. Vele beroemdheden gingen je voor om in Gastein de heilzame werking van de Elisabeth bron te ervaren, die dagelijks zo’n 5 miljoen liter warm water oplevert voor de vele aangesloten spa’s en thermen in dit veelzijdige gebied.

 • Nassfeld Holiday Parcs Rattendorf

  05-10-2019

  Nadat Nassfeld Holiday Parcs afgelopen winter haar eerste vakantiepark opende met 12 houten chalets word begin december het volgende park geopend, Nassfeld Holiday Parcs Rattendorf. Hier biedt Nassfeld Holiday Parcs 45 chalets aan (deze winter zijn er 27 beschikbaar), gelegen op het zuiden, met uitzicht op de skipiste en van alle gemakken voorzien. 

 • Rodelen tijdens de wintersport

  03-10-2019

  Rodelen tijdens de wintersport. Deze banen moet je geprobeerd hebben! Skiën en snowboarden zijn adrenaline kwekers, maar wat dacht je van rodelen? Rodelen is een superleuke activiteit om met zijn allen te doen. Wie vliegt het snelst door de bochten? Deze rodelbanen moet je dan ook zeker geprobeerd hebben!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube