Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Vroegboekvoordeel bij Sunweb

  20-09-2019

  Sunweb is één van de grootste aanbieders van wintersportreizen van ons land. Met een ruim aanbod aan skivakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Andorra, Zwitserland en Duitsland. Profiteer nog tot en met 14 oktober a.s. van gratis skigarantie en vroegboekkortingen.

 • Summit Travel breidt uit in de Alpen

  29-08-2019

  Ieder jaar is weer de vraag bij velen: waar gaan we dit jaar naar toe op wintersport? Het team van Summit Travel heeft die vraag ook, maar dan net op een iets andere manier… waar gaan we dit jaar nieuwe accommodatie pareltjes zoeken voor onze wintersportklanten in de Alpen?

 • De gemiddelde kosten voor een weekje wintersport

  19-07-2019

  Wintersportvakantie is vrij duur, maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Ben je benieuwd wat een weekje wintersport gemiddeld kost? De kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Van plek van bestemming en skiuitrusting tot aan het eten en drinken op de piste.

 • Wintersport in Landal Maria Alm

  18-07-2019

  Het nieuwste park van Landal in de bergen is afgelopen winter geopend in Maria Alm. In de provincie SalzburgerLand. Wij hebben ondertussen een mooie rij Landal vakantieparken in Oostenrijk mogen bezoeken, maar we keken extra uit naar dit park, gelegen in het centrum van een gezellig skidorp.

 • Met het vliegtuig op skivakantie: waar parkeer je de auto?

  15-07-2019

  Zo, de all inclusive wintersportvakantie voor dit jaar is weer geboekt. Vliegtickets, skipas, verblijf, skilessen, jij hoeft je voorlopig nergens meer zorgen over te maken. Vergeet echter niet dat je ook nog moet bedenken hoe je bij het vliegveld komt.

 • Crazy Booking Week van WinterTrex

  01-07-2019

  WinterTrex bestaat in juli 20 jaar en dat willen ze graag met jouw als doorgewinterde wintersporter vieren! Midden in de zomer hebben zij een hele week lang knalprijzen! Tijdens de Crazy Booking Week ontvang je € 60,- korting per persoon op een groot aanbod wintersportvakanties.

 • Tips en regels voor sneeuwkettingen

  26-06-2019

  De meeste wintersporters kennen het wel; het heeft hard gesneeuwd, de grip van je winterbanden is weg... ja hoor, de sneeuwkettingen moeten om worden gelegd. De één is er een kei in en de andere staat al vloekend met bevroren handen op een onhandige plek geparkeerd.

 • Dutchweek Val Thorens

  12-04-2019

  In de meivakantie kun je in sommige skigebieden nog goed genieten van een heerlijke wintersportvakantie. Dé bestemming voor de meivakantie is Val Thorens. Hier vindt al sinds jaar en dag de beroemde en befaamde Dutchweek plaats. Zin om nog één keer de piste op te gaan?

 • Voordelig op wintersport in april

  03-04-2019

  Kun jij geen genoeg krijgen van wintersport, of ben je dit jaar nog niet geweest? Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar het is nog niet te laat! Bovendien heeft het verschillende voordelen om wat later in het seizoen te gaan skiën of snowboarden.

 • Goede voorbereiding op uw wintersportvakantie

  21-03-2019

  Nederland is niet een land bij uitstek om een warme zomervakantie te vieren en ook geen land met uitgebreide wintersportmogelijkheden. Gelukkig zijn er genoeg landen om ons heen die deze mogelijkheid wel aanbieden. Veel mensen doen dit dan ook en kiezen er ook voor om met de auto te gaan.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube