Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Dutchweek Val Thorens

  12-04-2019

  In de meivakantie kun je in sommige skigebieden nog goed genieten van een heerlijke wintersportvakantie. Dé bestemming voor de meivakantie is Val Thorens. Hier vindt al sinds jaar en dag de beroemde en befaamde Dutchweek plaats. Zin om nog één keer de piste op te gaan?

 • Voordelig op wintersport in april

  03-04-2019

  Kun jij geen genoeg krijgen van wintersport, of ben je dit jaar nog niet geweest? Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar het is nog niet te laat! Bovendien heeft het verschillende voordelen om wat later in het seizoen te gaan skiën of snowboarden.

 • Goede voorbereiding op uw wintersportvakantie

  21-03-2019

  Nederland is niet een land bij uitstek om een warme zomervakantie te vieren en ook geen land met uitgebreide wintersportmogelijkheden. Gelukkig zijn er genoeg landen om ons heen die deze mogelijkheid wel aanbieden. Veel mensen doen dit dan ook en kiezen er ook voor om met de auto te gaan.

 • Veilig en zonder boete met winterbanden naar de wintersport

  11-03-2019

  Wie op wintersport gaat, reist vaak per auto naar het skigebied. Wanneer je ’s winters per auto door Europa reist, is het van belang om rekening te houden met winterse omstandigheden Een onderdeel van deze voorzorg is het zorgen voor goede winterbanden onder de auto.

 • Dutchweek Events in maart en april

  01-03-2019

  De winter is nog niet voorbij! Aankomende periode dalen de temperaturen en gaat er ook weer wat sneeuw vallen. Waar wacht je nog op? Ga nu nog genieten van de sneeuw van dit seizoen! Een tip is om naar een Dutchweek event te gaan. Waar je naar toe kunt? Sauze d’Oulx, Saalbach, Gerlos, Myrkdalen of Val Thorens. Is dat iets voor jou?

 • 5 kindvriendelijke wintersportadressen

  28-02-2019

  Een skivakantie lijkt soms lastig te plannen met jonge kinderen. Wie let er de hele dag op de kleintjes terwijl jij aan het skiën of snowboarden bent? Bij Sunweb is het mogelijk wintersportvakanties te boeken waar de kleintjes de hele dag worden opgevangen en op een speelse manier skiles krijgen.

 • Wintersport Last Minutes

  18-02-2019

  Ben je dit jaar nog niet op wintersport geweest en begint het toch te kriebelen? Of wil je misschien nog een keer gaan dit jaar? Inmiddels zijn de last minutes ingegaan, wat betekent dat je nu zeer voordelig kunt skiën. Zo boek je al een 8-daagse wintersport vanaf € 99,- per persoon. Inclusief verblijf en skipas!

 • Familie tips voor op wintersport

  07-02-2019

  Wintersport, het zit in de genen bij jou en je familie. Met paps en mams konden jullie ieder jaar op wintersport, dus als 4-jarig meisje stond je al op de latten. Jij wist niet beter dan dat je in de winter in de sneeuw te vinden was.

 • Op naar Mauterndorf

  23-01-2019

  Vallen en relaxt opstaan. De eerste week van het jaar is meteen goed begonnen. Ik ben uitgenodigd door Buro Energiek om ook dit jaar weer mee te gaan naar Mauterndorf, Oostenrijk. Daar geef ik niet alleen snowboardles, maar begeleid ik de jongeren ook door de week.

 • Het gemak van met de auto op wintersport

  16-01-2019

  Tegenwoordig gaan er steeds meer mensen met het vliegtuig naar de wintersport. Lekker makkelijk, denken we dan. Geen gedoe met een lange autorit, eventueel een overnachting en een volgestouwde auto. Natuurlijk kan vliegen erg handig zijn.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Stubai

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube