Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Snow+ in Ellmau

  22-03-2018

  Oostenrijk: Hetzelfde skipak, totaal verschillende snowboarders! Eens per jaar gaat Snow+ naar Ellmau, Oostenrijk. Ellmau is als een tweede thuis voor mij omdat ik daar al een aantal jaren les geef, zowel voor Snow+ als voor de lokale skischool.

 • Schaatsen in Luleå - Zweden

  14-03-2018

  Afgelopen februari was er een groots schaatsevenement in Luleå - Zweden. Het evenement houdt in dat er 4 dagen lang een hoop Nederlanders op het ijs zijn om er in de vrieskou een episch gevecht met de elementen te leveren. Marco vertelt aan Wintersport Live over dit evenement.

 • Wintersportvakantie Landal Hochmontafon

  02-03-2018

  Na een prima ervaring te hebben gehad vorig jaar in het Landalpark van Bürserberg - Brandnertal, waren we erg enthousiast om dit jaar wederom naar een Landal Ski Life park af te reizen. Ditmaal naar het park van Hochmontafon in wederom de provincie Vorarlberg in Oostenrijk.

 • Op wintersport met een grote groep

  28-02-2018

  Gezelligheid en gezamenlijk actief zijn staan vaak centraal bij een wintersportvakantie. Wat is er nou leuker dan de passie voor de sneeuw en gezelligheid met een grote groep vrienden of familie te delen? Maar wat heb je nodig voor jouw groepsvakantie? Een grote accommodatie!

 • Gezocht: Gidsen voor wintersportvakanties

  22-02-2018

  Gezocht: fanatieke wintersporters die het leuk vinden om één of meerdere weken per jaar als ski-gids te werken. Bijvoorbeeld in Kirchberg of Tignes. In ruil voor een gratis vakantie en het werken als gids ga je samen met 50 singles op pad.

 • De pistebutler in Turracher Höhe

  20-02-2018

  Voor veel Nederlanders zal de term ‘pistebutler’ niet direct een belletje doen rinkelen. De pistebutler is een extra service vanuit het skigebied van Turracher Höhe in Oostenrijk. Eerder schreven we al over de sneeuwzekere ligging en sprookjesachtige omgeving van dit skigebied.

 • Mini-ski met de bus. Comfortabel en voordelig

  16-02-2018

  De mini skivakantie is in opmars en is erg gunstig in combinatie met een busreis.  Heerlijk om er eventjes een lang weekend tussenuit te glippen en dan ook nog eens 2-3 dagen op de piste kunnen doorbrengen. Summit Travel vertelt je waarom.

 • Handige tips voor je wintersportreis

  02-02-2018

  Rechtstreeks uit de categorie “het is ook nooit goed” willen we alle wintersporters die de komende dagen richting de Alpen vertrekken waarschuwen voor een bijzonder koude reis. In oost-zwitserland en Italië gaat dit gepaard met hevige sneeuval. Ga goed voorbereid op weg.

 • Snow+: uitdaging vinden met bureau Energiek

  29-01-2018

  Het nieuwe jaar heb ik ingeluid met een mooie reis met de kinderen van bureau Energiek. Bureau Energiek is een organisatie die hulp verleent aan kinderen en jongeren met een PGB. Op 1 januari stond ik om 10:00 klaar om met de hele groep naar Mautendorf, Oostenrijk te rijden.

 • Wintersport in Frankrijk

  19-01-2018

  Wintersport in Frankrijk heeft een ander karakter dan bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk. Er zijn een flink aantal supergrote en internationaal gerenommeerde skigebieden, denk aan Les Trois Vallées of Paradiski. Hier kan elke doorgewinterde kilometervreter zijn hart ophalen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube