Op wintersport

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Tsjecho Reizen: Even voorstellen

  11-11-2018

  Tsjechië is nog steeds koploper als het gaat om opkomende wintersportbestemmingen. Wie op zoek is naar een geslaagde wintersport, hoeft niet verder te kijken dan Tsjecho Reizen. Het aanbod op de website bestaat uit enkele honderden hotels, pensions of appartementen.

 • Winterbanden in Duitsland

  09-11-2018

  Sinds afgelopen jaar zijn de regels voor het rijden met winterbanden in Duitsland aangescherpt. Kom niet voor verrassingen te staan tijdens je wintersportvakantie en check nog even goed of jouw banden wel volstaan aan de nieuwe wetgeving.

 • Goedkoop op wintersport

  05-11-2018

  Waar in Europa kunnen wij eigenlijk nog goedkoop op wintersportvakantie? De kosten voor een skipas en een accommodatie kunnen per bestemming zeer uiteenlopen. HomeToGo, ’s werelds grootste vergelijkingswebsite voor vakantiewoningen, zocht het uit.

 • Waar in Les 3 Vallées

  24-10-2018

  Je hoort veel over Les 3 Vallées, maar twijfelt nog welk deel van het skigebied het beste past bij jouw wintersportvakantie? Dan help ik je graag verder met deze keuze. Want elk deel van het gebied heeft zijn eigen karakteristieken eigenschappen, de voor,- en nadelen.

 • Op wintersport met een grote groep

  30-09-2018

  Een groepsapp starten met als onderwerp ‘Familie Gipsvlucht’ of ‘De Vliegende Hertjes’. De sneeuwvoorspellingen met elkaar delen, “Yessss, het poeiert jonguuus!”. Dat maffe après-ski nummer van vorig jaar weer even voorbij laten komen.

 • Authentieke wintersport in Frankrijk, kan dat?

  28-09-2018

  Roepen jouw medewintersporters altijd Val Thorens bij het zoeken van een leuke bestemming? Dan hebben wij de gouden tip voor je! Morzine, gelegen in het skigebied “Les Portes du Soleil”. Tussen de bossen in een mooie Alpenvallei ligt het pittoreske skiplaatsje.

 • Snow+ in Ellmau

  22-03-2018

  Oostenrijk: Hetzelfde skipak, totaal verschillende snowboarders! Eens per jaar gaat Snow+ naar Ellmau, Oostenrijk. Ellmau is als een tweede thuis voor mij omdat ik daar al een aantal jaren les geef, zowel voor Snow+ als voor de lokale skischool.

 • Schaatsen in Luleå - Zweden

  14-03-2018

  Afgelopen februari was er een groots schaatsevenement in Luleå - Zweden. Het evenement houdt in dat er 4 dagen lang een hoop Nederlanders op het ijs zijn om er in de vrieskou een episch gevecht met de elementen te leveren. Marco vertelt aan Wintersport Live over dit evenement.

 • Wintersportvakantie Landal Hochmontafon

  02-03-2018

  Na een prima ervaring te hebben gehad vorig jaar in het Landalpark van Bürserberg - Brandnertal, waren we erg enthousiast om dit jaar wederom naar een Landal Ski Life park af te reizen. Ditmaal naar het park van Hochmontafon in wederom de provincie Vorarlberg in Oostenrijk.

 • Op wintersport met een grote groep

  28-02-2018

  Gezelligheid en gezamenlijk actief zijn staan vaak centraal bij een wintersportvakantie. Wat is er nou leuker dan de passie voor de sneeuw en gezelligheid met een grote groep vrienden of familie te delen? Maar wat heb je nodig voor jouw groepsvakantie? Een grote accommodatie!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube