Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • Tips voor de leukste wintersportvakanties met vrienden en familie

  21-07-2021

  Met vrienden en familie is een wintersport natuurlijk extra gezellig. Daarom zetten we in deze blog een aantal pareltjes van accommodaties van Summit Travel voor je op een rijtje die geschikt zijn voor kleine tot middelgrote groepen. Wat willen we komende winter graag weer op wintersportvakantie…

 • Infosessie 8 juli Winters Lapland: Zweden & Finland

  06-07-2021

  Altijd al eens naar Zweden of Finland op (wintersport)vakantie gewild? Nordic, onze partner in reizen naar Scandinavië, organiseert een online informatie-avond over alles wat je moet en wilt weten voor een onvergetelijke reis naar Zweden of Finland.

 • Bijzonder overnachten in Lapland

  01-07-2021

  Altijd al gedroomd van een reis naar Winters Lapland? De unieke natuur en belevenissen maken dit een absolute bucketlistbestemming. Dit magische winter wonderland alleen al is ontzettend bijzonder, maar een reis naar Lapland kan nóg specialer worden. Hoe? Bekijk het noorderlicht met jouw geliefde vanuit de meest romantische plekjes of ga bijvoorbeeld back to nature en verblijf diep in de witte wildernis.

 • Club Med opent eerste clubdorp in Canada

  24-06-2021

  Net als all-inclusive Club Med-resorts in de Alpen is een verblijf in het 4 sterren resort (4 drietanden volgens Club Med) inclusief skipassen en -lessen, kinderclubs voor kinderen van vier tot 17 jaar, de hele dag gastronomisch eten en drinken, after-ski-activiteiten, entertainment en wifi.

 • Winteravontuur in het échte Lapland

  20-05-2021

  Het echte Lapland ervaar je boven de poolcirkel. Hier zijn de kansen om het noorderlicht te spotten optimaal, geniet je van een waar winterwonderland, ontdek je de Lapse cultuur van de Sami met hun rendieren en blijf je ver weg van de massa…

 • VAYA Galtür

  06-04-2021

  Sunweb biedt sinds een aantal jaren het VAYA concept aan als accommodatie in Oostenrijk. Daar komt vanaf deze winter VAYA Galtür bij. Schitterende accommodaties voor een betaalbare prijs is wat Sunweb en VAYA Resorts nastreeft. Een wintersportvakantie waar je niet alleen op de piste maar ook in je verblijf volop geniet.

 • Toch geen versoepelingen in Oostenrijk

  22-03-2021

  Net als in Nederland gaan de gehoopte versoepelingen ook in Oostenrijk niet door. De slag om de arm wordt er bij het melden van de mogelijke versoepelingen altijd bij verteld "indien de cijfers het toelaten". En ook nu laten die het weer niet toe. Toch is er ook positief nieuws.

 • Wintersport 2021-2022 boeken bij Summit Travel

  18-03-2021

  Een jaar geleden werd de wereld letterlijk op zijn kop gezet en werden de eerste vakanties geannuleerd. Nu, een jaar later, zouden we niets liever willen dan weer op de latten staan en de corona kilo’s eraf skiën. Summit Travel blijft positief en heeft vertrouwen in wintersportseizoen 2021-2022

 • Stichting Alpbeleving

  17-03-2021

  Mart en Sylvia jagen hun droom na: een appartementencomplex in Oostenrijk voor mensen met een beperking. In de winter of in de zomer: ontspannen op vakantie in Oostenrijk is hun motto. Het verhaal begint bij Shos; Stichting GeHandicapten op Ski's.

 • Corona versoepelingen in Oostenrijk

  01-03-2021

  Niet alleen in Nederland worden er met regelmaat persconferencies gehouden, ook in Oostenrijk houdt de regering om de zoveel weken een paar uurtjes vrij om de pers te informeren over de laatste ontwikkelingen. Zo ook vandaag. En... er is voorzichtig positief nieuws.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube