Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • Zoek je een betrouwbare budget reis?

  15-04-2022

  Het is een veel voorkomende misvatting dat je rijk moet zijn om de wereld rond te reizen. In feite zijn er veel verschillende manieren om te genieten van een budget reis, ongeacht uw inkomensniveau. In dit artikel zullen we kijken naar een paar tips over hoe om geld te besparen terwijl op vakantie.

 • Kidsproof wandelen door de Franse Alpen

  06-04-2022

  Voor de meeste mensen zit het wintersportseizoen er op. Maar als je een fan bent van de Alpen, dan kom je menig wintersporter ook in de zomer in de bergen tegen. In het Franse deel van Portes du Soleil kun je in de zomer heerlijk verblijven. En ben je in Morzine en Avoriaz met de hele familie dichterbij de natuur.

 • Lente in de Franse bergen

  16-03-2022

  In de lente naar de Franse bergen: waarom niet? Het is niet alleen een heerlijke periode waarin het zonnetje zich steeds meer laat zien en de schitterende natuur ontwaakt, maar het is ook het meest veelzijdige seizoen. Tot en met begin mei kun je nog steeds terecht in verschillende skioorden.

 • Coronamaatregelen versoepelen in Oostenrijk

  18-02-2022

  Zoals in de meeste landen gaan ook in Oostenrijk vanaf 5 maart a.s. bijna alle coronamaatregelen ingetrokken worden en wordt alles weer bijna zoals normaal. Nog niet helemaal. Er blijven enkele maatregelen van kracht, maar er wordt een grote stap gezet richting een situatie van voor Corona-pandemie.

 • Top accommodaties in de voorjaarsvakantie

  04-02-2022

  Van hotels met animatieprogramma’s tot accommodaties in kindvriendelijke skigebieden, ze zijn nog te boeken… die leuke familieaccommodaties! Er ligt al een flinke laag sneeuw in de Alpenlanden en het wintersportseizoen is alweer in volle gang. Heb je nog geen accommodatie kunnen vinden voor in de voorjaarsvakantie?

 • Tips voor een actieve vakantie in Lapland

  03-02-2022

  Het allerfijnste aan wintersport? Actief bezig zijn in de buitenlucht! Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid, het is gezond en zeg nou zelf; er gaat niets boven opwarmen bij een haardvuur na een lange dag buiten zijn. Wist je dat de luchtkwaliteit in Lapland hoog scoort op Europees niveau?

 • Bepakt op wintersport met de juiste sneeuwketting

  02-02-2022

  Het is bijna voorjaarsvakantie, ben je al klaar voor de wintersport? Zorg dat je je sneeuwketting niet vergeet! Er zijn verschillende sneeuwkettingen om ervoor te zorgen dat je veilig en zonder problemen je wintersportbestemming kunt bereiken. Het kiezen van de juiste sneeuwketting kan daarom lastig zijn.

 • Inreisregels voor Oostenrijk vanaf maandag versoepeld

  20-01-2022

  Vanaf aanstaande maandag, 24 januari 2022, gelden er enkele versoepelingen om Oostenrijk in te mogen reizen voor o.a. de Nederlandse reizigers. Meerdere landen lijken versoepelingen te gaan doorvoeren en Oostenrijk gaat mee in deze trend. Vooral voor mensen zonder booster is de nieuwe regel gunstig.

 • Donderdag nieuwe maatregelen Oostenrijk

  06-01-2022

  Vandaag, donderdag 6 januari 2022, aan het einde van de kerstvakantieperiode, staat er een nieuwe persconferentie in Oostenrijk gepland waar de plannen voor de rest van de maand januari bekend worden gemaakt. Dit is geen extra ingeplande persconferentie maar stond al een poos in de planning.

 • Skiën in Lapland

  05-01-2022

  Vaak worden Oostenrijk en Frankrijk genoemd als je aan wintersportgebieden denkt, maar wist je dat Lapland ook een perfecte wintersportbestemming is? Je hoeft er niet bang te zijn dat je groene pistes zal zien, want sneeuw valt er meer dan genoeg en de temperatuur ligt in de wintermaanden tot ver onder het vriespunt.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube