Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • De TUI Smile Deal voor de wintersport

  16-10-2020

  Alleen dit weekend profiteer je van tot €125 korting op wintersportvakanties bij TUI. Nu tot € 125,- korting op je wintersportvakantie voor winter 2020 / 2021. De korting geldt voor een verblijf van 8 dagen, 7 nachten, incl. 6-daagse skipas op geselecteerde accommodaties. Check snel welke accommodaties voor jou extra aantrekkelijk zijn.

 • Tips en regels voor sneeuwkettingen

  16-10-2020

  De meeste wintersporters kennen het wel; het heeft hard gesneeuwd, de grip van je winterbanden is weg... ja hoor, de sneeuwkettingen moeten om worden gelegd. De één is er een kei in en de andere staat al vloekend met bevroren handen op een onhandige plek geparkeerd.

 • Flash Sale bij Sunweb

  09-10-2020

  Heb jij ook zo'n zin in de wintersportvakantie. Nu is het de tijd om te boeken. Gebruik kortingscode FLASH25 voor €25,- korting p.p.* om te boeken bij 1 van de 1647 accommodaties die boekbaar zijn op de website van Sunweb. Deze aktie is geldig op boekingen gemaakt van 9 oktober t/m 12 oktober 2020.

 • Op wintersport met TUI

  02-10-2020

  Kijk jij ook zo uit naar de je wintersportvakantie? Ook TUI blijft niet achter en komt met voorwaarden om veilig te kunnen boeken. Zodat jij als reiziger met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast roepen ze een extra in het leven; Als je voor 13 oktober je wintersport boekt krijg je tot € 100,- korting.

 • Corona en wintersport in de Franse bergen

  29-09-2020

  Na een ingekort winterseizoen in maart 2020 zijn de Franse wintersportplaatsen heel blij je deze winter weer te mogen verwelkomen voor een skivakantie. Alle Franse wintersportplaatsen hebben aangekondigd deze winter weer in december open te gaan. Goed nieuws dus!

 • Corona en wintersport komende winter

  17-09-2020

  De meest gestelde vragen aan ons de afgelopen maanden zijn; kunnen we op wintersport de komende winter door Corona en zo ja, aan welke maatregelen moeten we denken? Is de wintersport nog wel leuk en kunnen we après-skiën? Logische vragen, we proberen er een paar te beantwoorden.

 • Fit op wintersport

  04-09-2020

  Fit en gezond zijn is altijd belangrijk, maar op het moment wellicht nog essentiëler dan we gewent zijn. Een goede basis helpt. Ook bij je wintersport! Zoals ik in dit blog al schreef combineer ik het skiën graag met crossfit. De basisoefeningen die ik bij crossfit leer, zijn namelijk een ideaal uitgangspunt bij het skiën.

 • Een wintersport naar Utah. Skiparadijs met heerlijke sneeuw!

  14-08-2020

  Ben je op zoek naar de allerbeste champagne powder? Die vederlichte, droge sneeuw waar je op lijkt te zweven? Ga dan op wintersport in Utah! Het startpunt van je skivakantie in Utah is Salt Lake City. Vanuit Amsterdam kun je hier rechtstreeks naar toe vliegen. De meeste skiresorts liggen vanaf hier op minder dan een uur rijden afstand.

 • Kortingscode Belvilla BELVILLA-WS

  27-07-2020

  Belvilla is één van onze oudste partners op ons wintersport portal. En mede door deze lange en goede samenwerking hebben wij samen met Belvilla speciaal voor onze volgers en bezoekers een kortingscode geïntroduceerd. BELVILLA-WS zorgt ervoor dat jij 5% korting krijg op jouw boeking bij Belvilla.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube