Op wintersport

 • Wintersport Corona Update

  13-03-2020

  Volgens de laatste informatie sluiten de skigebieden van Tirol, Salzburgerland en Vorarlberg ná zondag 15 maart. De accommodaties sluiten 1 dag later. Tot op heden is er niks bekend over de skigebieden van Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

 • Makkelijk bereikbare skigebieden

  14-02-2020

  Het aantal kilometers dat je moet afleggen vanuit Nederland zegt vaak niet zo veel over de bereikbaarheid. Het laatste stuk van de reis is vaak druk en het is belangrijk om goed voorbereid te vertrekken. Wil jij een weekendje of midweek op de latten staan?

 • Met Summit Travel op wintersport in maart

  12-02-2020

  Na de voorjaarsvakantie in februari denken we allemaal aan het voorjaar. Dat is ook logisch, de dagen worden langer, de krokussen laten van zich zien en de paaseieren liggen in de schappen. Maar voor je de skispullen opbergt tot volgend jaar, bedenk je dat je in maart nog fantastisch kunt wintersporten!

 • Met TUI naar het Zillertal

  30-01-2020

  Het Zillertal is één van de meest geliefde wintersportbestemmingen voor de Nederlandse wintersporter. De dorpen Kaltenbach, Hintertux, Gerlos en Mayrhofen zijn voor vele plaatsen waar het hart sneller van gaat kloppen. Begrijpelijk, want de sfeer en de pistes zijn er uitstekend.

 • Wintersport met het vliegtuig

  08-01-2020

  Het is weer winter en dat betekent maar één ding: wintersport. De ski’s en snowboards kunnen weer uit de kast getrokken worden voor een volgend tripje naar de Alpen. Volgens nagenoeg alle wintersporters is de wintersportvakantie de leukste vakantie van het jaar.

 • 10 tips om de voorjaarsvakantie op de piste te overleven

  03-01-2020

  Het blijft voor velen een twijfel: gaan we met de kinderen op wintersport in de voorjaarsvakantie of niet? Nadat het besluit is gevallen, is het natuurlijk ook tijd voor de voorpret! We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet om de wintersport in de voorjaarsvakantie goed door te komen, dus lees snel verder!

 • Bestemmingen Wintersport Live 2019/2020

  12-12-2019

  Ook dit jaar is ons team de gehele winter in de Alpen om onze volgers te voorzien van live informatie uit de skigebieden. De winter is roerig begonnen. Een hevige snowdump in November, (te) veel sneeuw in het zuiden van de Alpen en (te) weinig aan de noordkant.

 • Mini Ski met Winterliner

  29-11-2019

  Boek nu naast je vervoer ook je accommodatie en je skipas bij Winterliner. Normaal gesproken heb je een late check-in of vroege check-out en dat kan met een busreis soms net even onhandig zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om juist een vroege check-in te boeken of late check-out.

 • Handige tips voor je wintersportreis

  27-11-2019

  Ga jij deze winter op pad naar de Alpen, zorg dan dat je goed voorbereid onderweg gaat. Dat scheelt een hoop frustraties, tijd en ergernis. Zo zijn er enkele tips en trucks die je makkelijk toe kunt passen om je autoreis naar de wintersport een stuk aangenamer te laten verlopen.

 • Je eerste wintersport

  26-11-2019

  Ga jij deze winter voor het eerst op wintersport? Leuk! Wintersport is anders dan een zomervakantie, en als je voor het eerst op wintersport gaat kan het lastig zijn om je voor te stellen hoe het is. Wij geven je drie tips voor de allereerste wintersport.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube