Op wintersport

 • Lever Reizen zoekt skileraren snowboardleraren

  10-07-2020

  Lever Reizen zoekt skileraren, snowboardleraren en reisleiders voor enkele reizen of het gehele seizoen. Ook bieden wij stageplekken op onze Nederlandse groepen en bij skischolen in Oostenrijk. Als instructeur slaap je vaak in dezelfde accommodatie als de groep. Bij het ontbijt bespreek je met je collega’s en de begeleiding van school de dag door.

 • De mooiste skigebieden in Colorado

  08-06-2020

  Naar Colorado op skivakantie? Daar ga je geen spijt van krijgen! Deze staat heeft een heleboel geweldige skigebieden. Maar welke kies je voor jouw volgende wintersportvakantie? Welke eigenschappen hebben de verschillende skigebieden. Wij zetten de mooiste skigebieden van Colorado in Amerika voor je op een rijtje.

 • Summit Travel past annuleringsbeleid aan

  28-05-2020

  Met oog op komend winterseizoen merken we dat velen van ons alweer staan te springen om naar de Alpen te gaan om te wintersporten. Veel arrangementen komen in deze periode weer online bij Summit Travel, zodat je een ruime keuze hebt om een mooie wintersportvakantie uit te zoeken.

 • Een autobahnvignet voor Oostenrijk kopen

  25-05-2020

  Wanneer moet je een autobahnvignet voor Oostenrijk kopen en wat gebeurt er wanneer je dit niet doet en een boete krijgt? Wij krijgen zeer regelmatig vragen over dit onderwerp. De hoogste tijd dus om een korte uitleg te geven over het kopen van een Oostenrijkse autobahnvignet en wanneer je een boete krijgt.

 • Versoepeling Coronamaatregelen in Oostenrijk

  28-04-2020

  Volgens de grootste krant van Oostenrijk, de 'Kronen Zeitung', volgen er vergaande versoepelingen omtrent de coronamaatregelen in Oostenrijk vanaf deels 16 mei en 29 mei 2020. Dit betreft hotels, restaurants, bars en andere bedrijven in de vrijetijdssector als zwembaden en pretparken.

 • Wintersport Corona Update

  13-03-2020

  Volgens de laatste informatie sluiten de skigebieden van Tirol, Salzburgerland en Vorarlberg ná zondag 15 maart. De accommodaties sluiten 1 dag later. Tot op heden is er niks bekend over de skigebieden van Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

 • Makkelijk bereikbare skigebieden

  14-02-2020

  Het aantal kilometers dat je moet afleggen vanuit Nederland zegt vaak niet zo veel over de bereikbaarheid. Het laatste stuk van de reis is vaak druk en het is belangrijk om goed voorbereid te vertrekken. Wil jij een weekendje of midweek op de latten staan?

 • Met Summit Travel op wintersport in maart

  12-02-2020

  Na de voorjaarsvakantie in februari denken we allemaal aan het voorjaar. Dat is ook logisch, de dagen worden langer, de krokussen laten van zich zien en de paaseieren liggen in de schappen. Maar voor je de skispullen opbergt tot volgend jaar, bedenk je dat je in maart nog fantastisch kunt wintersporten!

 • Met TUI naar het Zillertal

  30-01-2020

  Het Zillertal is één van de meest geliefde wintersportbestemmingen voor de Nederlandse wintersporter. De dorpen Kaltenbach, Hintertux, Gerlos en Mayrhofen zijn voor vele plaatsen waar het hart sneller van gaat kloppen. Begrijpelijk, want de sfeer en de pistes zijn er uitstekend.

 • Wintersport met het vliegtuig

  08-01-2020

  Het is weer winter en dat betekent maar één ding: wintersport. De ski’s en snowboards kunnen weer uit de kast getrokken worden voor een volgend tripje naar de Alpen. Volgens nagenoeg alle wintersporters is de wintersportvakantie de leukste vakantie van het jaar.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube