Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Op wintersport

 • To ski or not to ski

  22-12-2020

  "To ski or not to ski, that's the question". Shakespeare schreef er al over rond 1580. Hij wilde waarschijnlijk ook graag naar de sneeuw. Maar wat is het antwoord op deze vraag anno 2020 ? Kunnen we deze winter nog skiën. Ons schnappsglaasje is lang half vol geweest. Maar we neigen er naar om het glaasje ad fundum achterover te slaan.

 • Nieuwe pistekaarten 2020 / 2021

  14-12-2020

  Ondanks alle Corona perikelen en het blijvende vraagstuk of we deze winter kunnen skiën, hebben de skigebieden de afgelopen zomer flink geïnvesteerd in nieuwe projecten. Vaak ook omdat dit soort projecten al jaren van te voren worden bedacht en de uitvoering hiervan dik gedrukt in de agenda's staan.

 • Pistes op 24 december open en Accommodaties op 7 januari

  02-12-2020

  De pistes in Oostenrijk gaan op 24 december 2020 weer open en de Accommodaties op 7 januari 2021. Met deze mededeling kwam de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz vandaag naar buiten. Hiermee komt een einde aan het gespeculeer wanneer de wintersportfaciliteiten in Oostenrijk weer open gaan.

 • De Franse wintersportplaatsen bereiden zich voor op hun opening na de lockdown

  06-11-2020

  Met het wintersportseizoen in aantocht hebben de lokale overheden en wintersportplaatsen in de Franse bergen alles in het werk gesteld om vakantiegangers veilig te kunnen ontvangen deze winter. Alle spelers in de Franse wintersportgebieden zijn zich volledig van bewust van de ernst van de huidige gezondheidscrisis.

 • Lockdown Oostenrijk

  01-11-2020

  De tweede lockdown in Oostenrijk is vanaf aanstaande dinsdag een feit. De lockdown is iets minder heftig dan de eerste lockdown, maar liegt er niet om. Om het vanuit een wintersport oogpunt te bekijken kan dit goed nieuws zijn. Oostenrijk wil namelijk met deze lockdown het wintersportseizoen redden.

 • Ik wil op wintersport deze winter

  28-10-2020

  Corona, PCR test, code geel, code rood, Italië gaat weer dicht en Griekenland gaat weer open. Om gek van te worden. Ga ik nu wel op wintersport of niet? En als ik wel ga, waar moet ik dan op letten, waar moet ik boeken, waar ga ik naar toe en wanneer moet ik gaan? Het zijn vragen die ons team tientallen keren per dag krijgen. Is er een antwoord op, jawel.

 • De TUI Smile Deal voor de wintersport

  16-10-2020

  Alleen dit weekend profiteer je van tot €125 korting op wintersportvakanties bij TUI. Nu tot € 125,- korting op je wintersportvakantie voor winter 2020 / 2021. De korting geldt voor een verblijf van 8 dagen, 7 nachten, incl. 6-daagse skipas op geselecteerde accommodaties. Check snel welke accommodaties voor jou extra aantrekkelijk zijn.

 • Tips en regels voor sneeuwkettingen

  16-10-2020

  De meeste wintersporters kennen het wel; het heeft hard gesneeuwd, de grip van je winterbanden is weg... ja hoor, de sneeuwkettingen moeten om worden gelegd. De één is er een kei in en de andere staat al vloekend met bevroren handen op een onhandige plek geparkeerd.

 • Flash Sale bij Sunweb

  09-10-2020

  Heb jij ook zo'n zin in de wintersportvakantie. Nu is het de tijd om te boeken. Gebruik kortingscode FLASH25 voor €25,- korting p.p.* om te boeken bij 1 van de 1647 accommodaties die boekbaar zijn op de website van Sunweb. Deze aktie is geldig op boekingen gemaakt van 9 oktober t/m 12 oktober 2020.

 • Op wintersport met TUI

  02-10-2020

  Kijk jij ook zo uit naar de je wintersportvakantie? Ook TUI blijft niet achter en komt met voorwaarden om veilig te kunnen boeken. Zodat jij als reiziger met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast roepen ze een extra in het leven; Als je voor 13 oktober je wintersport boekt krijg je tot € 100,- korting.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube