Dutchweekend Saalbach 2017
Dutchweekend Saalbach 2017

Dutchweekend Saalbach 2017

Wintersport Live Wintersport Live

Groots. Stijlvol. Feest. Bruisend. Oostenrijks. Houd je van wintersport én van een feestje? Dan is echt iets voor jou! Een spetterend evenement dat van 22 tot 26 maart 2017 plaatsvindt in het bekende skioord Saalbach.

Wat maakt Dutchweekend Saalbach uniek?

  • Fanatiek feesten en/of wintersporten; niets moet, alles mag
  • Bruisende sfeer; zowel op de piste als in het dorp
  • Autovrije dorpskern
  • Stijlvolle feesten; van de après-ski tot de clubavonden
  • Zeer uitgebreid skigebied met moderne liften

Na twee geweldige edities van Dutchweekend Saalbach, zal in maart 2017 het mooie Oostenrijkse Saalbach voor de derde keer oranje kleuren. Dutchweekend Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje. Er wordt gezorgd voor een stijlvolle Oostenrijkse sfeer met o.a. snow parties op de berg, après-ski op de piste en goede feesten, met Nederlandse DJ's, in clubs tot in de vroege uurtjes. Ook dit jaar zullen er live acts aan het programma worden toegevoegd voor nog meer keuze. De organisatie is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel.

Tijdens Dutchweekend Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste, waarna vanuit de verte vanaf een uur of 14.00 al de heerlijke beats te horen zijn bij een van onze locaties. Wanneer je de dal afdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp door feesten op de echte Tiroler Après-ski party’s. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kan voor een heerlijk Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Dutchweekend zoals u gewend bent, met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach en nóg meer feest! Dutchweekend Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 22 maart tot zondag 26 maart 2017. Vanaf € 299 per persoon kun je al een arrangement voor 3 nachten boeken inclusief 3-daagse skipas en toegang tot alle feesten!

Voor de echte fanatiekelingen is het ook mogelijk om een hele week naar Saalbach te komen.

Ben je helaas verhinderd van 22-26 maart 2017? Wellicht komen deze events je beter uit:
- Dutchweekend Italia: 18 tot 22 januari 2017
- Dutchweekend Gerlos: 29 maart tot 2 april 2017

Feestprogramma Dutchweekend Saalbach

Houd de Facebook-eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het feestprogramma en de line-up.

Nog nooit een Dutchweekend event bijgewoond? Lees onze terugblik op Dutchweekend Saalbach 2016 en bekijk diverse video's voor een sfeerimpressie! Dit wil je toch niet missen?!?!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties