Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Materialen & Kleding

 • Goggle UVEX Downhill 2000

  09-07-2019

  De UVEX Downhill 2000 serie. Mooi en functioneel zijn de VPX en SCV serie van UVEX. Zo kom je goggles niet vaak tegen. Supravision én colorvision, wat zorgt voor een goggle met perfect zicht en maximale veiligheid. Het zijn allemaal technische termen, dat lichten we graag nog even toe.

 • Uvex 400 visor helm

  25-04-2019

  Wij spraken met UVEX over de voor,- en nadelen van een visor helm. Na het gesprek werden wij erg enthousiast. Maar, dat wilden we natuurlijk eerst zelf wel eens meemaken en ons eigen oordeel over vellen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het afgelopen seizoen gingen wij op pad me de UVEX Visor.

 • Uvex Athletic FM goggle

  16-04-2019

  De medewerkers van Wintersport Live worden regelmatig gevraagd om nieuw materialen te testen. Zo ook goggles en helmen. Afgelopen winter gingen wij met de Uvex Athletic FM goggle en met de Uvex Visor 400 de piste op. In deze review vertellen wij over de Uvex Athletic goggle.

 • De technologie van een goede helm

  30-01-2019

  Als één van de marktleiders op het gebied van sporthelmen beschikt uvex over brede kennis en ruime ervaring op gebied van het produceren van kwalitatief goede helmen i.c.m. een mooi design. In dit artikel beschrijven we wat er komt kijken...

 • Skihandel.nl

  24-01-2019

  De eigenaren van Skihandel.nl, Desmond, Peter en Hans zijn wintersporters in hart en nieren. Na avonturen als snowboardleraar in Whistler Canada en Mayrhofen vertellen ze dat ze ruim 15 jaar geleden zijn begonnen met 1 winkel in Tweedehands wintersportmateriaal.

 • Korting op wintersportjassen

  09-11-2018

  Tip van de redactie. Alleen dit weekend (tot en met zondag 11 November) 20% korting op wintersportjassen. Hieronder vallen ook merken als O'neill, Brunottti, The North Face en Protest, Ice Peak en vele andere merken

 • Review UVEX BIG 40 Variomatic

  14-02-2018

  We zijn deze winter op pad gegaan met de UVEX BIG 40. Waarom zou je denken... we hebben genoeg skibrillen en goggle. Dat klopt, maar er waren een paar hele interessante features aan deze goggle die we letterlijk en figuurlijk met eigen ogen wilde bekijken.

 • Ambachtelijk slijpen en waxen

  10-01-2018

  Recent waren wij van Wintersport Live te gast bij Versus in Scheveningen. Met de ski's op de schouder kom je bij één van de grootste kitesurf winkels van Nederland binnen. Sorry... kitesurf winkel? We gaan toch op wintersport? Klopt, maar wat deze kitesurfwinkel heeft is een wintersportfanaat in hart en nieren. Genaamd: Tukker!

 • SkiZi schnallenhulp, skischoenen sluiten zonder kracht

  14-12-2017

  SkiZi schnallenhulp; een nieuw hulpmiddel om je skischoenen zonder kracht te sluiten. Waarschijnlijk ben je niet de enige die moeite heeft om de schnallen van je skischoenen strak te zetten, want het merendeel van de skiërs zet zijn/haar schnallen graag lekker strak.

 • Turner Dutch Designed Skis 5 jaar

  14-09-2017

  In November van dit jaar bestaat Turner Dutch Designed Ski's 5 jaar en dat willen ze de Nederlander die van skiën houdt graag laten weten. Na vijf jaar van passie, prepareren en promoten zijn wij klaar om de nationale en internationale markt te betreden.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube