Bekijk de reviews van andere wintersporters over Ellmau of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Ellmau

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een aantal jaren geleden in Ellmau geweest, superleuk dorp waar van alles te doen is. Qua skiën is het voor ieder wat wils en er zijn heel veel liften en routes en mogelijkheden in dit skigebied. De vele restaurants en de echte Tiroler sfeer maken het helemaal af, je kunt overal terecht!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door jennie op 23 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zo'n mooi nostalgisch dorpje! Ik ben er nu 3 keer geweest en ik vind het een geweldige plek om te zijn er heerst nog een bepaalde rust. Het skiegebied is groot! In het begin is het even wat wennen aan de kaart maar als je het eenmaal door hebt is het echt geweldig! Vanuit nl ook niet al te ver rijden! 15 min van de snelweg zoiets. Apres ski doe je bij fabels!!!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Karin op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Positieve feiten: Super kind vriendelijk Veel ski scholen Gezellig dorp en leuke restaurants Heel groot ski gebied Dorp grenst vlak bij de ski piste Leuke rodelbaan Minder positieve punten: Adres ski kan meer. Ligt een groot gebied in de zin waardoor sommige piste snel slecht worden of ijzig. Vakantie periode veel druktes bij piste Skipas voor middenklasse best kostbaar Skibus zitten snel erg vol

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Saskia Zwolle op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ellmau is een gezellig dorp met alles wat een skivakantie met je gezin nodig heeft....en meer. Gewelig skigebied met gezellige hütte Goede restaurants met heerlijke streekgerechten Super skischool Zeer kindvriendelijk

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Frank Creemers op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Klein en gezellig dorp. Het skigebied is heel erg groot. Nadeel is dat het niet heel hoog ligt waardoor de sneeuw niet altijd goed is.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Lot op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    gezellig skidorp wat zeer geschikt is voor gezinnen. pistes eindigen in het dorp. gezellige afwisselde restaurants waar alles nog niet zo massaal is. apres ski is goed, fabels is zeker een aanrader. dorp liggend in een geweldig groot skigebied met veel piste kilometers. het gebied ligt niet al te hoog, maar daar is weinig van te merken tijdens een skidag.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Mark op 27 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Erg goed en gezellig dorp. Altijd bedrijvigheid, dus nooit een stille avond op straat!. Gewoon een wandelingetje s' avonds of après-skiën? alles is mogelijk in dit dorp!. Gelukkig is het treinje vervangen door een volwaardige ski-gondel!!...dus NOG sneller naar boven!!...voor de apres-ski moet je echt in Fabels zijn. Supergezellig, maar niet TE veel herrie en drukte! het gehele ski-welt is fantastisch, skiën waar je maar wilt, zonder datop een en dezelfde piste skiet. Je kan ook naar Westendorf skiën, maar op tijd weer terug!!!anders redt je het niet!! (uit eigen ervaring,....)

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Marcel van Heusden op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ellmau is een super gezellig dorp, het ski gebeid is prachtig en je kan makkelijk een dag op de piste blijven doordat het een gigantisch mooi groot skigebied is. Dit heeft vele voordelen zoals veel verschillende pistes en dorpen waar je heen kan skieen. Het dorp is gezellig, het is vooral een familie dorp waar je prima kan vertoeven.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Adriaan de Boer op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ellmau is een super gezellig dorp, het ski gebeid is prachtig en je kan makkelijk een dag op de piste blijven doordat het een gigantisch mooi groot skigebied is. Dit heeft vele voordelen zoals veel verschillende pistes en dorpen waar je heen kan skieen. Het dorp is gezellig, het is vooral een familie dorp waar je prima kan vertoeven.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Adriaan de Boer op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wilde kaiser is druk ook in januari en het stikt er van de Nederlanders, de afdalingen zijn er relatief kort en het is er een doolhof om naar de andere kant in bijv hopfgarten te komen. Ik heb al veel skigebieden gezien in Oostenrijk en de behoort zeker niet tot mijn favoriete gebieden.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door Monique op 11 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Ellmau

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: