Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Brixen im Thale of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Brixen im Thale

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zeer veelzijdige pistes, maar niet al te hoog gelegen, ONdanks alle besneeuwingsinstallaties kan dit lasting zijn in een periode met warmer weer. Maar verder modern liften en een pisteaanbod die voor iedereen wat wils is

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Rick Reparon op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Brixen im Thale heeft voor alle skiërs heerlijke afdalingen. Je kan kiezen voor korte snelle afdalingen maar ook voor adembenemende afdalingen tussen de bomengrens door tot in het dal. Ook voor de kleintjes is er een leuk kinderpark waar ze vanaf 3 jaar al kunnen leren skiën. Je hotel kan je kiezen dicht bij de gondel of iets verder weg maar met je auto of skibus ben je er zo ......

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door John Vos op 25 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    diverse malen naar brixen geweest. voor ons is dit de ideale uitvalsbasis voor het skiwelt gebied. het ligt tussen westendorf en de overige gebieden in en je kunt vanaf hier alle kanten op. Het skigebied is divers en heeft pistes voor alle niveaus. ook de wat minder geoefende skiers kunnen al mooie tochtjes maken. Boven bij het middelstation ligt een iglo dorp en kinderland. erg leuk om even te kijken. erg goede restaurants op de piste tegen vriendelijke prijzen. in het dorp zelf is niet heel veel te doen. er is beperkte apresski bij het dalstation. Voor echte apres ski boek je voor 10 euro pp een taxi naar westendorf.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Emiel Morrenhof op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied, erg overzichtelijk.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rowan op 03 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    super mooi gebied zowel pistes als omgeving met uitgebreide pas ook in Kirchberg e/o skiën mogelijk

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door martin bakker op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied. Gezellige après-ski.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Patricia op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Vanuit brixen kun je het gehele skiwelt gebied rond skiën. Voor gevorderden genoeg te doen dus. De après-ski is prima in brixen zelf. Je kunt ook gemakkelijk een dagje naar westendorf, Elmau of zelfs kirchberg. Goede restaurant en kindvriendelijk dorp. Ligt niet heel hoog, dus bij te weinig sneeuw is de dalafdaling niet mogelijk of onaangenaam. Prima prijs kwaliteit verhouding.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Sanne R op 18 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een aantal jaren hier op wintersport geweest. Erg leuk dorpje en lekkere restaurantjes. Skigebied ook lekker groot en je kunt heerlijke dagtochtjes maken naar de de andere dorpjes aan de andere kant van de berg.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Coppus op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Het dorp zelf is een klein gezellig dorpje, apres-ski is er zeker aanwezig vooral in Westendorf. Mooi skigebied met meerdere verbindingen. Genoeg te beleven.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Pieter op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hier is alles te vinden voor de wintersporter

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Marina op 10 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Brixen im Thale

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: