Bekijk de reviews van andere wintersporters over Fieberbrunn of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Fieberbrunn

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Als je echt wilt skiën of snowboarden is Fieberbrunn fantastisch! je kunt alle kanten op, ook voor offpiste is het hier super. Wat betreft een dorp, uit eten of apres ski is het ietwat karig. maar goed, je hebt wel de mogelijkheid om na het skiën een drankje te doen onderaan de piste.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Robin op 28 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Al een paar jaar superleuke skivakanties gehad in Fieberbrunn met onze opleiding. Alles aanwezig, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De mensen in de skischool zijn aardig en behulpzaam. Je kunt geweldige pistes nemen, kilometers genoeg te maken! Pistes worden goed geprepareerd en je kunt zo naar Saalbach als je wilt. Bij wat minder weer wel op tijd terug komen anders wordt het de bus of taxi. Prijs kwaliteit verhouding is top: voor 550 kun je met een groep even buiten het dorp verblijven en is all in!!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Jennie op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Fieberbrunn is een kleinschalig dorp met inmiddels grootste mogelijkheden

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Jacqueline op 14 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie plek om te skiën zeker voor gevorderde. Maar ook een mooie plek om te leren skiën en leuke eettentjes! Top plek

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Yvonne op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Nu een groot gebied met Saalbach Hinterglemm. Wel duur geworden

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Henja op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuke plek om te leren skieën, maar ook zeker een leuke plek voor gevorderde! Redelijk groot skigebied waar je het niet snel moe bent.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Jamy op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie plek om te skieën zeker voor gevorderde. Maar ook een mooie plek om te leren skieën en leuke eettentjes! Top plek.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Yvonne op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Rustig dorp, met leuk skigebied. Nu het bij saalbach hinterglemm aangesloten is kun je echt veel kilometers maken! Apres ski heel gezellig, veel nederlanders

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door M. Weel op 12 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dit skigebied geeft daadwerkelijk alles, Fieberbrunn zelf is rustig en ideaal voor beginners en kinderen. Terwijl het geheel skicircus ook genoeg te bieden heeft voor gevorderden. Let er wel op dat de verbindingslift naar Fieberbrunn al om kerst over drie sluit! Als je die mist is het 2-3 uur met de bus! Leogang is een mooi alternatief om een keer een dagje heen te rijden en op te stappen! Ook brixen en kirchberg kun je mooi een dag heen gaan te skiën als je de superskicard koopt.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Monique op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie, kleine en gezellige omgeving. Ideaal voor rust zoekers.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Lotte Grouwe Waanders op 09 oktober 2017

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: