Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Hintertux of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Hintertux

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hintertux is een kleinschalig skigebied. Maar zeker de moeite waard. Zelf denk ik wel dat het meer een gebied is voor de gevorderde skiër/snowboarder. Ik ben er in april geweest en dat was heerlijk qua sneeuw op de top van de gletsjer! Qua restaurantjes moet je het echt ietsje verder zoeken. Zo’n 20 minuten van hintertux heb je het mooie mahrofen waar vele barretjes kroegjes en restaurants zijn. Het welbekende Snowbombing festival was ongekend moooi!!

    Gemiddeld cijfer 5.7
    Door Frank Hiddink op 26 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    365 dagen ped jaar skieen op prachtige pistes.. dat maakt dit gebied bijzonder

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Corrie Reparon- de Greef op 23 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ik heb hier 's zomers geskied op de Hintertuxer Gletscher en wat gaaf was dat! We hadden mazzel, want het had die nacht gesneeuwd dus we hadden gewleidge pistes en dat in juli.. 'S Winters helemaal oneindig veel mogelijkheden ana pistes in het Zillertal.. je kna echt alle kanten op!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rick Reparon op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Skien op de gletsjer kan in Hintertux. Aparte ervaring. Niet zo geschikt voor de beginner, maar voor de gevorderde skier fantastische mogelijkheden. Mooie liften en restaurants, niet goedkoop maar wel genieten!

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Karin Brakke op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Afgelopen juni in hintertux geweest. Sneeuw lag er nog prima bij. Ondanks dat lang niet alle liften open waren, toch de volle prijs moeten betalen voor de skipas. NIet veel afwisseling in de pistes, die ook allemaal aan de korte kant zijn. Goede bestemming om heen te gaan als korte trip, of wanneer de andere gebieden dicht zijn,

    Gemiddeld cijfer 5.7
    Door Stefan op 15 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Skiën is het zomerseizoen is de droom van elke fanatieke wintersporter. In Hintertux kan het. Helaas was eten in het restaurant minder dan verwacht. De rode pistes zijn van voldoende kwaliteit om een goede afdaling te maken. Het voordeel van Hintertux is dat je snel en makkelijk van de ene piste naar de andere piste kan. Het grote nadeel is de hoeveelheid sleepliften. Ook is de toegangsprijs aan de hoge kant buiten het hoogseizoen.

    Gemiddeld cijfer 4.3
    Door Marleen op 15 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In de winter het sneeuwzekere gebied in het Zillertal, zowel in voor-als naseizoen. Vele makkelijke pistes, maar ook een aantal uitdagende pistes (11b). Ook de dalfadaling ""Schwarze Pfanne"" is erg leuk om te doen; helemaal tot aan het dalstation in Hintertux. Ook het skigebied Eggalm en Penken zijn snel te bereiken als de weersomstandigheden op de gletscher te extreem zijn. Leuke apres-ski in Hohenhaus Tenne (regelmatig live-muziek) en de restaurants zijn over het algemeen van hoog niveau. Ook in de zomer is het leuk om een dagje te komen skiën als je in het Zillertal op vakantie bent. Wij hebben dit zelf 'n keertje gedaan eind juli; er iets van 10-15 km pistes open en je kon skiën tot aan het Tuxer Fernerhaus (van 3250 tot 2660m, dus verval genoeg). Wel 's morgens vroeg gaan want bij mooi weer worden zeker de pistes 9/9b (Olperer 1+2 lift) snel slecht door de zonnige ligging (goed tot +/- 13u) Onder tot Tuxer Fernerhaus is goed te skiën tot +/- 15u bij zonnig weer.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Hans op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mijn meest ultieme ski ervaring ooit. Een adembenemend uitzicht op het hoogste punt. Minder geschikt voor beginnende skiër vooral als je hoger komt. Dit gebied moet je echter een keer gedaan hebben (bucket list). Wel enkel aan te bevelen bij mooi weer, het kan er namelijk behoorlijk spoken en erg koud zijn.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door Maikel Kronenberg op 24 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    De Hintertuxer is natuurlijk een gewledig sneeuwzeker skigebied, met moderne faciliteiten. Voor ieder wat wils!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Rick Reparon op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een zeer mooi gletsjer gebied waar je het gehele jaar kan gaan genieten van de sneeuw. Liften zijn wat verouderd. Redelijk Off piste mogelijkheden.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Marc Jacobs op 17 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Hintertux

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder:

Bestemmingsspecialisten

Dorpen in Ski Zillertal 3000

Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

  • Wintersport Live in Stubai

  • Wintersport Live in Maria Alm

  • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube