Bekijk de reviews van andere wintersporters over Finkenberg of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Finkenberg

 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Voorbij Mayrhofen richting Hintertux kom je door Finkenberg, het zelfde gebied als Mayrhofen, maar een stuk rustiger, het dorp zelf is klein, ligt langs de weg, kwalitatief goede hotels/pensions. De nieuwe gondel brengt je snel in het gebied, je kan richting mayrhofen onder andere de Devil's run en Harakiri zijn uitdagend, maar voor beginners zijn er voldoende blauwe mogelijkheden. Richting de Eggalm, via 150-er tux is het rustiger en zeker voor beginners een mooi gebied, leuke kleine hutjes op de berg! enige nadeel is dat er geen dalafdaling is, wel een skiroute(die niet vaak open is)

  Gemiddeld cijfer 7.7
  Door Joost op 08 december 2018
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Mooi dopr, midden tussen de skigebieden gelegen. Eindeloze ski mogelijkheden, maar ook veel restaurants en apres ski mogelijkheden, echt een aanrader.

  Gemiddeld cijfer 8.7
  Door Rick Reparon op 17 oktober 2017
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Drie keer in Finkenberg geweest in het prachtige hotel Kristall. Het dorp Finkenberg stelt weinig voor er gaat een gondel naar boven waar je dan in een heel groot skigebied terecht komt. Hier kan je van hartenlust skien. Voor de echt gevorderden skiers is de zwarte piste genaamd Harikiri een grote uitdaging. Naast de gondel in Finkenberg zit een apres ski tent waar je na het skien nog even een drankje kan nemen. De Hintertux gletsjer ligt vlakbij Finkenberg waardoor je bij te hoge temperaturen hier naar kan uitwijken.

  Gemiddeld cijfer 6
  Door Patrick Boekema op 04 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Finkenberg

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: