Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Ischgl of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Ischgl

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    prachtige fabuleus skigebied. geweldige ligging boven, mooie pistes vol in de zon 's middags. ruime pistes emaar ook moeilijkere pistes voor mooie tochten. mondain dorp, zeer zeker niet goedkoop. bijzonder veel gave apres-ski tenten, veel live music. absolute aanrader is de afsluiting van het seizoen met boven optredens van artiesten, wij waren getuige van een optreden van Zucchero. magisch boven op de berg met geweldige sneeuwcondities tot ver in april.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door jorg van stiphout op 12 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mega mooi gebied met top apreski geen goedkoop gebied. Maar wel supper mooi skiën daar.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rudi op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wat duurder skigebied. Groot genoeg voor een week. Voldoende apres ski mogelijkheden en vergeet vooral het jaarlijkse festival niet

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Top in Oostenrijk, moet er eenmaal in je leven eens geweest zyn!! Ischgl is een gezellig skidorp, voelt niet zo authentiek aan, alles in functie van ski,en après-ski!! Best wel prijzig ,maar ja kwaliteit heeft zijn prijskaartje!!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Teniers eddy op 29 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Topgebied! Staat in onze top 3! Vooral de mannen in onze groep houden van dit gebied, vanwege de apes ski, met name de Schatzi bar met sexy danseressen in drindls haha. Verder zijn de pistes geweldig, heel gevarieerd en met mooie uitzichten. Ook leuk is de Sky fly: met tokkelbaan dwars door de bergen naar beneden. Maar stiekem was de rodelbaan in het donker nog leuker: bijna iedereen had de slappe lach en het kneiter hard naar beneden knallen op een ouderwets slee gaf een enorme kick (de Sky fly remt je automatisch af, dus je gaat niet hard: als je geen hoogtevrees hebt is het dus niet spannend, wel leuk verder). Mega lol gehad. Het dorp is gezellig, persoonlijk vind ik het jammer hoe ze het zó perfect hebben geschilderd enzo, dat het nep lijkt: voelt niet oprecht sfeervol of kneuterig, maar beetje kitsch. Desalniettemin wel leuk Oostenrijks met de typische architectuur en gezelligheid: veel kroegen ook!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Suzanne Rutten op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    + Levendige/intensieve après ski + Groot gebied, voldoende uitdaging + Mooie omgeving + Goede infrastructuur -Prijzig -Massaal, druk Echt een aanrader om een keer te ontdekken! Heel veel uitdaging voor gevorderde ski-ers.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Max van Diepenbeek op 04 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    lastig te boeken, zit bijna heel het jaar vol. voor de gevorderde wintersporter een prachtig gebied, mooi richting Zwitserland, inkopen doen. après ski is perfect. wel wat aan de dure kant, je hebt dan wel een sneeuwzeker gebied. top restaurants, ook een burgerking.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Waanzinnig top skigebied voor de gevorderde skiër. Iets dieper in je beurs graven maar dan zit je wel constant boven de 2000m met veel zwart en rode pisten Top restaurants Goede après ski Niet echt een gebied voor een gezin met jonge kinderen.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Frank op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ski mekka van de Alpen, Iedereen komt hier aan zijn trekken. Als je er de eerste keer bent kijk je je ogen uit. Zo zijn er bijna overal moderne en nieuwe liften, wachttijden zijn nihiel. Hier kun je met gemak een week skiën met veel afwisseling. Veelal rood en zwart. De hotels in het dorp zijn aan de dure kant. Echter buiten het centrum is ook vollop keuze en is de Prijs wat aantrekkelijker. Ischgl zelf ziet eruit zoals je gewend bent van een Oostenrijkse wintersportplaats. Alleen wat groter.... De keuze van après ski en nachtclubs Is reuze. Er is voor ieder wat wils! Als je hier bent geweest wil je maar 1 ding....en dat is volgend jaar weer......

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Frank Rombout op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ischgl is een gezellige wintersportplaats met fantastische après ski. Het skigebied is groot met sneeuwzekere pistes. Helemaal geweldig, we hebben genoten!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Ischgl

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: