Bekijk de reviews van andere wintersporters over Serfaus of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Serfaus

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wat mij betreft is Serfaus één van de gaafste dorpen en skigebieden in Oostenrijk. Alles is hier aanwezig. Het ligt hoog, leuke en gezellige après-ski en een gigantisch mooi skigebied. Ik zou niet weten wat je nog meer zoekt wanneer je op wintersport zou willen.

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Ivo op 02 april 2019
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Afgelopen week, week 11, geweest naar Serfaus. Top condities, goed weer, verrassend goede pistes. Prijs van eten en drinken valt allemaal wel mee. Klein stukje lopen van onze accomodatie naar de gondel, wij zaten in Vaya zeno. De spieren waren lekker los voor wij naar boven ginen. Zeker een aanrader, voor ieder wat wils, goed eten, leuke apre ski en zeer goede accomodaties. Tot snel

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Jasper1985 op 17 maart 2019
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Supper gebied voor gevorderd en beginners zeer kind vriendelijk met goede ski lessen van jong tot oud. Sneeuw zeker en goede apreski . Gaan er dit jaar weer vol plezier heen met de Fam

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Rudi bussink op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig skigebied, veel lange pistes die altijd wel anders zijn!! Dikke aanrader!! Top in Oostenrijk. Vele hotels ook op topniveau!! Zelf verbleef ik in hotel Maximilian knus en gezellig, voortreffelijk eten, mooie saunacomplex met binnenzwembad!! Dikke aanrader!! Enig minpuntje in serfaus is wel ,het prijskaartje,is best wel prijzig!!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Teniers eddy op 29 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Serfaus is leuk en zeer kindvriendelijk dorp. Het centrum is vrijwel autoloos. Met de ondergrondse Dorfbahn kun je snel bij de liften komen. Serfaus is een redelijk luxe dorp met mooie hotels en appartementen. Voor de après ski moet je bij de Patschi Pub zijn. Vanuit Serfaus zit je snel in het linkergedeelte van het prachtig grote skigebied Serfaus-Fiss-Ladis.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rik van Beek op 28 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kort maar krachtig : Zeer compleet skigebied.....voor ieder wat wils !

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Tanneke op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heel geschikt voor familie's. Goede skischolen in Serfaus-Fis-Ladis waardoor ouders worden ontlast. Voor de al gevorderde ouder is er genoeg uitdaging te vinden in het gebied. De verbindingen zijn goed, snel van A naar B. Prima familie gebied! Naast skiën ook veel andere activiteiten aanwezig!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Max van Diepenbeek op 04 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    prachtig sneeuwzeker gebied. goede verbindingen naar de andere dorpen. na een prachtige dag voldaan een drankje doen in een van de kroegjes is ook zeker een aanrader. rodelen is daar een aparte baan voor, zeker aan te raden, let wel op, kan hard gaan.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Fantastisch skigebied! Zijn naar mijn mening maar weinig wintersporters die zich hier niet thuis zullen voelen. Zowel voor de avonturier als voor gezinnen. Leuke en gevarieerde pistes met super leuke hutten om een hapje te eten of te drinken!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rob Winthagen op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ideaal gebied voor de beginner, veel blauwe brede pistes. Ook voor de gevorderde skiër is voldoende uitdaging.. Na een top dag skiën direct door naar de vele echte apres ski tentjes oostenrijk op zijn top!!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Lizzy op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Serfaus

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: