Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Fiss of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Fiss

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Fiss is een leuk en gezellig dorp. Het is wel erg druk wanneer je hier in de schoolvakanties bent. Het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis is groot en voor ieder wat wils. Er is ook een leuke après-ski bar. Dus voor jong en oud is er van alles te beleven in Fiss. Kom je echt alleen met kleine kinderen, dan kun je misschien beter naar Ladis gaan. Daar zijn veel minder jongeren.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door ivo op 05 april 2019
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Tja, prijzig gebied, en daar krijg je dan ook wel wat voor. Fiss is dan nog wat goedkoper dan serfaus. Goed te doen met de metro en skibus combi. De apparatementen liggen aan een lange weg, afhankelijk waar je zit soms onhandig met lopen. Skien naar de lift toe lijkt ideaal is het niet. skigebied topper, voorzieningen top, voor kids top, voor ouders top, alleen de portemonnaie minder. Ze zeggen veel zon, wij hadden hele week sneeuw, en dat is ook prima! Als je kan, zeker doen.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door J. op 30 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Als je voor een luxe skivakantie gaat dan kom zeker naar Fiss. Vele goede accommodaties, op loopafstand van de gondels. Ruim 5.000 slilockers (ruim en verwarmd) naast de lift. Altijd warme schoenen en handschoenen. Apres ski in de Hexenalm onder aan de liften. Vele goede en lekkere restaurants in het dorp. Ook op de piste diverse restaurants met mooi uitzicht. Is een wat prijziger gebied maar wat je ervoor krijgt aan gemak/luxe is het zeker waard. Zeer kindvriendelijk gebied met diverse activiteiten in Berta’s Kinderland en de Kindervilla. Veel gemoderniseerde liften.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Aukje Berk op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dit is het meest geweldige skigebied van alle gebieden waar wij zijn geweest. We hebben van alles in Frankrijk gezien; Portes du soleil, Trois Valles, Alpe d'huez, Les Arcs etc. en van alles in Oostenrijk; Ischgl, St. Anton, Kaprun, Sölden etc. en dit gebied wint altijd weer! Het is sneeuwzeker, gezellig, gevarieerd, veel steile zwarte pistes, veel prachtige pistes door de bossen, toffe zitjes overal naast de piste, fijne liften en handige off piste opties tussen de bomen door. Leuke restaurantjes, maar als ze vol zijn, dan blijven alleen de grote ongezellige restaurants over, dat is jammer. Geinig funpark, slalom en tijdtrackbaan. Het dorp zelf is geweldig: sfeervol, kneuterig en gezellig. Oude vervallen boerderijen tussen mooie gerenoveerde panden en heerlijke restaurantjes. Het is wel een heel duur gebied!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Suzanne Rutten op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een duur skigebied maar dat is het meer dan waard. Wat een geweldig uitzicht en brede pistes. Het skigebied ligt ook erg hoog waardoor het erg sneeuwzeker is. Veel zelfservice restaurants dus is zoeken als je liever bediend wordt. Dorp is gezellig druk en veel restaurants. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan. Ook erg kindvriendelijk ( hele grote "weide" boven aan de gondel voor kids)

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Esther van Dijk op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super gebied met ontzettend vriendelijke inwoners en behulpzame werknemers. Als je zelf vriendelijk bent, krijg je veel vriendelijkheid terug. Op Duitsers zijn ze niet zo te spreken. Neem ook eens de tijd om de berghutten te bekijken en niet alleen voorbij te skiën of wandelen. Zeer de moeite waard.

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Marion op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie omgeving. Erg kindvriendelijk! Fijne liften en ondergrondse metro naar het centrum. Zeker een aanrader om een keer heen te gaan.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Bianca op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super fijn gebied met veel snelle liften.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Yolande Boelens op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    zeker voor kinderen een aanrader. de kinderen worden op de beste manier ontvangen door nederlandse leraren in een soort kinderdorp waar bertha de mascotte is. wel druk als de kinderen afgezet zijn bij de liften. als je wat lager in het dorp zit moet je wel een stuk omhoog lopen.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi breed skigebied en kindvriendelijk. Goede faciliteiten en prima liften. Om bij skipiste te komen moet je wel steile helling op omdat dorp tegen berg is gebouwd.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Marcel op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Fiss

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: