Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Sölden of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Sölden

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een hoog sneeuwzeker gebied met 2 gletjsers en meerdere dalafdalingen. Voor iedere wintersporter wat wils. Grote en kleine restaurants & hutten aan de piste met betaalbaar eten. De accomodaties & passen zijn aan de prijzige kant maar daar krijg je wel goede voorzieningen voor terug. Een geschikt gebied om met groep vrienden of familie heen te gaan.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Ronald op 13 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Sölden, een mooi, groot, veelzijdig en uitgebreid gebied, mét 2 gletsjers. Het dorp ligt langs de doorgaande weg en heeft mooie, luxe hotels en pensions, prijsniveau ligt wat hoger dan gemiddeld, zowel de accommodaties als de skipas is vrij prijzig. Maar het is het zeker waard! een aanrader!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door joost op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Nu 3 jaar geleden in Sölden geweest. Heerlijk! Veel verse sneeuw, mooi geprepareerde pistes en lekker weer. Wat wil een mens nog meer? De restaurants waren overigens ook echt top! Alhier snowboardles gehad, wat mij zeer goed is bevallen. Het appartement zat bij ons een stukje van de skilift en de piste waardoor we altijd een stukje moesten lopen (stijl omhoog/omlaag). Dit was het enige minpunt. Appartement zelf was ook top!

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door D Luteijn op 04 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Groot gebied met sneeuw zekerheid door de gletsjer . Verder voor jeugt goed toeven door veel apreski voor kinderen ist iets minder toegankelijk.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Rudi op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een leuk gebied en zeer sneeuwzeker. Wij waren de week voor kerst (dec 2017) en wij hadden niets te klagen vwb de sneeuw. Daardoor is het wel wat aan de dure kant, dus als je buiten het hoogseizoen kan, dan zou ik dat zeker aanraden. Je kunt nu met je skipas ook skiën in Obergurgl en dat is voor de kilometervreters ideaal. Tevens is Sölden een gezellig dorp met genoeg kroegjes en restaurants, dus echt een aanrader om een keer naar toe te gaan.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Dicky Tooi op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Solden is een van mijn favorieten wat betreft apres-ski. Veel verschillende apres-ski bars om bovenaan of onderaan de piste nog lekker te feesten en er is ook mogelijkheid om uit te gaan tot laat in een club. Het gebied is heel mooi en heel divers waar je het hele jaar door nog kan skien. Minpunt is dat het dal redelijk laag ligt waardoor er minder vaak sneeuw ligt voor de deur.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Castor op 29 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Sölden is een groot dorp en in het hoogseizoen een erg druk dorp. Het centrum is feitelijk 1 hele lange straat met volop winkels, restaurants en hotels. Aan de ene kant kun je het skigebied in via de Giggijoch en aan de andere kant van het dorp ligt de Gaislochkogel. Aprés-ski is heel divers; Hollandse Aprés-ski in de Almrausch en Duitse Aprés-ski in de Schirmbar of naar discotheek Fire & Ice. Enorm veel verschillende nationaliteiten komen er hier. Gezien de aanwezigheid van een gletscher ook een sneeuwzeker gebied waardoor het ook altijd druk is. Zeker een aanrader.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Rik van Beek op 28 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In Sölden hebben we echt de meest geweldige ervaring in 15 jaar gehad, maar dat was niet echt standaard: twee dagen met gids off piste, geen andere mensen gezien, was episch! Het gebied is daar perfect voor. De pistes waren ook prima, maar niet de beste: gebied zit niet ideaal in elkaar. Het heeft wel mooie afdalingen en heerlijke relaxbedden op een terras. Het dorp is vooral een straat maar toch wel gezellig; het heeft genoeg aprѐs ski, winkels en restaurants. We gaan komend seizoen weer naar dit gebied! [enter gebedje voor lading sneeuw haha]

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Suzanne Rutten op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ontzettend mooi en sneeuwzeker gebied door de hoogte. Hier en daar kun je nog wat off piste pakken. De 15km lange afdaling is ook echt een aanrader! Al met al super tijd gehad

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door pascal haxe op 05 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    sneeuwzeker gebied door de gletsjers. piste vanuit het dorp goed te bereiken, beide kanten van het dorp een lift. apres ski ook prima te doen en tot in de late uurtjes.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door cors op 30 november 2017

Reviews in de omgeving van Sölden

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: