Bekijk de reviews van andere wintersporters over Seefeld of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Seefeld

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Klein en overzichtelijk familiegebied. Ideaal voor beginners, maar er mist van uitdaging voor de gevorderde skiër en na een paar dagen heb je het gebied wel gezien. Skipas aan de hoge kant voor wat je er voor krijgt, maar wel een prachtige omgeving. Vooral het dorp is zeer sfeervol en het autovrije centrum maakt het een echt Oostenrijks dorpje.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Shannen op 04 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Seefeld is een heel gezellig plaatsje waar je kunt skiën en langlaufen en in de zomer heerlijk fietsen en wandelen. Ook voor de niet skiër is Seefeld perfect met zijn leuke winkels en restaurants. Er wordt vaak iets georganiseerd in het dorp oa leuke evenementen, markt, etc. Het is goed toeven in Seefeld. Er is een 9 holes golfbaan met een leuk clubhuis en restaurant.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Anja op 02 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Stijlvol dorp. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Leuke skischool. Leuk dorp. Vriendelijke mensen.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door jacqueline op 14 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Seefeld is een super leuk dorp waar je leuk doorheen kan strunen zoals we in Friesland zeggen. Er is voor ieder wat wils. Het is een familie dorp/piste. Je komt elkaar altijd weer tegen dus kwijt raken is lastig op de berg. Na 17 jaar zie je ook dezelfde gezichten op de piste wat elk jaar als thuis komen voelt. Voor de wandelaars is het ook een fijn gebied. De omliggende dorpjes als leutasch is ook leuk om te bezoeken. Daarnaast zit je vlakbij Innsbruck wat ook een leuke stad is om te bezoeken!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Rixt Roestenberg op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Seefeld is een schitterend gelegen dorpje met twee wat kleinere skigebiedjes. Het is vooral een langlaufparadijs. Veel restaurants en apres ski! We hebben er genoten en zouden graag nog een keertje willen gaan!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In Seefeld heb ik leren skiën op de Geigenbühe en Birkenlift daarna mocht ik mee van de Gschwandtkopf en Rosshutte. Tientallen jaren gingen we er heen en voor alle leeftijden is het goed vertoeven met de vele barretjes en er is zelfs een casino en een discotheek. Het ski gebied vind ik ideaal voor beginners en kinderen vooral omdat ernaast de leuke pistes zoveel meer te doen is zoals zwemmen, schaatsen, winkelen en restaurants veelal met live music.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Sanja Kleppe op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Duurdere plaats met wel mooie afdalingen. Niet heel groot. Wel leuk voor paar dagen. Prijzen wel duurder.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Rijswijk op 10 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Pluspunten: - Veel mogelijkheden voor beginners in Regio - Mooie dalafdaling Rosthütte - Goede Aprés-ski Minpunten: - Relatief klein gebied t.o.v. bijv. Wilder Kaiser-Skicircus Saalbach/Hinterglemm etc.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Wout van den Broek op 10 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wij zijn hier voor het laatst geweest in 2014 met onze kinderen van toen 5 en 3 jaar oud. Gezellige skiklasjes voor de kinderen en alles goed begaanbaar. Het dorp ligt los van het skigebied maar is prima te bereiken met auto, skibus of shuttleservice. Wij overnachtten in family & spa resort Alpenpark, topaccomodatie met jonge kinderen en op loopafstand van de skibussen. Après-ski is kleinschalig, gezellig en niet megamassaal. Mooi gebied op een mooie rij-afstand!

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Melanie Bos op 08 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Seefeld is het dorp dat ik door mijn ouders heb leren , zij hebben daar keer op keer steeds enorm genoten zowel winter als zomervakantie...liefst 52 keer zijn we er geweest, het is een beetje thuiskomen....het zou meer dan een droom zij om dit samen met mijn moeder ons geliefde dorpje nog eens te bezoeken en zo die mooie herinneringen kortbij nog eens te kunnen voelen...

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Hermine Van de Ven op 07 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Seefeld

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: