Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Fügen of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Fügen

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Het eerste dorp wat je tegenkomt in het zillertal. Zeer goed betaalbaar en een echt Oostenrijks dorpje. Spieljoch is de lift die naar bovenlaag en de afdaling is voor de geoefende skiër wel echt kort te noemen. Echt een aanrader is de rodeltoer in de avond je word dan meegenomen in een trekker met een veewagen erachter die je samen met je mede rodelaars naar boven brengt. Bovenaan zal je 7km lang over een verlichte rodelbaan naar beneden suizen erg vermakelijk.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Jean paul lacor op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Fijne plek met mooie pistes.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Yolande Boelens op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Erg gezellig dorp. Vele mogelijkheden om te winkelen, wintersporten, zwemmen, etc... De gondel naar het skigebied van Spieljoch is sinds 2017/2018 helemaal vernieuwd. Bovengekomen tref je een leuk, rustig skigebied met de mogelijkheid om tot in het dal terug te skien. Uiteraard kan dit niet het gehele seizoen omdat het dorp laaggelegen is. Tip: eten en drinken op het terras van hotel Kohlerhof tegenover het dalstation.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Harm Verwijs op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Geweldig gebied met veel mogelijkheden! Super genoten

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Claire van der Giessen op 25 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prima gebied. Makkelijk te bereiken en voor mensen die niet lang willen reizen ideaal.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Sharon Langerhuizen op 20 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Nu al een aantal keren in Fügen geweest. Het skigebied bij Fügen zelf is niet heel groot en het zijn met name rode pistes. Met de bus ben je in 20 minuten in Hochfügen, daar zijn voldoende pistes. Ook voor beginners. Voor de apres-ski maar in 1 tent geweest, namelijk Herzalm. Gezellig, maar niet druk. Al met al een mooie wintersport gehad, maar na twee keer wel uitgekeken.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Anita op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    leuk dorp maar lig niet zo hoog waar door het niet zo sneeuwzeker is we hebben hier leren skiën 1992 het was super in begin heb je niet veel nodig

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door jannie Deurloo op 10 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp met voor ieder wat wils.Veel hotels en pensions/appartementen , maar zonder toeristisch katakter.Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd tijdens het wintersportseizoen. Midden in het dorp wordt op dit moment een super moderne nieuwe ski lift gebouwd. Boven zijn heel veel mogelijkheden om heerlijk te skieën. Iets hoger kun je met eigen vervoer of met de gratis skibus naar Hoch Fugen alwaar de mogelijkheden ontelbaar zijn. De pistes worden zeer goed geprepareerd. In de omgeving van Fugen is genoeg te doen als je een dagje niet wil skieën of sls het weer de planning in de war schopt

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Corine op 08 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Als beginner hier begonnen met skiën. als beginnend/nog niks kunnend skiër is skigebied fügen niet heel leuk. waardoor je elke keer vanuit het drop met de bus naar Hochfügen moet rijden. waar je gebruik kan maken van langere makkelijkere pistes.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door leffert op 07 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Om in het skigebied te komen moesten wij wel altijd de skibus nemen, maar dat lag aan de ligging van ons (erg leuke) huis. Skigebied is leuk en op de pistes zijn leuke restaurants/bars te vinden.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Liesbeth op 05 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Fügen

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: