Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Zell am See of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Zell am See

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zell am see is een dorp met een gezellig centrum gelegen aan een prachtig meer. Voor beginners en gevorderden is voor beide wel iets te vinden, maar niet ideaal. Het gebied is vooral in het hoogseizoen enorm druk en doordat bijna alle pistes vanaf 1 berg gaan lijkt het soms echt op een menselijke mierenhoop. Tochten maken is er hier ook niet echt bij. Voor mijn gevoel was er niet echt apresski, maar leek het hier meer op uitgaan. De apresski tenten hadden meer en discotheek gevoel en iedereen stond er in de gewone kleren. Dit heeft denk ik vooral te maken met dat de apresski tenten in het centrum liggen en niet onderaan de piste. Wat dat aangaat miste ik hier wel wat sfeer. De prijzen zijn wel goed betaalbaar voor de accommodaties.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Hans op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig dorp, sfeer en gezelligheid. brede pistes en vele moderene liften (verwarmd soms). Boven ook veel muziek en voldoende hutten om es te stoppen. aanrader is een hutje, beetje lager dan de skipisten en ze brengen je met een touw aan de skiscooter terug tot op de piste.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door delphine glabeke op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hier was mijn eerste kennismaking met wintersport Pluspunten van Zell am See - makkelijk de piste op met meerdere skiliften -het dorp biedt ook voor de niet skiërs veel te doen -prijs kwaliteit is in Zell am See goed in verhouding Minpunten - hoogseizoen is erg druk hier.

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Marilou Markx op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heerlijk skigebied met mooie afdalingen.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Karin de Groot op 25 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie ligging aan het meer wat het bij een goede koude winter een romantische aanblik geeft. De prijzen liggen wat hoger dan gemiddeld maar dan krijg je ook wel veel “stad” voor terug. Skigebied vond ik wat tegenvallen want de naam is groter dan het gebied, na aansluiting dadelijk met Viehhifen niet meer! Als er weinig sneeuw ligt erg druk op Gletsjer Kaprun maar dan een tip om naar het gebied van Uttendorf-Weisssee te gaan, achterkant Kitzsteinhorn.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Jeroen vd Coolwijk op 21 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zell am see is een mooi gebied voor mensen die iets zoeken ergens tussen de mega skigebieden en de kleine skigebieden. Het is een overzichtelijk gebied maar met toch nog een mooi antal pistekilometers waardoor je je niet hoeft te vervelen. Wanneer er iets minder sneeuw ligt kan je met de lift omhoog naar Kaprun waar altijd sneeuw ligt! De apres ski is niet heel bruisend, het is wel een heel gezellig dorp om een hapje te eten en te wandelen ‘s avonds :)

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Iris Hilgers op 20 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp. Het is een overzichtelijk skigebied. Kindvriendelijk en leuke skischolen voor de kids die op skiles gaan.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Aukje Rensen op 19 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Erg gezellig plaatsje met allerhande mogelijkheden. Zeer ruim aanbod aan ski-mogelijkheden. Maar ook na het skieen is er ontzettend veel te beleven. Moderne liften, pistes goed geprepareerd!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Rick Reparon op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zell am See is een leuk en compact gebied. Voor elke niveau is er aanbod. Voor de kinderen zijn er leuke funparken aangelegd. De pistes zijn over het algemeen breed en worden goed onderhouden. Op de pistes zijn leuke restaurants en barretjes, waar je heerlijk kun eten en drinken. Leuk is een bezoekje aan de Pinzgauer Hütte, je gaat hier over een pad naartoe. Na de heerlijke maaltijd ga terug achter een sneeuwscooter!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Manouk op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een mooi skigebied met veel mogelijkheden als je iets gevorderd bent. Qua apres ski is er genoeg te doen in het gezellige dorp.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door anouska van dammen op 17 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Zell am See

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: