Bekijk de reviews van andere wintersporters over La Plagne of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over La Plagne

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Alles draait om wintersport in La Plagne! Skiën tot in de skikelder. Lift midden in het dorp gesitueerd dus nooit lang klunen met je zware skischoenen. Apres ski is matig, meer in de restaurantjes te doen. Mooie brede pistes, vaak boven boomgrens, dus zonder bomen wat bij somber weer, erg grauw maakt. Weinig tot geen straten, infrastructuur gaat via parkeergarage, prima geregeld! Leuk en groot skigebied, waar her echt om wintersport gaat

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Marjoleine op 15 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi en uitgestrekt gebied. Lekkere tochten maken met afdalingen tussen grosso modo de 1600 en 2500 meter. Meeste “wijken” van het gebied aan de piste gelegen. Eigen favoriet: Belle Plagne.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Lex op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voor de kilometervreters!!! Lange dagtochten maken kan gemakkelijk in de vrij sneeuwzekere gebied! Aan de apres ski wordt ook gedacht, klein en intiem. Franssen hebben eten hoog in het vaandel staan, daarom zijn de restaurants 's avonds vaak vol en kan men tot laat terecht. Moet je zeker een keer geweest zijn.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Harm Jansen op 21 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ik ben zeer de spreken over la Plagne. Het gebied Paradiski is een van de mooiste gebieden die ik bezocht heb. Jong of oud, beginner of gevorderde, er is voor ieder wat wils. Daarnaast is het natuurlijk een erg groot gebied wat zorgt voor veel afwisseling. Ik zou hier absoluut nog een keer naar toe gaan.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Sharon Langerhuizen op 20 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig sneeuwzeker skigebied met genoeg mogelijkheden van jong tot oud en van beginner tot gevorderde! Je kan mooie rondes maken en voor de liefhebbers: veel blauw en rode pistes! Eten en drinken is in vergelijking met Oostenrijk aardig prijzig.. wat echt een toppunt is: de ski in - ski out mogelijkheden van bijna dit hele gebied. Vanuit je appartement/hotel direct de piste op en de lift in!!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Iris Hilgers op 20 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zo vanuit je appartement de sneeuw in, iets ongezelliger qua eten en drinken, wij zijn er niet met kinderen geweest, van daar neutraal

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Alet op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gebied komt erg groot en massaal over, maar de pistes zijn prima.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Tinka op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig dorp met voor alle skiers volop mogelijkheden. Apres ski ook voldoende aanw ezig.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Koen op 12 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Als skileraar en als toerist behoorlijk wat tijd doorgebracht in het voor mij ultieme gebied, vanuit belle plange ski zo richting alle hoofdverbindingen, zeer kind vriendelijk maar ook voor de e gevorderden en toerskiers een hoop te beleven, enig nadelen is wel de verouderde gondel vanuit bellecote naar de gletsjer, daarintegen staat wel de unieke mogelijkheid om naar les arcs te gaan, in een paar minuten sta in een even, o mooi gebied, hopelijk wordt de nieuwbouw wat minder hoogbouw en meer belle plagne. Het eten is voortreffelijk in de verschillende berghutten en jn de dorpen. Ga je buiten de populaire weken betaal je leuke prijzen voor een mooi gebied, ik kom hier op zeker nog een paar keer

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Dennis sival op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zeer goede ski mogelijkheden ook om langeren tochten te skiën

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Maarten uytendaal op 11 oktober 2017

Reviews in de omgeving van La Plagne

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: