Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Flaine of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Flaine

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hier ga je naar toe als je sneeuw wilt. Qua uitstraling saai gebied, een echt Frans dorp. Al doen de mensen minder Frans aan dan gewoonlijk op de een of andere manier. Voor familie met kids, ja kan, al zijn er betere plekken. Off piste genoeg te doen. En al je wil kun je hier terecht bij de ik vertrek kerel (ff googelen) die je er door heen gidst. Leuk gebied. Chaletdorp is wat verder weg maar wel gezellig, de appartementen zijn echte Franse appartementen. Liften kan beter. lekker rustig, voor de gevorderde moet je gedaan hebben, geweest zijn. Apres ski, tja Frankrijk heh.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door J. op 30 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Eigenlijk Frankrijk een beetje afgezworen vanwege dat ik helemaal klaar was met Franse mensen. Flaine heeft mij echt verbaast, bijna iedereen spreekt Engels. Verder is het gebied echt geweldig. Een enorme kom bij het dorp zelf, zoek je iets meer duik dan over de rand en vind nog vele kilometers om één van de andere dorpen te bezoeken. Met een diverse groep van een snowboarder die voor het eerst op zijn board stond tot een doorgewinterde snowboardleraar hebben we ons allemaal vermaakt. Er zijn zelfs een paar barren waar muziek wordt gedraaid maar een bruisende apres-ski hebben we niet gevonden. Ook was het eten op de biste niet echt top als je kijk wat je ervoor moet betalen. Een simpele worst met patat was al gauw 10 euro. Maar dit wordt allemaal goed gemaakt door de verrukkelijke stokbroden en de vele kilometers piste die je tot je beschikking hebt. Echt een aanrader en zeker een gebied waar ik terug ga komen.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi ski gebied voor jong en oud waar je de hele dag in de zon kunt skiën. Dorp heeft veel hoogbouw en is niet altijd even gezellig. Off-piste is grandioos en ook heel overzichtelijk; doen! Liften zijn hier en daar oud en aan vervanging toe.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Arjan Ruizendaal op 04 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Echt een top gebied. Enorm groot en lekker hoog. Voor beginners is er genoeg piste om te verkennen. Maar ook voor de gevorderde skiers en boarders zijn er talloze pistes om uit te kiezen. Het offpiste terrein is enorm groot en er zijn ontzettend veel verschillende lijnen die gezet kunnen worden. Bijna het complete dorp is ski-in ski-out waardoor je nooit hoeft te lopen naar je appartement of hotel. Heb je nou echt alles van Flaine gezien, ski dan over de kam en ontdek de rest van de Grand Massief. Hier kan je nog veel meer ontdekken. Een toch van Flaine naar Sixt en over Samoëns en Morillon terug is voor de meeste een leuke uitdaging.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Max op 05 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Rustig dorpje in het bovenste gedeelte met heerlijke restaurants. Echt een heerlijke wintersport hier gehad voor de gevorderde onder ons. Ik wil weer terug!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Christel op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Persoonlijk vond ik het een mooi gebied, Echter een beginnende skiër heeft hier weinig te zoeken... Apres is erg gezellig op de piste...!!! Ook 's'avonds hoef je je niet te vervelen in het autovrije dorp. De witte chalets net buiten het dorp zijn een schilderachtig plaatje.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Harm Jansen op 21 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Veel gerenoveerde appartementen met een sfeer waarvan je moet houden. Skigebied is geweldig! Sneeuwzekerheid top!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Jorne Valstar op 10 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Snel naar toe te rijden ong 1000 km banaf Utrecht. Mooie lange afdeling nasr Sixt. Wel ff met de bus terug. Prachtige routes door de bossen.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Anja Meddeler op 09 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Snel naar toe te rijden ong 1000 km banaf Utrecht. Mooie lange afdeling nasr Sixt. Wel ff met de bus terug. Prachtige routes door de bossen.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Anja Meddeler op 09 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Geweldig dorp voor beginners en gevorderden. In het dorp zelf niet veel te doen, maar er is wel een heuse shopping mall met goede bakkerijtjes en het gebied is slim opgezet, zodat je nooit heel ver van de liften bent. De parkeergelegenheid ligt ook handig op een 'etage' hoger. Verder zijn er twee verdiepingen in het gebied, waartussen een soort (gratis) treintje gaat. Uitzicht vanuit het treintje is alleen al de moeite waard om deze te nemen.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Roman op 07 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Flaine

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: