Daka Wintersport
VIP Gondel in Hochzillertal
VIP Gondel in Hochzillertal

VIP Gondel in Hochzillertal

Wintersport Live Wintersport Live

Als een god... in Oostenrijk. Dit gondeltochtje zal je niet snel vergeten. Misschien is het een beetje over the top, maar het is wel gaaf om een keer in te hebben gezeten; de Leitner VIP Gondel in Hochzillertal. Een hypermoderne gondel voor een ontspannen ritje naar de top.

Het interieur va de BMW Individual

Een ultramoderne cabine van LEITNER kabelbanen voor een ontspannen rit de berg op. Het interieur is afkomstig van BMW Individual - bestaande uit lederen stoelen inclusief massagefunctie en multimediasysteem uit de BMW 7 Serie Sedan.

De meest exclusieve lift die je kunt verzinnen

Het project "BMW Individual for LEITNER" presenteert wat waarschijnlijk de meest exclusieve manier is om de winterwereld in de Alpen te ervaren. Een bruine zitbank die zowel massagefunctie als stoelverwarming biedt, een baldakijn van Alcantara platina en een met leer beklede dashboard met een champagnefles- en champagneglashouder.

Champagne in de gondel

Uitstekende geluidskwaliteit in de cabine

Met een multimediasysteem dat rechtstreeks wordt bediend met de BMW iDrive-knop vanuit de middenarmsteun, een scherm en een uitstekende geluidskwaliteit overtreft het individueel ontworpen interieur alle verwachtingen. Leitner en BMW wilden bewijzen dat maximale comfort perfect te combineren is met functionaliteit.

VIP-gondel / Premium Early Bird voor twee:

De early bird is dagelijks te boeken om 8.00 uur en 8.30 uur.

Bij het pakket ontvang je een exclusieve parkeerplaats, portierservice met haal en brengservice van je auto vanaf de parkeerplaats, speciale toegang tot de gondel, een ontvangst met champagne, 2 x 1-daagse skipas en natuurlijk een ritje met met 's werelds eerste "BMW individual for LEITNER"-gondel en een ontbijtbrunch in de Kristallhütte voor € 155,00 voor 2 personen.

VIP-gondel / Premium Wedel-skidag voor twee:

Dit pakket is dagelijks te boeken om 11.00 uur en 11.30 uur.

Ook bij dit pakket ontvang je een exclusieve parkeerplaatsen direct aan de kassa's, exclusieve portierservice - ophaalservice vanaf de parkeerplaats, speciale toegang tot de gondels, champagne-ontvangst en overhandiging van skikaarten inclusief borg voor de chip, 2 x dagskipas voor Ski-Optimal Hochzillertal / Kaltenbach, de rit in de "BMW individual for LEITNER "-gondel, lunch inclusief begeleidende wijn in de Wedelhütte / Premium Lounge voor € 195,00 voor 2 personen.

Check het filmpje van de VIP Gondel:

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.