Wintersport CanadaAmerika on Trustpilot
Wintersport CanadaAmerika on Trustpilot

Boek je wintersport naar Canada of Amerika zonder risico

Wintersport Live Wintersport Live

Het zijn onzekere tijden. Het lijkt weer de goede kant op te gaan, maar hoe de wereld er over een paar maanden uitziet weet niemand. Jij hebt vast onwijs veel zin om je wintersportvakantie voor volgend seizoen te gaan boeken, maar vindt het misschien ook nog spannend. Dat snappen ze bij Wintersport Canada Amerika.

Daarom hebben zij ervoor gezorgd dat je jouw skivakantie naar Canada of Amerika nu kunt boeken zonder risico. Zo kun je gewoon al lekker gaan dromen over dat dikke pak poedersneeuw, die heerlijke pistes en dat gevoel van vrijheid waar we allemaal naar verlangen.

De status in Canada en Amerika

Op dit moment gelden er over de hele wereld nog reisbeperkingen. Toch zien we ook dat alles langzaam weer begint op te starten. De eerste skigebieden in Canada en Amerika bieden inmiddels weer activiteiten aan voor het zomerseizoen en de vliegtuigmaatschappijen gaan weer steeds meer routes vliegen. We hebben dus goede hoop dat er tijdens het wintersportseizoen weer heel wat mogelijk is.

Rust en ruimte genoeg voor iedereen

Wintersport Canada Amerika brengt je naar bijzondere plekjes, waar geen massa’s mensen zijn. De skigebieden in Canada en Amerika staan ook nog eens bekend om de heerlijk rustige pistes. Het is geen uitzondering om als enige bij de lift te staan en om tijdens een afdaling niemand anders tegen te komen. Oorverdovende stilte en uitgestrekte panorama’s; in de bergen is er ruimte genoeg voor iedereen. Zeker voor de komende winter een heerlijk vooruitzicht!

Gratis annuleren, no questions asked

De afgelopen tijd hebben ze bij Wintersport Canada Amerika veel gesproken met hun partners in Noord-Amerika. De grote vraag: hoe zorgen we ervoor dat reizigers onbezorgd die mooie reis kunnen boeken? Samen zijn ze tot versoepelde annuleringsvoorwaarden gekomen, zodat er voor jou als reiziger eigenlijk geen risico meer is. Boek je jouw reis bij Wintersport Canada Amerika en gebeurt er iets waardoor de reis niet door kan gaan? Dan kun jij tot 1 oktober gratis annuleren, no questions asked. De reden maakt niet uit. Je krijgt vervolgens geen vouchers of tegoeden, maar je ontvangt je aanbetaling gewoon terug op je rekening.

We hopen dat dit jou het laatste duwtje in de rug gaat geven om die droomreis komend seizoen gewoon te gaan maken!

Wintersport Canada Amerika stelt die droomreis graag voor je samen. Vraag een persoonlijke offerte aan.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties