Daka Wintersport
Win een wintersportvakantie met Sunweb
Win een wintersportvakantie met Sunweb

Win een wintersportvakantie met Sunweb

Wintersport Live Wintersport Live

Sunweb heeft een prijsvraag; Geef jouw favoriete après-skinummer door op de facebookpagina van Sunweb en win een wintersportvakantie voor twee personen naar Gerlos. Is jouw favoriete nummer een Hollandse carnavalskraker of een Duitse Schlager?

Je kunt nog tot en met woensdag 3 maart tot 12.00 uur meedoen met de winactie om kans te maken op een wintersportvakantie voor twee naar Gerlos (Oostenrijk)!

Zo doe je mee:

  1. Deel je favoriete après-ski nummer in de comments op de facebookpagina van Sunweb: https://www.facebook.com/sunweb/ Noem je favoriete skigebied en laat gelijk weten wie je meeneemt als je wint.
  2. Op basis van alle inzendingen stellen wij de top 10 après-ski hitlijst samen.
  3. Staat jouw nummer in de top 3? Dan maak je kans op een wintersportvakantie voor twee naar Gerlos.

    De winnaar wordt op donderdag 4 maart bekend gemaakt op ons Facebook en Instagram kanaal. Veel succes!

PS: Kom alvast in de stemming met alle ingestuurde nummers in de Spotify Après-ski playlist → http://bit.ly/Ontdek-Sunweb-op-Spotify

Wintersport in Gerlos:

Gerlos maakt deel uit van de Zillertal Arena, dat zo’n 140 kilometer pisten omvat. Gerlos heeft een dalafdaling, en vanaf december 2016 2 skiliften die vanuit het dorp vertrekken, de nieuwe Dorfbahn Gerlos en de oudere Isskogelbahn.

Gerlos is erg bekend, geliefd, beroemd en soms ook berucht bij de Nederlanders, en voornamelijk bij jongeren. Restaurants, discotheken, kroegen, winkels, skischolen, er zijn erg veel bedrijven die met Nederlands personeel gerund worden.

Pistekaart Gerlos
Pistekaart Gerlos

Check onze subpagina over Gerlos

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.