Sunweb geldteruggarantie

Sunweb introduceeert geldteruggarantie voor komende wintersport

Wintersport Live Wintersport Live

Wil jij vanaf 15 december 2020 op wintersport, dan garandeert Sunweb jouw skivakantie met een geldteruggarantie voor komend wintersportseizoen. Check de Voorwaarden geldteruggarantie voor boekingen betaald met óf zonder voucher bij Sunweb.

Dat een reis boeken op dit moment iets minder vanzelfsprekend is dan dat je gewent bent moge duidelijk zijn. De meeste Tour Operators proberen daarom garanties, voorwaardes en zekerheden voor de reizigers aan te scherpen, zodat je met een geruster hart je wintersport kunt boeken.

Sunweb introduceert daarom de geldteruggarantie voor boekingen die je maakt bij Sunweb.

Wij zijn even op onderzoek uit gegaan, wat dit precies inhoud.

Sunweb #Creatingheroes
Sunweb #Creatingmemories

Geld terug in het geval van code oranje of rood door COVID-19

Bij Sunweb garanderen zij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen 2 weken voor vertrek wegens COVID-19 op code rood of oranje staat, je gegarandeerd je geld terugkrijg. Ook als je betaald hebt met een voucher die je eerder dit jaar verkregen hebt.

Let op; dit geldt voor alle nieuwe vakanties met vertrek vanaf 15 december 2020. Ondanks dat de reisbranche wettelijk gezien alternatieven mag aanbieden, vouchers is hier een mooi voorbeeld van, krijg je met de geldteruggarantie van Sunweb gewoon jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd.

Kijk hier voor de details van de voorwaarden van de geldteruggarantie en hoe het precies werkt.

Voorwaarden geldteruggarantie voor boekingen betaald met of zonder voucher

In het kort vatten we hier de belangrijkste zaken even samen:

  • Voor jouw vakantie is code rood of oranje van toepassing binnen twee weken voor vertrek. Zodra dit voor jouw boeking geldt zullen wij je hier per e-mail over informeren.
  • Geldig voor nieuwe vakanties met vertrekdatum tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021.
  • Voor last minute boekingen (minder dan 6 weken voor vertrek), die op het moment van boeken code oranje of rood hebben, geldt de geldteruggarantie niet. In die gevallen kan je nog steeds gratis omboeken of heb je recht op een voucher.

Dat houdt dus het volgende in:

  • De geldteruggarantie geldt nog niet als het reisadvies wordt aangepast 6 weken voor je vertrek. Staat de bestemming 2 weken voor vertrek nog steeds op code rood of oranje, heb je het recht op de geldteruggarantie.
  • Heb je jouw vakantie geboekt op 10 september 2020 voor een vertrek op 14 december 2020 en blijkt binnen twee weken voor vertrek dat er code rood of oranje geldt, dan krijg je geen geld terug, maar wel een voucher.

Met deze voorwaardes komt Sunweb de wintersporter tegemoet door meer zekerheid te geven na het boeken van een vakantie.

Check het totale aanbod wintersportvakantie van Sunweb naar Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Andorra

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.