Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
Summit Travel Aangepast Annuleringsbeleid
Summit Travel Aangepast Annuleringsbeleid

Summit Travel past annuleringsbeleid aan

Wintersport Live Wintersport Live

Met oog op komend winterseizoen merken we dat velen van ons alweer staan te springen om naar de Alpen te gaan om te wintersporten. Veel arrangementen komen in deze periode weer online bij Summit Travel, zodat je een ruime keuze hebt om een mooie wintersportvakantie uit te zoeken.

We begrijpen de onzekerheid van de wintersporters erg goed en zijn samen met accommodaties op zoek gegaan naar oplossingen.

We hebben veel annuleringsvoorwaarden aan kunnen passen. Hierdoor kun jij je wintersportvakantie boeken en heb je ook de zekerheid dat je kosteloos kunt annuleren tot vaak wel 6 weken voor vertrek.

In de zoek & boek kun je gemakkelijk de accommodaties filteren met de aangepaste annuleringsvoorwaarden.

Aanpassing Annuleringsbeleid Wintersportvakanties Summit Travel

Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet waardoor we massaal thuis zijn. Deze situatie zorgt voor veel onzekerheid bij ons allemaal, zo ook in de reisbranche. Summit Travel hoopt dat aankomende winter iedereen weer op de latten kan stappen om te genieten van de wintersport.  Om jou meer zekerheid te bieden bij het boeken van je wintersport, heeft Summit Travel de annuleringsvoorwaarden bij veel accommodaties aangepast.

Wintersportvakantie boeken
Wintersportvakantie 2020 / 2021 boeken

Met een grote groep op reis

Ga je ieder jaar graag met je bedrijf of vereniging op wintersport? Summit Travel kan ook groepen meer zekerheid bieden. Het is in veel gevallen mogelijk om tot 3 maanden voor vertrek kosteloos te annuleren.

SGR & SGRZ zekerheid

Summit Travel is lid van SGR en SGRZ. Mocht Summit Travel onverhoopt en onverwacht in een situatie van financieel onvermogen komen, dan geldt dat de reeds aan ons betaalde bedragen onder de SGR/SGRZ-Garantie vallen. Dat houdt in dat je reis gewoon doorgaat of dat je gegarandeerd je geld terugkrijgt.  Meer informatie kun je vinden op www.sgr.nl en op www.sgrz.nl. De lidmaatschapsnummers zijn 2951 (SGR) en 17161 (SGRZ). Geen zorgen dus!

Summit Travel staat klaar voor jouw onbezorgde wintersport

Voor je het weet is het weer najaar en valt de eerste sneeuw in de Alpen. Ga jij dit jaar voor een witte kerst, start je 2021 in de sneeuw of ga je genieten van de prille voorjaarszon in de Alpen tijdens de voorjaarsvakantie? Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot accommodaties en reisduur. En of je nu met zijn tweeën of twintigen bent, Summit Travel regelt jouw wintersport!

Voor meer informatie omtrent het annuleringsbeleid & coronamaatregelen verwijzen we je graag naar deze pagina.

Bekijk hier de accommodaties met gratis annuleren tot 6-10 weken voor vertrek.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.