Het proefhotel
Het proefhotel bij Rauris

Bijzondere accommodaties: Het Proefhotel

Wintersport Live Wintersport Live

Geen hotel, appartement of chalet is hetzelfde. Dat maakt het juist zo leuk. Soms kom je een accommodatie tegen die nét even wat anders zijn dan standaard. In deze rubriek stellen wij een bijzondere accommodatie aan je voor of een accommodatie met een bijzonder verhaal.

In dit artikel gaat het over "Het Proefhotel" in Rauris. Een 'ik vertrek' project van Patrick & Mirjam. Wintersport Live spreekt met Patrick over hun droom.

Het begon met een droom: in Oostenrijk wonen en mensen ontzorgen en laten genieten van al het moois wat Oostenrijk te bieden heeft. Maar er komt ontzettend veel bij kijken en echt veel ervaring met gasten hebben we niet. Daarom hebben we besloten om ons voor te bereiden via het Proefhotel. En ook al willen we zelf in de toekomst appartementen aanbieden, ook voor minder validen: we vinden het super om te leren hoe we onze gasten optimaal kunnen ontzorgen en kunnen laten genieten. Onder begeleiding van Hans en Nel die 7 jaar lang hun gastenverblijf succesvol runden.

Patrick & Mirjam
Patrick & Mirjam

Wie zijn wij?

Wij zijn Patrick & Mirjam. Als veertigers zijn we tot december 2016 werkzaam bij een bank. Al jaren hebben wij de droom om – samen met onze poes Tommie – naar Oostenrijk te emigreren. Want: ons hart ligt in de bergen. We genieten van flinke bergwandeltochten en een heerlijke dag op de ski’s in de prachtige natuur. We willen onze droom – een gastenverblijf voor volwassenen met ongeveer 8 appartementen – gaan realiseren onder de naam Hartje Oostenrijk. Wij krijgen er energie van om het mensen naar de zin te maken. En we zijn een sterk team en vullen elkaar goed aan. We doen mee aan het Proefhotel, omdat we graag willen weten wat er allemaal komt kijken bij de verzorging van gasten. Maar eerst gaan we 'proeven' van het hotelier-schap en organiseren we de SneeuwBelevenisWeekenden en SneeuwFamilieWeken in januari en februari.

SneeuwBelevenisWeekenden en SneeuwFamilieWeken

Ze organiseren eind januari en begin februari SneeuwBelevenisWeekenden voor volwassenen en in de voorjaarsvakantie SneeuwFamilieWeken voor gezinnen. Dit doen ze onder begeleiding van Hans & Nel, de eigenaren van de Berghut, hun gastenverblijf wat in deze weken wordt omgedoopt tot het Proefhotel! Patrick & Mirjam gaan hun uiterste best doen om de 9,3 die Hans & Nel op Zoover voor hun ‘Berghut’ kregen te evenaren.

Rodelen
Rodelen

Berghut in het dal...

De locatie is in een superleuk pension met echte berghut uitstraling! En het programma ziet er erg tof uit! Want naast dat je aan je ski- of snowboardverslaving kan voldoen, zorgen Patrick & Mirjam ook nog voor andere superleuke activiteiten. Hoe vaak heb jij bijvoorbeeld op één avond achter een Sneeuwscooter gehangen, een sneeuwschoenwandeling gemaakt, in een berghut gegeten en ben je vervolgens met een rodel weer het dal in gecrost? Maar er is ook tijd voor ontspanning, zo organiseren ze een heerlijke winterwandeling of een fijne massage!

Wil je dit meemaken?

Vind je het leuk om deel te nemen aan de droom van Patrick & Mirjam? Dan hebben zij voor de SneeuwBelevenisWeekenden nog een leuke aanbieding! Boek je voor 1 januari 2017 één van de SneeuwBelevenisWeekenden? Dan krijg je € 250,- korting in Hartje Oostenrijk: hun gastenverblijf waar ze de locatie nog voor zoeken. Deze korting is tot 1 jaar na de opening geldig*. Zo kun je dubbel genieten!

Wil je meer informatie over het Proefhotel en de SneeuwBelevenisWeekenden en SneeuwFamilieWeken?
Kijk dan op www.proefhotel.nl/kom-logeren of op www.facebook.com/Proefhotel.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties