Op wintersport met TUI

Op wintersport met TUI

Wintersport Live Wintersport Live

Kijk jij ook zo uit naar de je wintersportvakantie? Ook TUI blijft niet achter en komt met voorwaarden om veilig te kunnen boeken. Zodat jij als reiziger met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast roepen ze een extra in het leven; Als je voor 13 oktober je wintersport boekt krijg je tot € 100,- korting.

Je profiteert van deze korting als je vertrekt in de periode van 12 december 2020 tot en met 04 april 2021. 

TUI heeft een ruim aanbod wintersportreizen in alle Alpenlanden; Italië, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. En daarnaast ook een mooi aanbod aan wintersportvakanties in Finland en Noorwegen.

Check de wintersport website van TUI voor het totale aanbod.

COVID Care - Ontspannen op wintersport met TUI

Versoepelde omruilgarantie

Met de versoepelde omruilgarantie willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen en mag je bij ons je vakantie kosteloos omboeken. Dit biedt de mogelijk om je reis tot 7 dagen voor vertrek te wijzigen. Wijzig je vakantie naar een later moment, kies een andere bestemming of wijzig je reisgezelschap.

Bekijk hier de voorwaarden

COVID Care service

Vertrek je uiterlijk 31 maart 2021 op een TUI vliegvakantie, autovakantie, skivakantie, rondreis of een citytrip, dan krijg je daar automatisch de COVID Care service bij zodat je met een gerust hart op vakantie gaat. Vertoon je COVID-symptomen tijdens je reis? Dan biedt de service telefonische medische assistentie en dekt het onder andere de kosten van een COVID-test ter plaatse en medische kosten bij een onverhoopte positieve test.

Ontdek er alles over

Repatriëringsgarantie

Samen uit, Samen thuis. Met een pakketreis ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, met een pakketreis ben je er van verzekerd dat TUI jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden.

Bekijk de ANVR voorwaarden

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.